, а също и за отговора за яслите. Аз разпитах и майките от квартала, та леко ми се изясни ситуацията. Наистина след 10-и месец трябва да се действа. Но за детската кухня е добре още от сега да се запишеш, за да си по-предно число в списъците, пък ако искаш ползвай дето се вика.
и преминахме на 68 размер дрехи
.не искам да мисля какво ще е след още месец охохохохох.
и за минута без внимание.Яде на 2 часа включително и вечер и няма намерение да се отказва от нито едно нощно хранене
Незнам как съм още жива,че и енергична(доколкото мога). 
Всичко, което можеш да си спестиш, трябва да бъде спестено, например - гладене, стерилизация след всяко хранене, къпане всяка вечер и подобни неща, които са на практика излишни. Също, най-добре е да спиш, когато бебето спи. И да не се опитваш да му наложиш режим, а да следваш неговия. Организирай си помощ - например мъжът ти да взема бебето, както Кайлис е писала, ако имате баби да поемат някаква част от домакинството. Излизай по много, ако си социален тип - уговаряй се с приятелки. Аз например си виждам работещите приятелки, като отивам с бебето в обедната им почивка и обядваме някъде около офиса или обикаляме някоя градинка/парк.
)) 

Та пожелавам на всички трудностите бързо и лесно да биват преодолявани и да си се радваме на съкровищата пълноценно!
Шапката от изписването повече не ни стана (за нея дадох 15 лири като за първа покупка).
, аз мислех, че просто новите пелени, които ползваме са кофти. 
Оня ден стана на 40 дни, поканих утре 5 приятели и изрично ги предупредих да са здрави. Тя сега ми се обажда да ми заповядва едва ли не детето да не го водя в хола, а да си седи в стаята, че ще го разболеят. Тя щяла да дойде да го гледа. Казах й най-добре да не ми се обажда повече, ако ще ми говори глупости. Почна да ми обяснява с какво да ги черпя и пак ММ виновен - не бил отделял достатъчно внимание за ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО развитие на детето, като го гледал. Само му бутал бибата и го приспивал и щяло да затъпее
Аз пък да не рзаправям те колко интелектуално го подредиха това дете, като бяхме на гости в апартамента на брат ми. То принципно си будува от 6 до 9 вечер и след това папка и заспива, като спи до 9 сутринта почти непробудно, само става да яде - има си режим, сам си го изработи. Да, ама бабите решиха, че ще пеят песни и ще го дундуркат до последно и не му дадоха да заспи. Да не говорим, че повърна 3 пъти от мачкане. С ММ си тръгнахме в 11 и горкото детенце беше толкова изтощено, че доста си поплака, после заспа и даже едва го събудих в 6 да яде. После откара до следобяда.
Щото и той понякога прекалява. Има си любими теми на разговор, свързани с неговите интереси, като напр. Втора световна война, танкове, самолети, история и т.н. - свързани с образованието му. На мен са ми малко далечни тези теми. Но пък си имам мои, все пак не съм без образование, пък и съм с PhD, просто в друга сфера. И като кажа, че нещо не знам по тези теми, той едва ли не го прави на голям въпрос - как може! Даже един път му викам а ти знаеш ли за втора фаза на мейозата и той млъкна
. Само веднъж го засекох за бившата, като ме изнерви пак с неговите теми и го питах а касиерката знаеше ли ги тези неща? И от тогава не си е правил устата кой какво знаел и какво не знаел. Пък да не говорим, че вкъщи аз съм компютърджията - де що стане и аз оправям бъкии, дето уж е мъжка работа:). Затова му знам и паролата за акаунта в мтел - понеже аз съм го правила. Ама то не може да си на 6 с всичко.
)) Сложих му я 10 дни след изписването, ама не се получи:)
и вярно ли че Т на бебетата е нормално да 37 градуса.Извинявам се за глупавите въпроси,но ми е много притеснено
Сега трява да изяжда по 150 близо мл на хранене, ние едвааам 90 докарваме......
Аз съм от мартенската тема,но бебка се роди със спешно секцио в 37 г.с. и сме на 12 дена! Храним се само на кърма,но от вчера започна да си превива крачетата ,да нервничи ,не искаше да спи и след като и направих лек масаж на коремчето се изака и поуспокои... Не е ли рано за колики-дадох и Lefax (в 2 изпомпвания съдържа 41,2 мг. Simeticon,майка ми го донесе от Германия още преди да се роди), цяла нощ беше нервна,буди се на всеки час,а по принцип спи по 2-3 часа и съм много притеснена... Как мога да и помогна и да облекчим това състояние? Предварително ви благодаря!
И още един въпрос-кои храни трябва да избягвам,за да не се получават колики? Аз хапвам доста млечни продукти и сигурно трябва да ги намаля...