Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 829
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
 Sunny kiss, за мен това са бактерии, а не гъбички. Не пропускай лечението си, защото е хубаво да се махнат.

# 601
Sunny kiss, за мен това са бактерии, а не гъбички. Не пропускай лечението си, защото е хубаво да се махнат.

Явно ще се купува... Tired

# 602
Първо да БЛАГОДАРЯ на всички за прекрасните думи - трогнахте ме, благодаря ви от сърце!
   VeryMe,   да са ти честити девойката и младежът - винаги съм харесвала страшно много двойки разнополови близнаци!
За секса - мъжът ми го няма от 2 месеца, така че принудително съм поставена на сух режим.
И да се оплача, че след като щерката изкара грипа с адски висока t, от  5 дни и аз съм доста зле - температура, хрема и зверска кашлица. Пия Парацетамол, чайове и фрешове, капя Олинт, ама да ви кажа, ставам по-зле. Страх ме е да не направя някоя пневмония или да не ми се активира синузита (което се случва често), че тогава как ще се оправя без АБ не знам.
Хубав, слънчев, прекрасен и усмихнат ден желая на всички!

# 603
Не мога да ви смогна да прочета всичко- малко ме нямаше и сте напреднали мнооого  Shocked
Правиха ми серклаж - наложи се..имах скъсена шийка и малко разширение в горния край.Сега само ще лежа и никакво мърдане  ooooh! Поне ще съм активна тук  Grinning

# 604
Първо да БЛАГОДАРЯ на всички за прекрасните думи - трогнахте ме, благодаря ви от сърце!
   VeryMe,   да са ти честити девойката и младежът - винаги съм харесвала страшно много двойки разнополови близнаци!
За секса - мъжът ми го няма от 2 месеца, така че принудително съм поставена на сух режим.
И да се оплача, че след като щерката изкара грипа с адски висока t, от  5 дни и аз съм доста зле - температура, хрема и зверска кашлица. Пия Парацетамол, чайове и фрешове, капя Олинт, ама да ви кажа, ставам по-зле. Страх ме е да не направя някоя пневмония или да не ми се активира синузита (което се случва често), че тогава как ще се оправя без АБ не знам.
Хубав, слънчев, прекрасен и усмихнат ден желая на всички!
Аз преживях преди няколко седмици този ужас и синузита ми беше най-големия проблем.Оправих се с Биопарокс - това е локален антибиотик .Пръска се в носа и гърлото.Отивай на доктор да ти дадат адекватно лечение,да не ставаш по-зле.Оправяй се бързо  Peace

# 605
  • Пловдив
Благодаря ти, миличка, но това са забранените букви Simple Smile

на мен ми харесва Ивелина,Цветелина,Екатерина аз още не знам пола,но имам някакво чувство че ще е момче не знам защо.Мъжки имена изобщо не се сещам  Simple Smile

# 606
Искам розово щъркелче  baby_neutral Heart Eyes много съм хепи  stork-girl

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 12:14 от alek_stz

# 607
Здравейте мами,

Току що мисля че усетих леко помръдване ама не съм сигурна newsm78  Дали не е рано за това (16та седмица)  Как точно го усещате и разпознавате? Понеже на мен постоянно ми къркори  корема ама това ми се стори различно Two Hearts

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 11:28 от Avencis

# 608
Леле леле, верно е трудно да ни изчета  Laughing

Мимоза2: Бягай на лекар! Първо, не бива да се получават усложнения Второ, по-добре да пиеш нещо по-сериозно, отколкото да се мъчите с бебето. Не за първи път писах, че аз като карах грипа накрая стигнах до антибиотик. Специално ставаше за бременни(не минава през плацентата) и го пих детска доза, но се оправих мигновено. Не, че ти препоръчвам антибиотик, но поне да ти предпише нещо по-сериозно от мед и чай. Грипът е гаден и мъчението е ужасно, а за усложнения да не говорим.

elpet: Отиваме след 3 седмици, да. Само, че ние ще отседнем при приятели и затова нямам информация относно хотели и квартири,но мога да разпитам?

Относно секса: Твърдо съм ЗА, но ние и двамата сме ужасно страхливи, той особено и съответно ни се случва по-рядко и по-нескопосано  Laughing

Мъжки имена с П: Павел, Петър, Пресиян, Пламен, Преслав

Женски имена : Лилия, Калина, Ана, Ема, Яна, (Е)Катерина

mini_moni: Важното е всичко да е наред от тук нататък, а то ще е. Почивай си, минахме половината път  Hug

алек: Честити ти розови гащиии ! Май наистина момиченцата ще надделеят! Ох нямам търпение и аз да разбера вечеее гррр!

