не съм се включвала скоро. Опитвам се да ви чета, но не винаги успявам. Много сте активни.

Много ви се радвам на сборните групи и разходките. Браво на вас!
Ние днес тъкмо се наканихме да излезем на първа разходка с количката, то взе че се застуди.

Иначе едно и също - гледаме се с беба, има някакви колики вечер - борим ги с Абоколикен, гушкане и носене.
Честити месечинки и погачи!
Честити придобивки на Пандичка и Кайлис! Със здраве и радост да си ги ползвате.

Вит. Д и аз капя директно в устата. (по 1 капка)
Има и друго за коментиране, но не се сещам, а имам и да ви чета.
Виждам последния пост на ЕЛ 83- с баткото ползвахме залъгалки, каучукови на Чико и силиконови на Авент и Нуби. (не съм сигурна за Нуби дали и те не бяха каучукови
)Казват, че каучуковите са от естествен материал и уж са за предпочитане.
Смятам, че ако няма нужда и може да се избегне даването на залъгалка - по-добре, особено при изключително кърмене.

С беба засега се въздържам.
Усмихнат ден.

.

Браво на твоите кукли, отблагодарили са се подобаващо за двата часа рев и дундур-дундур.
Пък аз палец съм си смукала до 11-годишна.
Не питай какво правеха нашите в отчаяни опити да се откажа... Сега захапката ми е крива, а горните предни два зъба - доживотен комплекс, нищо, че не имличи.
Днес направихме 40 дни. Бяхме до църквата,макар и за малко да не отидем заради времето.Слава богу слънчицето излезе и на вън наистина е много приятно. Та се разходихме с бебчо и батко Дейвид за 3 часа. Обаче от два дни такива пъпки по лицето са му излязли,че сякаш е в пубертета. Ама аз много го мляскам,може би от това. Сега съм ограничила целувките и се задоволявам само с помирисване и целувки по косичката. Ама как само мирише...лелеее иде ми да го намажа на филийка 
Горкото дете, вече заспи ли, не го будя. А иначе дундуркането според мен зависики и от типа бебе, и от типа майка