От къде мога да купя качествени мебели от масив?

• 20 158
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! И на нас ни предстои обзавеждане на етаж от къща. Насочили сме  се към мебели от масив. Засега сме си харесали ето тази фирма...http://www.mebelielica.com/.
Някой ползвал ли е техните услуги и с какво впечатление сте останали?

# 16
Интересна е страницата им във Фейсбук. За съжаление интернет страницата на Елица не ми се отваря. Ще ми е много интересно какви са ви впечатленията и за какви срокове се изпълняват поръчкитв?

# 17
Аз вече им направих запитване. Отговориха ми много бързо. Срока е 3 седмици, а и дават гаранция 3 години. Но искам да знам дали вече някой е поръчвал и дали е доволен?

# 18
Вили 899, а те представител за София имат ли?

# 19
Вили 899, а те представител за София имат ли?
Честно казано не знам, но можеш да ги попиташ във facebook, сигурна съм че ще ти отговорят.

# 20
  • Варна
Аз си поръчах 2 маси от дъб на тази фирма. http://www.olimpia.bg
Ако ви кажа, че съм доволна, малко ще е. Очарована съм. Човекът от половин дума ме разбра какво искам. Даде ми срок на изработка 10 дни за двете маси, като бяха готови още на 8 ден. Може и някакъв късмет да съм извадила. Даде ми и страхотна цена, за която се пазарих малко де. Аз винаги се пробвам, ако стане, стане. Но съм очарована де. Мъжа ми ходи да ги вземе от Троян и като ги донесе масите дори бяха с онези лепенки на крачетата. Стана ми приятно, че е помислено за всичко.

Трапезна маса дъб 180/90 с крака 9/9 см и холна маса 100/60 с метални крака, прахово боядисани, и двете с обработени дупки/чепове (така исках), байцвани в рустикален цвят и омаслени - 850 лв. Даже мисля, че и малко ми взе, цена като за Коледа, ха ха. Поръчах ги на 5-6 декември и посрещнахме празниците на тях.

Препоръчвам с 2 ръце.

# 21
Lady April, да са ти честити масите! Голяма радост е било с тези хубави маси. Тежко сладко са им мебелите и материалът, с който работят е от най-качествения. А и цената е невероятна за този тип мебели.

Общи условия

Активация на акаунт