Детски електронни книги

• 181 462
  • 500
  •   1
Отговори
# 285
# 286

Момичета,дали има в електронен вариант- "Рамона Смелата" ,Рамона Белята"- на Бевърли Клиъри,или други нейни книжки?
 Щерката е чела само "Рамона Куимби на 8г.",много и хареса.
В една др.тема ,Моренка ме подсети за поредицата. Wink  Също търся и тези за "Хенри Хъгинс"

# 287
  • София
Някой има ли Разни приказки за игра - Джани Родари

# 288
Здравейте!
 Някой може ли да ми каже от къде да намеря малко книжки на Мая Дъгъчева да се теглят и
да се четат? Потърсих в http://chitanka.info/, но не намерих нищо.
А някой да още сайтове освен [url]http://chitanka.info/[url] в които пак да се теглят книги?

# 289
  • у дома

А някой да още сайтове освен [url]http://chitanka.info/[url] в които пак да се теглят книги?

В първия пост на темата има посочени такива.

# 290
В Читанка:
Вещиците, Роалд Дал
Задната къща, Ане Франк
Новите приключения на далматинците, Доуди Смит
Котаракът Еремей… и други приказки за котки
Светулки, Ян Маршичек

Има и доста новокачени тийнейджърски, но там не съм много наясно..

В Mailbooks:
Приключенията на Лукчо, Джани Родари
Джелсомино в страната на лъжците, Джани Родари

# 291
   Сиси,благодаря!  bouquet
    "Светулки " е прекрасна книжка!Имах я,но се е загубила някъде... Ще я предложа още днес за четене!

# 292
  • Sofia
Имам я Светулки, но на старите книжки много ми липсва анотация и нямам никаква ориентация за кога са.  Sad

# 293
И ние я имаме на хартия, но не сме я чели, все се каня аз да я прочета.. Но според мен е по-детска, т.е. 8-10 г.
Ру, ти помниш ли на каква възраст си я чела?

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 18:14 от Сиси ♥♥

# 294
  • Sofia
Много ми е свидно времето и не мога и детските книги да чета, освен моите си.   ooooh!
Ама не остава друго освен поне малко да прочитам. 

# 295
Morena, и при мен е така с времето, но задължително си позволявам по няколко детски книги годишно и обикновено са все попадения, разбира се са предварително проучени и го очаквам. Напр. миналата година прочетох прекрасните "Чудо", "Задната къща", "Историята на говорещото столче".. За тази съм си набелязала доста пропуснати от мен навремето, напр. "Приказка без край", "Мастилено сърце".. Препрочита ми се и Мери Попинз + останалите книжки, които навремето не бяха публикувани, но да - свиди ми и на мен времето.. Wink Но смятам, че наистина хубавите детски книжки си заслужават на всяка възраст!
Но да не спамя повече.. Wink

# 296
  Моренка,тамън за сега са "Светулките"-8,9 годинки .              Ще и хареса на Гушкан! Grinning

# 297
  • Sofia
Благодаря, РуHeart Eyes
Сиси, ако ми е интересна книгата, бих я завършила. Simple Smile

# 298
  • София (Възраждане)
Имате ли впечатление от книжките за животни на Лорън Сейнт Джон?

# 299
Да, синът ми ги изчете в захлас, когато беше 11-годишен. Препоръчвам ги определено.

Общи условия

Активация на акаунт