Нашата Септемврйска дружина, ново попълнение - бебе Дария си има!

• 58 886
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Аз на Цвети от Пл. взех маратонки за 12 лв.Колкото изкара с тях-толкова. Пак ще трябва да сваляме памперса,че гадините се появиха пак.

# 136
Все още съм болна, малкия снощи ми вдигна Т, днес пак и се със сополи и за капак и мъжо се разболава ... мрън  ooooh!
... не съм ви чела, ще смогна тези дни  Whistling

# 137
Добър вечер мили мaми!
Несъм писaлa отдaвнa,сaмо нaмирaм време зa бърз прочит,зaщото при нaс се струпвaт едно след друго сaмо неприятности  Sad От 4 дни вече Aлексaндър ми е с едно много упорито рaзстройство,което неможем дa преодолеем по никaкъв нaчин Cry С кaкво ли не го тъпчa вече,то не бяхa отвaри от шики,нaр,диетичнa хрaнa,хидрaтекс,AМ НAН ,което било специaлно зa рaзстройство,но рaзбирa се Aлекс не го близвa,тъй кaто отдaвнa вече го откaзa.Спокойно ми е сaмо,че е жизнен,нямa темперaтурa,повръщaне,но от кaкво е товa чудо незнaм.Пийвa си и водичкa,което също ме рaдвa.От вчерa обaче е зверски подсечен,сменям пaмперсa веднaгa щом се нaaкa,нооооо.......Ужaс ви кaзвaм  Whistling Tired  Outta Joint Мисля си дa не би дa е от зъби,нaред сa кучешките,но.... aко е от тях докогa тaкa,до прорязвaнето им ли  Cry Sad Минaлaтa нощ плaкa нa 2 пъти много неспокойно,нaложи се дa го гушнa върху гърдите си,кaкто когaто беше много мъничък,зa дa се успокои и зaспи отново  SadЗaбрaвих дa споменa,че когaто зaпочне дa aкa явно много го боли и дори дa се е зaигрaл с нещо зaпочвa дa плaче жaлно и дa протягa ръце дa го гушнa.Щом го прегърнa ме стискa силно около врaтa с двете си ръчички,a нa мен душaтa ми се свивa.Не го пожелaвaм нa никого  Cry
Оплaкaх ви се,извинявaйте зa което.
Бързо оздрaвявaне нa мaлки и големи  Praynig
Aз ще бягaм,че мaлкият е неспокоен и мaй нямa дa се приспят сaмо двaмaтa с тaткото.

# 138
  • Пловдив
Зори - аз че звънъх,звънъх,ама късно,че не съм влизала днес в темата.Утре като вземем кухнята пак ще дойдем до вашия парк,ако се сетиш вземи с теб това дето ще ми носиш.Днес бяхме за последно до 16ч.във вашия парк и после се прибрахме.Видяхме се за малко с мама Рошли,но Ивчо пропусна играта,спеше си сладко-сладко в количката,а малката Дария в кенгуруто.А нашата къде ли не обиколи да си поиграе..........
Фейт бързо да се оправяте цялото семейство.
Стаси дано и утре мине така добре,а щом не е станала от кукото,това е добре,бързо ще свикне като гледа другите деца.
Лина не е лесна твоята,дано поне ти си по добре.Цвети слагаш ли я на куко.Не върше ли поне половината неща за деня там.Ами какво правите през нощта,слагаш ли и пак памперс като спи.

# 139
  • Пловдив
Мобси сега прочетох какво си писала.Дай на малкия от хомиопатичните хапчета на Буарон.Лекарството при разтройство е  -  podophyllum peltatum 9 ch.Дава се три пъти по 5 малки топченца да ги смуче,хруска или глътне.Преди и след тях по половин час нищо да не консумира даже и вода.Изпитано е от моят син и лично от мен много пъти.
При запек се дава друго лекарство  -  nux vomika 9 ch.То се дава също три пъти ,но не за целия ден /сутрен,обед и вечер/,а ми през един час.Примерно в 10,в 11,и в 12ч.Моят син беше със зверски запек и с много болки се изхождаше,а с това лекарство след третия прием седна на кукото и с лекота се изходи,без болка и рев.
Разреждането на 9ch e в синя упаковка,15 в жълто,5 в зелено,а 30 в лилаво.Давам на Мишо хомеопатични след втората му годинка,но на малката след първата и годинка започнахме да и даваме - с лекарката естествено,не на своя глава.

# 140
  • shumen
Добър вечер!
Мобси,да се оправя скоро Александър.За разстройството опита ли компот от дренки мисля,че беше.
Фейт,оправяйте се бързо всички.
Стаси,ама ти цял ден ли е остави Али на ясла.При нас започват няколко дни до 10 часа,после до обяд и вече като видят,че са посвикнали по цял ден.
Аз не мога да разбера при нас каква е тази хрема.В нас киха и му тече носа,а навънка нищо му няма.Тази вечер дори се замислихме с ММ дали не проявява някаква алергия.
За капак и с мъжо се скарахме,защото аз по цял ден с малкия ми се каза,че в нас нищо не правя.Май ще е трябва скоро да почвам да търся работа и да пускам Дени на ясла,а ми се иска поне до Септември да си го гледам.Свеки и свекъра и те ме ядосват и наливат масло в огъня.Лошото е,че от всички тези нерви детето отнася,а не е виновно.

# 141
Фейт, да се оправяте бързо цялото семейство  Hug Praynig
Данаека, много е лошо да те упрекват така наистина  Hug Дано ти се извини и да се осъзнае  Rolling Eyes
Стаси, браво на малката  Hug Simple Smile
На Емма и растат зъби и знаете как е .....а аз съм скапана  от умора   #Silly

# 142
  • Бургас
Танева,не я слагам на гърне.Даже още не съм взела.За мен е малка и само ще я травмирам .Памперс слагам само като излизаме и за сън.Но днес на обедния сън ще я оставя без.

