Започвам отзад напред, щото пак не съм ви чела и какво се случва между 13-22 страница ми е тъмна Индия, та:
Прахче, първо честита месечинка, супер сладки сте на снимката (и не само там де). И аз като теб на първата седмица се чувствах пушка - сега ни ме опъва, нито нищо...и аз домашния фитнес, подобен на твоя, го правя без почивка
. Ако искаш имам една билкова рецепта, която много помага за подобни случай като на майка ти, поне не пречи да опитате...Драсни на лична,ако решишIm So Excited, и аз давах БиоГая-та 5 капки наведнъж между 16-18 часа по препоръка на педиатърката. Сега сме друг пробиотик, за който Котето беше писала. Аз също мисля, че няма подбор или тенденция в отговарянето на поставените въпроси
Котката,
. Радвам ти се на всеки пост още от тема 1.Благодарско за отделеното време и подробните отговори и полезна информация, с която ни запознаваш. На мен лично ми действаш безкрайно успокоително 
sexy girl, честито за трите хубавици.Да сте живи и здрави!
За ноктите - реже ги ММ с нокторезачка докато го кърмя!Ама след като направи 1 месец. Обаче много бързо му растат и така се/ме драска...
Кайлис, честити 40 дни на твоето момче. Не се съмнявам, че ще блеснеш с красива и вкусна погача
Роникс, честити 40 дни и на хубостника
За болничните - да, дните са календарни. Третият болничен се издава от педиатъра на детето. Заедно с него и декларация за обстоятелствата за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане Приложение 1. ги носиш на работодателя да ги пусне в НОИ. Ето едно полезно инфо на този сайт http://kantora.eu/docs_new_35.htmlох, имах още доста да пиша,ама ще е по-късно, че тъкмо Алекс беше заспал на мен и реших да си довърша поста с две ръце, а не само с лявата като Фейсчето, и го сложих в легълцето... еми познайте - пъне се и се гъне като червейче, тъй че...отивам за

Хайде поздравче на всички и дано пекне малко слънчице днес, че вече съм пролетно настроена

За колко време се изплаща тя, защото пък без него не можем да се запишем при педиатър?! 

,астрални близначета са бебоците.То на 13-ти не сме много родилите 
,като си помисля само преди месец какво очакване и нерви бяха 
,а каква помощница имам 

,но тъмната черта е там и още по-видима и си го обяснявам с това че както е бил голям корема изведнъж се изпразва и прибира та затова.Само ме дразни тоя белег и май шева ми е крив та имам леко събрана кожа,ама майната му,пролетта почваме с коремните преси,че толкова ми е мека кожатааа...