Avencis: Някъде от 16та натам почва да се усеща, като при всеки е различно. Аз май в 16та го усетих, а от 10 дена го усещам всеки ден. Някой ми беше казал, че наподобява газове. За мен не наподобява. По-би се доближило до леко къркорене, но не точно, защото къркоренето си е в стомаха, а това е ниско в корема. Едно като побутване, разместване, много е нежно и леко. Не знам и аз как да го опиша, но като го усетиш вече няколко пъти ще си сигурна, че е това.

П.С. И аз едно въпросче. Искам да попитам дали някой е като мен.. а именно като се свива, сгъва, навежда да му се притиска пикочния мехур и да му се пишка  Embarassed ? Мислих, че е рано за такива неща, но от една седмица съм така всеки ден. Дори не знам дали е нормално всъщност..

# 609
  • Варна
elpet, коремът ме боли основно нощно време. А денем усещам натиск вляво под ребрата и не съм сигурна какъв орган има отдолу, но често ми изтръпва ужасно. Никога не съм си представяла дори, че и вътрешните органи могат да изтръпват.
За съжаление, личния ми лекар хич не е по направленията, така че изобщо не смятам да се занимавам с него.

MiRa^, за Балев ММ беше там в 7 часа и беше 6-ти в списъка. Явно всеки път е различно.

Имам няколко нови въпроса, надявам са да ми помогнете:
- Бебето ми винаги е било с 3 дни напред, а сега изостава с 1. Дали това е нормално или да се притеснявам?
- На мен ми пуснаха изследванията само в началото. Оттогава нищо, а вече съм в 19-та седмица. Следващият ми преглед по ЖК ще е чак към 23-та, 24-та седмица. Какво ви пуснаха на вас междувременно?
- Някой знае ли каква е разликата между Магнерич и Магнерот? Лекарката, при която ходя на частно ми изписа първото, защото било по-евтино, но вчера лекарят по ЖК ми изписа Магнерот. Не знам сега да го сменям ли.

# 610
  • Пловдив
Здравейте мами,

Току що мисля че усетих леко помръдване ама не съм сигурна newsm78  Дали не е рано за това (16та седмица)  Как точно го усещате и разпознавате? Понеже на мен постоянно ми къркори  корема ама това ми се стори различно Two Hearts
Simple Smile и на мен постоянно ми къркори корема и не знам какво трябва да се усети Simple Smile

# 611
 Mar_bella   и Магнерич и Магнерот са си магнезий,но на различни фирми.И че магнерича е по-евтин е малко заблуда -в смисъл опаковката е от 30 хапчета - около8 лв,а Магнерота са 100  хапчета за около 27-28 лв.Според мен не го сменяй,ама пак сама си реши.То ще се пие до край тъй че ще имаш време да пиеш и Магнерот Simple Smile Аз май предпочитам  него  Peace
За изследванията - мен ми пуснаха едни в 12г.с. май беше и сега в 17 г.с. (кръв,урина).
Monik@ благодаря за куража - вярно,че отлетяло половината време  Peace На мен още не ми се е случвало да ми притиска мехура,но скоро всички ни очаква това  Simple Smile
Avencis аз го усещам всеки ден (вечер по- скоро) ,но не е къркорене изобщо.Усещам го като леко побутване и плавно преместване ...как да го обясня  newsm78 абе побутване си е най-точното обяснение  Mr. Green

# 612
Марбела няма нищо притеснително в растежа на бебче все пак това са относителни мерки и за изследванията не се шашкай. Няма смисъл всеки път да те дупчат, но сигурно на следващия преглед пак ще те пратят. За лекарствата разликата е само в цената и зависи от конкретния лекар кое ще ти изпише

# 613
Здравейте мами,

Simple Smile и на мен постоянно ми къркори корема и не знам какво трябва да се усети Simple Smile

Това обаче беше по скоро като почукване отвътре и под пъпа. Корема май няма как да къркори там което ме навежда на мисълта че това е бебко   baby_neutral  много искам да знам какъв е щъркела вече като ви гледам в началото на юли се ги наредили щъркелите а ние накрая се чудим и маем  Joy  Дата на ЖК-то ми е чаааааак далечния 13 ти февруари. Ама те могат ли да видя пола на 2D или трябва да чакам чааааааак другия месец на ФМ-то.  И да ви питам за Карагьозов от много рано ли трябва да си запазя час за ФМ. (пловдив)  абе какво ви питам глупости ще взема да се оабадя да питам Simple Smile

# 614
Здравейте и от мен,първа бременност-16 г.с. Термина ми е за 20.07. Мисля ,че и аз тази сутрин усетих леко ритане...корема ми бушува странно цялата сутрин и не съм сигурна какво точно беше,но е нещо ново и мисля,че дойде от бебо

Общи условия

Активация на акаунт