# 143
Добро утро!
Мобси - стискам палци Александър да се оправи. Хубаво е че пие много вода, така няма да се обезводни, а някакво лекарство даваш ли - Ентерол или нещо друго...
Фейти - бързо да се оправяте
Люска - евалата маце, направо шапка ти свалям, с двете деца до нашия парк и обратно.... Много съжалявам, че те изпуснах.
Данаека - по леко с тия нерви бе жена, той свекър ти вчера дойде и той взе да те ядосва. Успокой се малко, най-вероятно ти си по-изнервена и примаш всяка дума "по-навътре"
Лина - не е чак толкова малка Цвети, вече ясно осъзнават като свършат работата в гърнето... Аз слагам Ники от 8-мия месец и вярно признавам си, че наистина е малко рано на тази възраст. Защо си мислиш, че ще я травмираш? newsm78 Ако почне да плаче, просто те без памперс е идеално да пробваш. Иначе дано бързо да й мине и да ги преборите тези гадинки.

# 144
  • Бургас
Защото не е човече,което ще седне да стои мирно,дори и секунда на гърнето.А да я натискам да стои -няма да стане. Ако е по-голяма ,ще почне да разбира повече и според мен ще стане по-безболезнено и за двете ни цялата процедура.

# 145
Идвам на отчет  Mr. Green
Заведох я малката сутринта, ведра, усмихната Simple Smile Дойде сестрата, хвана я за ръчичка и тя тръгна без да се обръща  Heart Eyes Ще видя като я взема как е била и утре може би ще спи вече там  Heart Eyes
Танева , вчера си взехме гърне и я слагах вечерта и сутринта. Нищо не прави там, не рева при мен, но поседя 10тина минути  Mr. Green

# 146
Здравейте, бързо оздравявайте болните  Hug

Данаека много е кофти така, да те обвиняват и да имаш разправии в къщи  Sad дано да се оправят нещата  Praynig

Изпуснах хубавото време вчера и днес, че съм на работа, ама в сряда и четвъртък ще наваксам  Heart Eyes

Стаси моя Тони стоеше на гърне преди да тръгне на ясла, пък сега вкъщи не иска да сяда, явно нещо се е стресирал там, ама лелите не казват . Браво на Али, нали ти казах вчера, тя е родена да ходи на ясла  Grinning Все така да ходи с желание , евала и утре и ще спи там  Crazy само където се притесняваше много  Grinning

Мобси дано по-скоро да се оправи Александър  Praynig Hug

Ееееее,Рошли наистина си майка -героиня  Grinning с двете бебета да слезеш чак до долу  Crazy

# 147
  • shumen
Добро утро!
Зори,може и аз да съм изнервена,ама и на теб да ти кажат така как ще го приемеш.
Нубче,Ева,няма да се осъзнае никога ММ.Той си е мамино синче и каквото тя каже той го взема за истина,а нищо не знае.Има друг апартамент на баща му и не иска да се отделим,а цял живот с нея ще живее.Незнам,но има моменти,когато едвам издържам и ми иде да си хвана детето и багажа и да се махна.Писна ми от всезнайковци как да си гледам и възпитавам детето.
Лина,аз Дени го слагам на гърне от 9-10 месец и вече си върши работата там.
Стаси,браво на Али.Много бързо свикна.Искам и аз и моя син така бързо да свикне,ама надали.

# 148
Фейт,лекувайте се,гаден е грипа,явно всички трябва да минем през него Hug
Мобси,както го описваш,разтройство,с подсечено дупе,без други симптоми-100% е от зъби,убедена съм,и да не те плаша,но може да продължи и седмици,но не е страшно.Колко изхождания има за деня?
Маги стана в 7:30 и сега я приспах,че стана кисела.
Цяла сутрин и подреждах гардероба,прибрах половината-малки дрехи,и пак е фул макс,а уж не купувам кой знае колко...
Отивам да простирам,и после се изпаряваме като стане навън.

# 149
  • Пловдив
Всеки си познава най-добре детето и сам решава как ще си го възпитава.Не искам да се бъркам на никого,просто изказвам мнение от собствен опит.
И двете ми деца ги слагам на куко от 8 - я месец,и е имало моменти когато не са искали да седнат,или седят 15мин.и нищо не свършват,но свикнаха с него и сега Ива-Мария си върши там нуждите няколко пъти през деня.Има дни в които изкарваме от сутринта до вечерта с 1 памперс и го хвърлям лекичък,почти празен.Може сега като се стопли да купя и памперс гащи за навън и да почна да си я изчишквам.Според мен ясно го осъзнават и тя е радостна и си пляска с ръчички като и кажа браво че е напълнила кукото.
Данаека и ММ постоянно говори че живот си живея и нищо не върша в къщи,а само метлосвам улиците,но аз рядко се впечатлявам от това.Повиква ме си малко и после ни е минало,по важното за мен в момента е да обръщам внимание на децата си,че като започна работа,ще растат бързо покрай нас и ще пропускаме хубавите моменти в забързаното ни ежедневие.
Нека Нуб сега да каже със тези смени колко вижда сега Тони.Най много когато той спи.За това радвайте се на моментите и не ги изпускайте.Опитайте се да не се впрягате за дреболии,пропускайте ги покрай ушите си,че живота бързо отминава.
Мобси пробвай лекарството кето ти писах - хомеопатично е и няма да му навреди.Може да го даваш три дни по три пъти на ден.Мисля че Алекс с него ще се оправи,освен ако няма и други симптоми на разболяване.

Общи условия

Активация на акаунт