Детски електронни книги

• 183 133
  • 500
  •   1
Отговори
# 210

За каква възраст е подходяща?

# 211
  • Sofia
Аз преди около два месеца я четох на моята щерка (в момента на 7г. и 4м.) и според мен за 7-9г.

# 212
Благодаря, Morena   bouquet

# 213
Небивалици, Доналд Бисет в Читанка! Peace

Много се радвам за Карик и Валя!

# 214
  • Sofia

В МБ

# 215
Препоръчвам горещо книжката "Историята на говорещото столче", М. Миоко! Подходяща възраст от 9 до пораснали деца, на мен самата много ми хареса, прочетох я за да реша кога да я предложа на дъщеря ми. Има я в Mailbooks, също и тук сканирана, скоро и в Читанка. Peace

За съжаление книгата вече липсва в МБ. А аз не мога да я предоставя, изтрила съм я след като я прочетох, тъй като я имаме и на хартия. Моля, ако някой разполага с нея да пише, за да я качим пак. Успокоителното е, че все пак рано или късно ще се появи в Читанка, работят я.

# 216
# 217
моби, светкавична реакция!  bouquet

# 218
  • Варна
Днес открих този сайт, извинявам се ако е публикуван по-рано! Погледнах само първия пост Simple Smile .

# 219
  • Sofia
Мдааа, http://knigi.spasete.me ми става все по-любим сайт за книги. Наистина е спасение - не се чака, не е необходим рейтинг или сийд...  Grinning

# 220
# 221

Чудесна книжка! Прочетох я, за да преценя кога да я предложа на дъщеря ми, но ми беше изключително приятно и бързо я изгълтах. Препоръчвам я горещо за всички възрасти! Peace Но ако трябва да дам някакъв минимум, то тогава 10+.

# 222
Чудесна книжка! Прочетох я, за да преценя кога да я предложа на дъщеря ми, но ми беше изключително приятно и бързо я изгълтах. Препоръчвам я горещо за всички възрасти! Peace Но ако трябва да дам някакъв минимум, то тогава 10+.
Редактирам се, тъй като дъщеря ми я започна, в момента е на 9 г. и много й харесва!

# 223
# 224
  • Ямбол
Какъв е този формат?
Онлайн не може ли да се чете?

Общи условия

Активация на акаунт