Много ме болят краката при прасците - точно където постоянно бяха подути по време на бременността, сега не са, обаче продължава да болят. Еми оплаках се! Кайлис, мерси
Да не забравя да си похваля количката - много съм доволна по тези наши офроуд тротоари!Браво за разходката на южнячките!
въпрос към Мама Тодорова, реших и аз да пробвам тази прочута маз Вишневски, обаче ММ се оплаква, че много му смърди /не че на мен не ми смърди де/. Та се чудех как точно правиш марлите, има ли начин да се ограничи миризмата по някакъв начин?
МагиМ, все пропускам да отбележа какъв герой си ти с тези три дечица! Наистина се иска много сила, за да се справи човек! За повръщането - моят повръща по този начин когато се препълни, тоест преяде. Така че мисля, че не трябва да додаваш. А всички ме уверяват, че повърнатото изглеждало много повече, отколкото е в действителност и винаги има доста останало в коремчето. Моят като повърне по този начин три пъти за 1 час, малко ме съмнява, но толкова често се случва рядко.
Ронкис, и на теб не ти е лесно!
А за грипа - внимавайте много, още върлува и то яко. Сестра ми прихвана от малката й, а тя от детската градина - без никакви признаци се тръшнаха и двете с 38,5 градуса. Два дни ги държа. Сестра ми казва, че по-гадно нещо никога не е преживявала - било е доста тежко. Панди, къри с вода? Кажи подробности.
Ивичка, оправяй се бързо!
Зузи79, моят и хъхри през носа, и киха отвреме навреме - не кашля. Според мен е нормално
Секси гърл, студено му е на детето ако и нослето, и ушите са студени едновременно.
и последно - ако ми се налага да нося (когато готвя, чистя, подреждам, играя с каката) - по ми е лесно когато ръцете са свободни. Също, когато излизам с тях сама- не мога да я гоня с количката, със слинга ми е по-лесно исъм по-маневрена. Но си признавам, че ако имаше начин бих намалила малко слингоносенето. 

Какво става, не знам. Лека ви. 

Време за плаж