Бягането за здраве бавно ни .......

• 18 171
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ще ми разясни ли някой, какъв е проблемът с тичането сутрин  newsm78 Въобще с тренирането сутрин?

Натоварва се сърцето.

Някакви сериозни източници?
Защото сърцето е мускул, който не спира работа през целия ни живот и разбираемо физическата активност му въздейства. Но защо точно сутрин не е ок да се спортува - ей, това искам да разбера

Защото сутрин и на сърцето душицата му спи.  Grinning

# 211
  • София
Диетоложке, ти не обясняваш нищо, нито с думи прости, нито с терминология.
Терминологията не ме притеснява, латински съм учила, ако нещо не знам - има интернет, преводачи и т.н. Много обичам някой да започне да ми обяснява колко знае, пък като опре до показване - и спича.
Просто се оправдаваш, защото някой тук ти каза, че нямаш представа с какво ще се занимаваш (и това не бях аз).
Не искам да обяснявам.  Naughty  Точно тук. Включих де са кажа как съм преборила целулита, ноооооо явно има доста по-компетентни от мен, които са успели да го преборят  Peace
Нещо, на което се уча от години и практикувам, няма как да ти обясня в два поста  Shocked Не смятам да провеждам форумни консултации, има доста по-големи "специалисти" от мен, които знаят повече.  Mr. Green
И не мисля да се доказвам пред теб.  Mr. Green

Оценявам желанието и опитите ти да се измъкнеш, ама не минава номерът! Ти дори не казваш какво е това обучение, кой го води, поне дали е в някакъв "образователен център по духовно развитие" или е законно учебно заведение като университет или колеж. Подозирам, че е първото, иначе нямаше да се правиш на ударена.

# 212
Много ми е забавно твърдението, че ако пише вода по време на тренировка ще спреш изгарянето на мазнини  Laughing
Всъщност по време на тренировка качваш мускулната маса, а след това се използват мазнините като "скрити" депа за енергия във възстановителния процес.

Мазнините не започват ли да се изгарят на 15-тата мин. след началото на тренировка?

Колкото до бягане следобед ще дам и друг пример.Сутрин слънцето е ниско долу на хоризонта и не топли.С напредването на деня започва да се изкачва високо и затопля почвата,и всичко наоколо и т.н.Та така както природната енергия действа на останалия свят,така действа и във вътрешния свят на човека.Т.е. сутрин тялото няма достатъчно енергия,може би и затова сутрин му коства повече усилия да се задейства, оттам и има по-добра възможност за изгаряне.

Andariel ,стига си се яла с момичето и "духовните учения"-не знам с какво толкова ти пречат,явно голям страх имаш да се запознаеш със себе си.

# 213
  • София
Диетоложке, ти не обясняваш нищо, нито с думи прости, нито с терминология.
Терминологията не ме притеснява, латински съм учила, ако нещо не знам - има интернет, преводачи и т.н. Много обичам някой да започне да ми обяснява колко знае, пък като опре до показване - и спича.
Просто се оправдаваш, защото някой тук ти каза, че нямаш представа с какво ще се занимаваш (и това не бях аз).
Не искам да обяснявам.  Naughty  Точно тук. Включих де са кажа как съм преборила целулита, ноооооо явно има доста по-компетентни от мен, които са успели да го преборят  Peace
Нещо, на което се уча от години и практикувам, няма как да ти обясня в два поста  Shocked Не смятам да провеждам форумни консултации, има доста по-големи "специалисти" от мен, които знаят повече.  Mr. Green
И не мисля да се доказвам пред теб.  Mr. Green

Оценявам желанието и опитите ти да се измъкнеш, ама не минава номерът! Ти дори не казваш какво е това обучение, кой го води, поне дали е в някакъв "образователен център по духовно развитие" или е законно учебно заведение като университет или колеж. Подозирам, че е първото, иначе нямаше да се правиш на ударена.
Честно да ти кажа, ама въобще не ми пука какво мислиш ТИ. Все ми е тая. След като ти звучи като измъкване, ОК, не ми дреме. Пак ще повторя, не смятам да се обяснявам на хора, които дори не познавам, а още повече на надменни такива. Явно се мислиш за по-голям специалист от мен на база интернет самоубочението, което си провеждаш. Аз споделих с най-добри намерения как си премахнах целулитът, но явно завистта тук играе много голяма роля.  Peace Еми да, нямам целулит, явно това тормози душицата ти и на някои други потребителки. Прозрачно е.

# 214
Каква злоба... и тази ще ми лекува хора  ooooh!

голям страх имаш да се запознаеш със себе си.
По повод на това изказване, нищо, че не е към мен, пътят към самоопознаването за различните хора е различен и протича в различно време. Някои са постигнали мир със себе си на 20 сам-самички. Други на 40+ четат книжки за духовно извисяване и вместо да се стремят към хармония, започват да се изживяват като месии на заблуденото стадо и не приемат чуждо мнение - мен лично това страшно ме дразни.

