Вчера пробвахме второто и резултатът беше, че трима човека се наложи да чистим последствията и следите от сътвореното
и Крис ака веднъж на два дни, което, доколкото четох, било ок, не било запек - е, да, ама очевидно го мъчи коремчето горкият
И аз съм на твоето мнение относно гладенето, стерилизирането и прочие. Изварявам шишетата веднъж на 2-3 дни. През другото време измивам с препарат на "Бочко" за бебешки съдове и толкова. А гладенето май ще го спирам скоро.
май май .. има поле за имунитет хахах
стерилност при нас е НЕВЪЗМОЖНА

Може малко тъп да е въпроса, ама....

ЕЕеее изнервих се, вдигнах се с количката и отидох направо в микробиологичната лаборатория, където си правим с мъжът ми изследвания, там добре се случи и докторката да е там, бръкна и да вземе секрет и извади зеленичко от носа, та каза че най вероятно са коки и че доста често се среша ри новородени. В Понеделник ще излезнат резултатите и ме предупреди - никакви ваксини докато не се излекуват, че педиатрите се правели на гръмнати и слагали като казвали, че не били притеснителни.....Та така, добре че се активизирах да ида иначе....можеше да си ми обясняват как кърмените бебета хъркали още няколко седмици. Чакам и да си дойде моята докторка и да излезнат резултатите да видим какво лечение ще даде
А милото едвам спинка снощи, ставаше да се кърмим на 2 часа, трудно диша и се храни 
ама явно ще си действам с физиологичният и ще чакам антибиограмата за лекарството. 

,направих го на бъз и коприва....Никакво участие не взима....Все трябва да му се каже.... Иначе денят ми е пълен с програма- готвене,чистене,пране,пазар,трябва да оправя и хладилника.....
Утре ни е погачата и трябва да напазарувам някои неща. Другото слава богу с доставка си наредих-погачата,пиенето,тортата,та няма да ги мисля.