Нашата Септемврйска дружина, ново попълнение - бебе Дария си има!

• 58 888
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от нас, най-после остана време да драсна някой ред. Simple Smile
Времето навън тези дни е приказка и има големи игри с приятелчетата.  Heart Eyes
Валерия расте и хитрее с всеки изминал ден... Mr. Green
Сигурно водим първенството по най-бавно никнене на зъби.. Mr. Green чакаме всеки момент 4-я да пробие. Така както върви до 1-ви клас може и да ги наредим. Grinning
За гърнето-все още не съм я пробвала, мисля на пролет да я вършим тази работа. Simple Smile
Данаека, Танева го е казала много хубаво. Радвай се на хубавите моменти със синчето и се старай да не се ядосваш...От ядовете нищо хубаво не излиза...За мъжете, какво да кажа....ние сме си ги избирали..  Mr. Green
Много лош грип тази година, всички болнички да оздравяват. Hug Praynig

# 151
  • shumen
Танева,Ева,опитвам се да не се дразня,ама то това се казва по 100000 пъти на ден и все се набива в главата ми,че нищо не правя.Никога не е останал неизпран,гладен или нещо друго,ама ако е със майка си само остава,защото е мързи много.Понякога искам аз да направя нещо,а в този момент тя решава,че ще прави точно това и тя,а ако и кажеш се сърди и не пипва.
Ева,и ние сме навънка в това време,че вече и до по късно.Снощи беше след 18.00 като се прибрахме,а Дени се беше нащурял и набягал навънка и в нас не бесня толкова много.Станал е обаче много лош.Навънка посяга да бие децата и не си дава играчките,а аз не искам да е такъв.

# 152
Алоха Hug
Времето навън наистина е приказка цели 16 градуса  Mr. Green
Данека, съчувствам ти мила, но време е да станеш перде или да ги поставиш на място. Моя мъж а да си отвори устата по тоя въпрос и скандала е на лице. Държи му влага много време.
Лина, и Пламен е същото шило като Цвети. Не сяда на гърне и толкоз. Миналата седмица успях да го излъжа да се изпишка в кукуто 1 път и това за цял месец. Вчера скочи и се разрева. Не знам какво да правим, освен да чакам и опитвам през определен интервал. Днес на обяд ме заведе до повивалника, и имаше причина- пълен памперс  Crazy Знае какво е ако, но не казва. Като го питам имаш ли ако, ръмжи  и издава звуци, както сме му показали, но го приема на игра.
Стаси, браво на Али. Имаш си отличничка  Hug Дано е все така за напред  newsm10
Нубче, как е работата. Съчетваш ли ги лесно с Тони?
Фейт, бързо оздравяване  Hug
На постовете на Танева много се кефя, много позитивна жена  Hug
Мобси, дано Алекс бързо се оправи. И според мен е от зъби и както ти е писала Танева може да продължи със седмици. Важното е да не се обезводни  Hug

# 153
Данаека, и аз от време на време се сдърпвам с моя мъж, то няма как да мине без това дори и в най-добрите семейни отношения. Вярно е, че наличието на други хора в къщи увеличава напрежението. За съжаление е при мен има свекърва. Гледам да поддържам добри отношения, колкото е възможно. Макар, че понякога ми идва да крещя, но не го правя. Когато съм избухвала сме стигали с моя мъж до разговори относно това какво ще стане ако в един момент реша да си събера багажа и да се махна. Единственото, което ме е притеснявало в такива моменти е като е казвал, че мога да правя каквото си реша, но детето оставало при него. Естествено никога няма да си оставя детето, но си представям какво би станало ако се разделим, има да водим дела, да се караме за детето, затова, а и по принцип гледам да не се караме за дреболии. А когато се налага, просто си изливам на глас напрежението, викайки и след това ми минава. Разбира се, ако някой ден реша, че не искам да съм с него, нищо няма да ме спре да си я взема малката и да се изчеша, пък да става каквото ще.  bouquet
   Само за пример ще ти посоча, че той искаше да се връщам на работа след първата година, но аз казах не и точка. И продължавам да си гледам детето. Grinning
 Гледай да ти минава покрай ушите, наистина двете години, в които имаме възможност да гледаме дечицата си са много кратко време и е по-добре да избягваме лошите емоции, доколкото е възможно.  bouquet

# 154
Момичета, да попитам и тук някой ползвал ли е Локоид Липокрем 0,1% за бебоците. Предписаха ни го днес+фенистил и вит.С. На малката са и излезли ситни пъпчици по бузките...

# 155
Поколоко, Танева  никак не ми е лесно с работата и с децата, изморявам се още повече и време никакво нямам  Sad Когато съм втора смяна виждам малкия само сутрин, защото като се прибера и той вече спи  Sad И с вземането от ясла ми е малко зор, ама се оправяме . Ако не може баба му , го взима баткото и така .
Ако имате възможност си гледайте повече време децата, и за вас ще е по - лесно и за децата по- добре . Тони сега постоянно е след мен като се прибера и все гледа да не ме изпусне, и на него му е тъжно за мен  Sad
Утре и вдругиден почивам  Grinning аз ще си го и водя и прибирам и ще се разхождаме след обеда  Grinning

# 156
На Емма и растат зъби и знаете как е .....а аз съм скапана  от умора   #Silly
Знам, знам и аз съм така  Tired Маги й излезе втория кучешки, а аз сутринта станах като блъсната от бързия влак, още малко ще трябва да потърпим  Hug

Стаси, браво на Али  Heart Eyes А ти колко се притесняваше. Дано всички дечица да свикнат бързо като нея  Party

Мобси, на Маги й помогна Ентерол при една такава диария. Тогава беше страшно, ходеше по 15 пъти на ден сигурно  ooooh! То няма вкус и тя го пи без проблем. Питай си и педи, ако искаш.