# 215
  • София
Каква злоба... и тази ще ми лекува хора  ooooh!

По повод на това изказване, нищо, че не е към мен, пътят към самоопознаването за различните хора е различен и протича в различно време. Някои са постигнали мир със себе си на 20 сам-самички. Други на 40+ четат книжки за духовно извисяване и вместо да се стремят към хармония, започват да се изживяват като месии на заблуденото стадо и не приемат чуждо мнение - мен лично това страшно ме дразни.
Не започнах аз със злобните изказвания, можеш да си прегледаш постовете от по-рано. И да доуточня - не съм лекар  Naughty и слава Богу  ooooh!

# 216

Е,няма що да разводняваме темата,просто стават изтъркани тези подмятаници.Духовният упадък е навсякъде,независимо кой как се самопознава и дали изобщо Се, и на колко години."Научно" клонящите не правят изключение от месийството.

Да продължим с бягането.

# 217
Темата отдавна кривна към саморекламата, но името на продукта още не е споменато Simple Smile

# 218
Името на продукта е" здраве в собствените ръце" и не се купува от магазина,а зависи от това кой е готов да ръзмърда крака.Та ако ще да се приема като самореклама.
Естествено и саморекламата е част от рекламата и не се приема добре. Laughing

# 219
Името на продукта е" здраве в собствените ръце" и не се купува от магазина,а зависи от това кой е готов да ръзмърда крака.

Както и кой от какво е склонен да се откаже. Защото аз чипс (например) не съм яла от месеци, но ако утре ми се прияде, хич няма да се въздържа само и само да мога да се похваля, че нямам грам целулит Crazy Същото е и със спорта - редовна съм, но ако реша да пропусна тренировка, за да се видя с приятелки или просто да полежа на дивана, няма да изпитвам угризения, нито ще започна да се взирам в задника си. И хич не завиждам на дамите без никакъв целулит, даже ги съжалявам, че малките слабости са им чужди. Не говоря за тези, за които това е генетичен дар.

В тази връзка, онзи ден даваха по някои от новините за вредата от трансмазнините. И показаха една възпълна дама, която обясняваше, че в хладилника няма маргарин. Някак си не беше най-добрата реклама.

# 220
wild poppy +1  Peace

# 221

В тази връзка, онзи ден даваха по някои от новините за вредата от трансмазнините. И показаха една възпълна дама, която обясняваше, че в хладилника няма маргарин. Някак си не беше най-добрата реклама.

То проблемът не е само в кутийката маргарин, а в това, че този продукт заради ниската си себестойност се влага в почти всичко останало на пазара  Wink

Разбира се, че човек не трябва да прави драма, ако хапне чипс или парче торта. Въпросът е това да не бъде ежедневно хранене

# 222
  • София

Andariel ,стига си се яла с момичето и "духовните учения"-не знам с какво толкова ти пречат,явно голям страх имаш да се запознаеш със себе си.

Напротив, хич не ме е страх да опозная себе си! Дори си мисля, че хората, които имат нужда от духовните течения много, ама много се страхуват да опознаят себе си, защото се страхуват от това, че имат и тъмни страни в душите и действията си. Имат нужда някой да им каже колко са велики, готини, добри и любящи.  Наричат върховния си егоизъм "духовно извисяване". И прекрачват границата на здравословната самозаблуда.
За себе си мога да кажа, че не тъна в илюзията, че съм добра и възвишена. Дори обратно - осъзнавам, че при подходящи обстоятелства и душевно състояние съм способна да направя всякакви глупости, дори много лоши неща. Но съм способна и на много хубави неща. Научавам се да живея с кривиците си и правиците си, нямам нужда някой гуру или учение да ме оправдава за гадостите, които съм правила. Обаче сериозно подозирам, че хората, увличащи се по духовните течения са в много дълбок проблем със себе си, и от неспособност да се справят, се държат инфантилно.

# 223
Ох, този целулит.

Не знам защо, но въобще не ми пука дали имам целулит. И минутка тревожност не отделям по тази тема. Сега се замислих и установих, че дори не знам дали имам целулит. И така се живее.

Отвращава ме този контрол върху жените чрез възползване от слабостите им, то не бяха кила, косми, стрии, луфтове, бутане в рамки. И вместо да се каже твърдо "я да си гледате работата!" над измишльотените "идеали" и "норми", повечето като им кажеш хоп! и скачат. Освободете се, хора.

Наблюденията ми от темата са, че част от изказалите се усилено спортуващи звучат като невротици - техният път е най-верен, който не е като тях - значи плюска понички на дивана. Визирам Мери. Дано не завърши и тя философия. Тогава ще сме загубени.

# 224
Like_Smoke, по мои наблюдения жените, които се хранят прилично здравословно и спортуват редовно без нито едно от двете да е маниакално, разбирай от време на време има прегрешение или пропуск, все пак имат някакъв целулит. Да, не се вижда от километри, но при стискане на кожата го има. Наблюденията ми са от приятелки и жени, с които обикаляме залите вече почти десетилетие. Затова допускам, че цената на "без грам целулит" е да се лишиш от всичко. Благодаря Stop, но не е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт