Коте и Зелено човече - мерси за съветите

За АБ изобщо не спомена ЛЛ - изписа ми други лекарства. И ме "нахока" че съм кърмила с температура, че трябвало да спра да кърмя
Въпроси към ЛЛЛ: Изписаха ми сироп Амбрекс, цетебе, миг 400 и осцилококцинум.
ЛЛ не ми отговори конкретно дали мога да кърмя приемайки тези лекарства. По-скоро каза че са такива, че спирайки ги веднага мога пак да започна да кърмя. Дали незнаейки или реши да се подсигури, каза че е добре да минем на сухо мляко няколко дена. Ако не е възможно ок, но ако може бих искала да си кърмя
Страх ме е да не намалее кърмата, т.к. не мога да изцеждам по много.И какво е вашето мнение за кърмене с висока Т?!? Да се надявам че няма да вдигам повече, но и занапред да си знам

Благодаря предварително

Тези дрехи от Буба Мара как се поръчват - на лични на страницата ли?!?
И спирам до тук, че голямата ме гони от лаптопа
Активната съставка на амбрекс е ambroxol hydrochloride, няма данни за непоносимост. Сиреч съвместимо е. Източник: Ембриотокс.
Вит. С /цетебе/ и ибупрофен /Миг400/ са съвместими. Ибупрофен така или иначе е медикамент за първи избор при кърмещата. Оксилококцинум пък е хомеопатично, и няма доказана непоносимост. Не знам каква е диагнозата ти, но към предписаните медикаменти можеш да добавиш почивка, почивка, още почивка, достатъчно течности, здравословна храна и...според данните, че няма противопоказания да се продължи кърменето....мисля, че сама ще намериш решението

Бързо оздравяване!
И после на сухичко и чистичко се кротва. Сменям преди всяко хранене - тоест на 2,5-3 часа някъде и почти винаги е пълен, много рядко е само напишкан.
Така например открих най-добрия лек за разранени зърна - мазането с кърма. Но да, има и неща, с които не бих експериментирала, например капане на кърма в око или мазане с мас. И аз щях да те питам какво обяснение е дала ЛЛ за НЕкърменето с Т?? Ей на това бих се присмяла. 
)
А контролните кърмения или изцеждания не са достоверен показател за това, колко кърма имаш. 
ако има нещо неясно - питай смело! 
там се събира много мърсотия
А гърдите си ги чувствам меки и на периоди страшно болезнени, болката е все едно електричество минава през млечните канали и излиза през зърното, ужасно е.
Секънд хенд май няма кой знае какво предлагане. Може би от чужбина онлайн? Аз затова залагам на слинговете
С кенгуру, признавам, навремето сме пробвали с батко, но вече се пообразовах, че това хич не е добър вариант за бебеносилка... просто има май най-голяма масовост, за съжаление
Почти имаме нещо като режим, само че нощите са ми трудни, като на всички вас, и съм тотално недоспала. Вчера я оставих да спи на двора за 4 часа, с едно ядене по средата. Ей, на въздух, лесно се гледат бебета хаха.