Нашата Септемврйска дружина, ново попълнение - бебе Дария си има!

• 58 884
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Поколоко, честит празник (на патерици) - да си жива, здрава и ти и любимите хора, много щастие и късмет.

Ева, радвам се че се оправя Емма вече  Heart Eyes

Пипи, вторник през нощта се разболя Маги. Пи 3 дни АБ и сега вече е добре.

Стаси, успех утре - дано на Али й хареса в яслата, а ти бъди спокойна, за да не усети нещо тя  Hug
Аз тази седмица тепърва ще разпитвам за приема. Ехх, кога мина това време... сега ще се изнижат още 7 месеца.

Бързо оздравяване на болните мами  Hug

# 121
  • shumen
Ева,браво,че се оправя Ема вече.
Стаси,успех утре за яслата.Дано свикне бързо Али.
Аз другият месец ще разпитвам за приема и какво трябва да се носи,че септември с бодра крачка сме там.
Хей,кръчмарки,защо всички се разболяхте?Някой май е разнасял бацили в кръчмата.
Маратонки и аз ще купувам,ама още чакам.Пантофите не са ни малки,но крачето му се поти и май ще ги носим за навънка,а за вътре ще му взема други.

# 122
  • Пловдив
Тета сериозно си загазила,дано бързо се възстановиш и дигнеш на крака.А и дано има кой да ти помага в момента за децата.Каката сигурно се оправя сама и ти помага и с Гери.

Аз да не кажа голяма приказка и да чукна на дърво,но съм здрава,но пък и най - рано си тръгнах от кръчмата.Днес от Виваком ни пратиха майстор и ни смени модема,та сега Интернета отново работи на добро качество.
Всички болни мами да оздравяват бързо.
Стаси утре няма да е толкова страшно,зор ще е във Вторник.Стискам Ви палци  Hug и на двете с Али да свикнете бързо и без много сълзи.А Али да не боледува и да се адаптира добре към новата обстановка.
Фейт да се похваля днес ни донесоха доминото от Барни,и моите деца не могат да си го поделят.Дърпат,пискат,крещят надуха ми главата,добре че е от дърво и не се къса.

# 123
Добро утро от празната ми къща  Mr. Green
Заведох го малкото, супер любопитно й беше. Съблякох я, дойде една лелка, взе я и започна да й говори " Ела да видиш какви каки си имаме тук". Тя ме погледна, но аз се направих, че не я виждам и я внесоха. Не е плакала, утре ще видм  Mr. Green

# 124
Добро утро!
Тета,коварен е грипа,бързо да ти минава Hug
Линаа,Лина,защо пак си болна,абе да не е нещо от кръчмата,сменете я другия път Mr. Green
Ние сме вече самички с МАги,кеффф,спокойно си се оправяме .А и като гледам днес ще са пак пролетни температури,като вчера,ще се възползваме максимално.
Хубава седмица от нас!

# 125
Добро утро!!!
Остават само 38 дни до Пролетта!
Ън- задължително ще я сменим тая кръчма.
Стасииии - от все сърце ти пожелавам да свикне много бързо малката кукла и да не боледува!
Чики - много бързо минава времето. Как си мислех, че няма да мога да издържа една година вкъщи, а то вече стана година и половина.
Абе някой чул ли е нещо за майчинството, било прието или се обсъждало, да не го спират веднага щом детето тръгне на ясли, а да продължат да го плащат още месец????? /това ако детето е под 2 години/
Отивам да се суша и да излизаме. Днес в Пловдив ще си е само за разходки. Хайде Фейт, Танева, Сиси чакам ви на парка. Мама Танева ако идва да ми звънне .....

# 126
Мерси , Зори! Пък аз сега съм като битите жени, дето лъжат, че са се ударили във врата  Mr. Green Сутринта си отворих вратата на колата в окото и сега съм със заледено месо върхо очето  Mr. Green Ходи обяснявай, че нямаш сестра ... Никога не вярвах на такова оправдание, ще взема да вярвам вече ...

# 127
  • shumen
Стаси,да свикне бързо Али и да не плаче.А ти внимавай,че сега няма с кого да се оправдаеш,че те е бушинирал като е няма малката.
Моя Дени е станал от 7.30 и само мрънка и той не знае защо.Тази нощ се събуди в 4.30 и до 6.00 часа едвам го приспах и пак е с хрема.Никъде не сме ходили,а откъде е лепна пак незнам.Кажете нещо ефикасно за хрема,че с тоя грип не ми се ходи да чакаме при педи.
Тук е направо пролет и след малко излизаме,че в нас не се търпи вече само да реве.

# 128
Пак аз да досаждам  Mr. Green
Малката не е плакала, играла си е, била много спокойна. Но стигнала до гърнето, сложили я и се сдрала от рев  Mr. Green Но не станала, продължила да си седи. Само забравих да питам дали е свършила работа там  Mr. Green Сутринта е стояла гладна, на обяд си изяла и супата и основното  Heart Eyes Сестрата ми каза, че е глезенка, ама щели да я научат на ред  Mr. Green

# 129
Стаси, само така, все по-добре да се чувства малката Али и да е много здравичка. Аз от сега тръпна като си представя какво ще е като пусна малката наесен. Sad
Аз продължавам с издирването на подходящите обувки или маратонки за пролетта и вижте на какъв сайт попаднах. Някой поръчвал ли е оттук, има някои с големи намаления, но нещо не мога да се ориентирам за размер със стелка 14 см. newsm78
http://sports.mymall.bg/categories/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%B … elling&page=1

# 130
# 131
Силви, малката има такива, но си ги ползваме за домашни пантофи. Не знам дали са подходящи за навън.

Тета - бързо оздравяване.
И на Маги и Емма бързо да се оправят и да търчат безгрижно!

# 132
silvi_7878 на сестра ми една приятелка си е поръчвала от този сайт, за който питаш. В него се продават същите неща от Spotdirect.

# 133
Силви,да,нещата са от Спортсдирект,тези на Лий Купър са декоративни,Маги ги носеше коаго беше на 6-9 мес.не стават за проходили деца,а като гледам първата страница,не бих взела нищо.Може би,от Адидас или Найк.Защо не вземеш от някой детски магазин тук имаме разни малки магазинчета,с обувчици от ест,кожа за по 30-тина лв,не лоши.

# 134
Силви, момичетата са ти казали, но и аз да потвърдя - този сайт поръчва от Спортдирект и препродават тук. В 90% от случаите ти излиза по-скъпо, отколкото да си поръчаш директно от Англия. Най-евтините маркови маратонки /Найк, Пума, Адидас / излизат около 50 лв. Разгледай сайта има и по-евтини модели. Фейтито беше поръчала на Пламен едни гуменки и излизаха около 5-6 лв.
Иначе Ън ти е казала, има много магазинчета, от които може да се намерят много свесни обувчици на по-достъпни цени. Зависи ти какво търсиш и колко пари си готова да дадеш....
Фейт - как е Пламен?
Стаси - стискам палци за утре... пак да пишеш...и как така са разбрали, че е глезенка

Общи условия

Активация на акаунт