В момента чета ... 25

• 44 952
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Още чета Ана Каренина и още ми харесва bowuu

# 76
  • На планетата Земя
Много хубаво пишете, не мога да ви прочета, камо ли да ви настигна. От сутринта се лутам сред задачи.

Аз продължавам със Сага за Австралия. В началото ми тръгна трудно, сега обаче започнах да навлизам в историята и ме грабна. (напрежението през деня при мен веднага се отразява на начина ми на възпиятие на книгите  Confused)

А каква е причината, поради която Роулинг решава да пише под псевдоним, което се оказва и че не е тайна, след като ние вече обменихме информация. Не откривам тънкия замисъл.  newsm78

# 77
  • София
А каква е причината, поради която Роулинг решава да пише под псевдоним, което се оказва и че не е тайна, след като ние вече обменихме информация. Не откривам тънкия замисъл.  newsm78
Преди малко четох една статия, в която е намекнато, че използва похват на Кинг в този свой замисъл да пише под псевдоним  Mr. Green. Ето линк, ако ти е интересно http://www.webcafe.bg/id_2071899977. Не зная до каква степен е вярно, просто споделям  Hug.

# 78
Кога навъртяхте  6 страници Shocked
Записвам се, довечера ще ви чета и ще си допрочета Ейглетиерови. След това съм си приготвила "Изгубената съпруга "

# 79
Вече съм притежателка на "Зовът на кукувицата"  bowuu

А на "Хари Потър" съм голям фен и аз  afwitch .

И аз, и аз и аз  Heart Eyes

Още чета Ана Каренина и още ми харесва bowuu
Мислиш, че ще спре да ти харесва ли? Няма  WinkНали до сега ти допада..Това е моята книга  Heart Eyes

# 80
  • София
Аз съм на "Възпламеняване" от Игрите....и все още много ми харесва  Mr. Green Heart Eyes.

# 81
"Ана Каренина" и на мен ми е много любима. Но аз си ги обичам руснаците.

Тъкмо и аз щях да кажа, че от Дж.К.Роулинг нищо не съм чела, но след признанието, което направих  за Мураками ме досрамя....  Embarassed
Мда, и него не съм  Thinking.

Още една Blush "Хари Потър" не ме и влече да го почна, нито пък да гледам филмите.

# 82
Момичета, как разбрахте, че не ви влече Хари Потър, като не сте гледали филмите и не сте чели книгите  Sunglasses Hug

# 83
  • Ямбол
Аз съм сред почитателите на Хари Потър.
Роулинг пише толкова увлекателно, че каквато и история да подхване, все ще ми хареса.
Ще потърся и аз тези кукувици, няма начин.

# 84
Имаме си нова темичка и колко много сте изписали , Миле , благодаря ти за усилието по темата   bouquet  

Аз си чета още "Джойленд" , харесва ми засега   smile3521  Отивам да ви изчета  Laughing  Hug

# 85
  • на североизток от Рая

И от мен положителен глас за "Слугинята". Много ми хареса, не съм усетила някаква дразнеща повтаряемост, много силна и човешка история е.

А трябваше ли? Стана ми интересно.

Аз също не съм чела нищо от Роулинг. Дъщеря ми като беше ученичка изгълта за нула време Хари Потър и  ме караше и аз да ги чета, но толкова книги, все дебели, хич не ми се захващаше. А и не ме влече, честно казано. Сега пък съвсем няма да зачета Хари Потър. Не искам да чета такива поредици вече, с много страници, вързани истории. Е, като "Ейглетиерови" може, не са големи като обем.

"Слугинята" няма нищо общо с "На изток от Рая". bmb, казвам го, защото те изненадва фактът, че харесвам едната книга, пък не ми е допаднала другата.

Момичета, как разбрахте, че не ви влече Хари Потър, като не сте гледали филмите и не сте чели книгите  Sunglasses Hug

Аз предпочитам да изгледам филма, но това, което съм гледала, леко ме отегчава. Намирам го, че  е за юноши, подрастващи, нещо не може да ми задържи вниманието.

От Мураками съм прочела 2-3-4 книги, не помня бройката, но не повече от четири. И имам колебливо отношение към начина му на писане. Интересен е, грабва ме, но е и един такъв объркан и мрачен. Но пък преди месец от Продавалник пак си взех негова книга. Ще я прочета да си припомня какво що.

И накрая да си дойда на думата:

Прочетох днес "Перла в мидата". Хубава книга, хем ми беше уютно  и топло, хем мъчно, дори си поплаках на няколко места. Италианските автори ме докосват по някакъв свой начин. А колко красиво се изразява този млад автор Алесандро д`Авения. Ще прочета  и другата му книга.

Дали ще ме прочете някоя от вас?! ooooh!

# 86
Нели, съвсем правилно си усетила Хари Потър. Аз го обожавам, пристрастна съм, но определено е тийн история.  Simple Smile

Аз съм си набелязала "Слугинята" за прочит тази година, имам я в е-вариант, ама кога ще стигна до нея, не съм наясно. Преди нея има толкова много други на компютъра. В това число и "Денят на трифидите" и "Какавидите".

И защо смяташ, че никой няма да прочете какво си написала? Hug

# 87
Аз предпочитам да изгледам филма, но това, което съм гледала, леко ме отегчава. Намирам го, че  е за юноши, подрастващи, нещо не може да ми задържи вниманието.

Изключително рядко гледам филм по книга, която съм чела. До сега само "Властелинът на пръстените" не се е оказал разочарование Simple Smile (любим филм и още по-любима книга). А филмите за "Хари Потър" изобщо не могат да представят магията на книгите - поне според мен. Първите три серии са ми откровено досадни, а следващите са толкова орязани, че ако не бях чела книгите, изобщо нямаше да разбера за какво иде реч. Може би само последния филм покрива съдържанието, но той пък е цели 2 серии.
Не че ви навивам за прочит  Laughing, просто искам да изразя възторга си от книгите за Хари Потър  Laughing.

# 88
  • на североизток от Рая

Не че ви навивам за прочит  Laughing, просто искам да изразя възторга си от книгите за Хари Потър  Laughing.

Давайте, още само няколко подобни мнения!  Laughing Hug

И защо смяташ, че никой няма да прочете какво си написала? Hug

Стана дълго, да не е досадно. Това има предвид.  Hug

# 89
  • Пловдив
От Мураками съм чела само Кафка на плажа - не ме очарова особено, дори към днешна дата нямам и ясен спомен на историята  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт