Събирам прегръдки за Ели!

• 26 595
  • 388
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ти, Господи!  Praynig

Ели, да е жива и здрава малката красавица, да расте весела и безгрижна и да бъдете много щастливи заедно. Голяма късметлийка е тя с такава смела и бобрена майка.  Hug
Много, много щастие и късмет и на двете ви.
И ви чакаме скоро тук.

# 361
  • София-Младост
Честита малка бебка!   bouquet
Късмет и здраве занапред!

# 362
Нека да е здрава и да ти носи радост и гордост.
Бързо възстановяване!

# 363
  • София
Честито, Ели!  bouquet
Много се радвам за вас! Hug
Само щастливи мигове от тук нататък ви желая! Hug
Господи, благодаря ти!

# 364
  • София
Честито Ели!

Да ти е живо и здраво детенцето, много радости около бебчето и дай Боже винаги да е повод за гордост Simple Smile

Бързо възтановяване Simple Smile

# 365
  • Кърджали
Ели, честито! Страхотна новина, много се зарадвах...
Да е жива и здрава малката принцеса, да те радва всеки ден. Да расте весела, усмихната, игрива и много обичана от теб. Тя винаги ще носи в себе си искрички от баща си.
Една силна прегръдка за теб и нея от мен.

# 366
Честита безценна дъщеричка newsm30! Да ти е жива и здрава, да расте умна и щастлива, само хубави мигове оттук нататък! Бързо възстановяване!

# 367
Ели, честита рожба.  Hug  Да ти е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване!   bouquet

# 368
Ели, честита дъщеричка. Да ти е жива и здрава и само радост да ти носи. А на тебе бързо възстановяване. Hug  bouquet

# 369
  • София
Е-е, Джуджанка, благодаря за прекрасната новина, много ме зарадва!

Ели, честито, миличка!
Пожелавам от цялото си сърце това дете да ти донесе толкова щастие, удовлетворение, радост и гордост, че сърцето ти да е винаги пълно.
Да знаеш, че съдбата на твоята дъщеря ще бъде много специална, дошла е на бял свят чакана и желана от много хора, благословено ще бъде това дете!
Бъдете много щастливи!

# 370
Ели, да сте живи и здрави и двете! Оттук нататък ви предстоят само прекрасни моменти, сигурна съм!  bouquet newsm32

# 371
Еех че хубава новина Simple Smile)) Честито слънчице, Ели. Да е жива и здрава и да ти носи само радост Hug Пожелавам ти само щастие от тук нататък.

# 372
Ели, ти направи деня ми хубав и усмихнат! Желая на теб и на малката лъвица много здраве, късмет и усмивки в живота! Толкова чакано, толкова желано момиченце!

# 373
  • София
БРАВО!Много да е здрава,много късмет да има и винаги да бъде обичана!!!

# 374
  • София
Ели, честито! Да е жива и здрава малката, да расте и да те радва.
Оттук нататък само хубави неща да ви се случват.

Общи условия

Активация на акаунт