Танева, днес пуснах писмото  Wink

Наистина страхотно пролетно време е тези дни навън. И другата седмица го дават такова. Такова хайманосване му удряме, че малката заспива следобяд за 1 мин. и спи по 2ч. и повече  Crazy

# 157
  • shumen
Добър вечер!
Поколоко,аз затова се скарах с ММ,ама на него не му пука.Тази вечер се прави на сърдит и не обръща никакво внимание на детето,ама то си е за него.
Силви,и аз се опитах да му кажа,че няма да стане преди Септември,ама според него детето вече се оправя и било време да си търся работа,а то на ясла.Е,няма да стане по неговата,ако ще и да ме остави.Ние брак нямаме,така че,ако иска си взимам детето и се махам,а и после да не мисли,че ще му давам детето да го вижда,много се лъже.
Фейт,как сте?Оздравяхте ли вече?

# 158
  • Бургас
Обаче много лесно си напускате мъжете,де.

# 159
Обаче много лесно си напускате мъжете,де.
  Mr. Green Мм никога на мен не ми е държал сметка дали ще се връщам на работа или не.За него по-добре е аз да си го гледам, така имам и повече време за къщата и него. иначе ако съм на работа, ще е много по- зле, нищо че сега е доста тегаво с малко финанси. Важното е, че сме семейство и сме щастливи  Heart Eyes

# 160
Чики, така е мила  Hug те се редуват, бяха болни, сега зъби, после ще е друго  Crazy Само да са здрави и ние покрай тях за да си ги гледаме!  Hug
Данаека, не ми се сърди, моля те  Hug, но на колко год. е твоя мъж, че  се държи като дете, чак и на детето внимание да не обръща....
Не  се хваля защото няма за какво..
При нас нещата са така, че ММ като се прибере от работа ( работата му е  много тежка) и почва дето се казва от вратата още да ми помага, било да гледа детето, било да оправи кухнята, хола, да просне или каквото има за вършене.  Да, в началото се е случвало, когато Емма беше малка, и той готов ни чака на вратата за излизане а ние още не сме готови, да ми каже какво толкова се приготвяме или нещо от сорта, но това беше само няколко пъти. Сега когато излизаме, приготвяме всичко заедно, като вече единия е готов приготвя детето или подготвя чантата за излизане. Да, писва му на моменти, че вместо да се изкъпе и да си вирне краката на дивана, той от работа пак на работа вкъщи. Да, понякога се скарваме, как само му нареждам и командвам, вярно и аз прекалявам и понякога съм рязка в думите, но въпреки това все така продължава да ми помага всеки ден.

# 161
Хич не се оплаквайте,мъжете са такива,каквито си ги научим,моя е свикнал за едни неща само аз да ги върша,сметките дори незнае къде и как се плащат,данъци,лекари,по всички институции съм аз,не ми пречи,защото съм свикнала.Помага за децата,готви,подрежда,всичко може,стига да иска.Аз гледам да не прекалявам,но и също да не се товаря само аз със всички задължения,уцелила съм някаква златна среда.Важно е да се правят на моменти компромиси,но винаги когато искам нещо,знам как да го предразположа и в кой момент да му кажа да свърши нещо си.А за напускане,все се базикаме и му казвам,че от мен няма да се отърве никога Grinning
Маги нещо почна да ми киха тая сутрин,та веднага я "дрогирах"-ампула вит.ц,калциев глюконат и инфлуцид...страх лозе пази,дано не е нищо  Praynig

# 162
  • shumen
Ева,на 35 е,ама имам чувството,че е като 5 годишно дете.Майка му го е научила така,тя да прави всичко,ако ме няма или по точно нищо.Тя когато се събрахме не оправяше легло,не переше докато не останат без дрехи,никога не са спали с пижами,а с дрехите отвънка и в леглото и т.н.Мързел си е и това е.Според нея той работи и няма време за нищо и никой.
Ние след малко май излизаме,че тука пощуря вече Дени.

# 163
Аз само да вметна, че видя ли при Яна разстройство повече от 2 дни, веднага я водя на кръвни изследвания - пълна кръвна картина с кръв от пръста. Преди година някъде така излезе една чревна инфекция, за която сами си назначихме изследвания и излязоха доста високи левкоцити. Не винаги е така разбира се. На последното разстройство явно причинителя беше друг, защото нямаше повишение.

# 164
  • Пловдив
Е туй за спането с дрехите от вън ,вместо пижама ме срази.Да от умора да заспиш с ДОМАШНИТЕ ДРЕХИ на фотьола или дивана в хола го разбирам,ама да не се приоблечеш като се прибереш и така да си легнеш,ми идва в повече..............Данаека дано го култивираш!!!

Общи условия

Активация на акаунт