Нашата Септемврйска дружина, ново попълнение - бебе Дария си има!

• 58 881
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
 Момичета извинявам се, че съм ви притеснила. След нелекуван грип сега съм с диагноза бъбречна криза и вирусна пневмония. Имам 39.6 температура, която спада до 38.6 Днес за първи път от  пет дена се събуждам  с 37 градуса. Не ме взеха в болница, защото нямам необходимия брой изследвания. Така се мъча вкъщи докато излязат в понеделник. Надявам се все пак да се подобря дотогава, тъй като уж пия много силен АБ дори срещу антракс. Момичета усетите ли да се разболявате веднага на лекар. Грипа е много страшен ако не се лекува. Лина бързо оздравяване.

# 106
Тета, милата! Бъбречната криза е адски гадно нещо, знам го  Hug Оправяй се бързо! А вирусната пневмония ....почнах да се замислям за кашлицата си  Thinking
Фейт, така както го описваш ми намирисва на зъби  hahaha hahaha а може и винцето да е било по-силно  Whistling
Днес е ден за готвене,  ooooh! кога ще дойде време за мен  Tired Аман от манджи и чистене, аман от домакинска работа  #Cussing out При следващи пари си заделям 30 лева само за мен - за фризьор и маникюр  Naughty

# 107
Фейт, така както го описваш ми намирисва на зъби  hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao късно е да вадя вече, всичките си ги имам  Mr. Green
По-скоро може някой да пада  Joy

Тета ... оздравявай и ти  Praynig Hug

# 108
Здравейте момичета, аз не пиша често, но гледам да ви следя.
Тета, Лина пожелавам ви бързо оздравяване. Praynig
Искам да попитам за тези пантофки, понеже преди време четох, че си говорите за тях, а  се чудя какво да купя за навън по разходки на малката, чудя се дали са подходящи като материя и дизайн.
Ако не са според вас за пролетно време навън, вие какви ще вземате на вашите деца? Искам да и купя други, че с ботушите ходи като кон с капаци? newsm78
http://moneta.shopmania.biz/pokupka/101-%D1%81%D0%B8%D0%BD-%D1%8 … B4%D0%BE-25-88991

# 109
teta014 скорошно оздравяване  Hug много неща са ти се струпали наведнъж , милата ти  Sad

Пипи много евтино при вас, тук само фризьора е 30 лв. , а маникюр ..... аз другия месец също започвам да ходя редовно  Heart Eyes

Фейт кога оздравя , че и започна пак чистене  Crazy брейййй, много работна си била  Grinning

silvi_7878 тези пантофи са за вкъщи, Тони ходи с такива у нас и в яслата . За навън освен ботушките, има и маратонки. Купи и маратонки и някакви леки обувчици, в H&M има много готини за момичета и не са скъпи  Hug

# 110
  • shumen
Фейт,Тета,оздравявайте бързо.
Пипи,ама къде е толкова евтино,че тука е по скъпо.
Силви,според мен тези пантофки са за вкъщи.Аз за навънка ще му взема маратонки и някакви по леки обувчици,а има едни пантофи дето сега ходи в нас като платненки и ще ги доизноси за навънка.За вкъщи ще му взема някакви по тънки и по леки,че с тези ще му е топло като се стопли.
Леле,какво е това пролетно време навънка.Аз мисля тези дни да се разхождаме по цял ден,че в нас не се стои по цял ден.
Зори,къде остана.Колко дни остават до пролетта?

# 111
Фейт кога оздравя , че и започна пак чистене  Crazy брейййй, много работна си била  Grinning

Няма как, все някой трябва да я върши тази работа, а тя мен няма да чака 5 дена да се излежавам  Mr. Green

Силви, определено тези пантофи са за вкъщи, за навънка и вземи маратонки или обувчици ... има огромен избор на пазара. Прочетох, че подметката е анатомична, но по принцип казват, че когато не е необходимо не трябва да се слага такава Heart Eyes
Вашите деца имат ли вече свод на крачето  Crazy Зори онази вечер спомена, че Ники имал и реших да видя и аз .... та и малкия вече е със свод на крачето  Heart Eyes

# 112
Благодаря момичета за пожеланията, мили сте както винаги  Hug lina_bs не ставам на 20, но се чувствам като на 20  Crazy, което е по- важното  smile3534 СНощи си изкарахме страхотно на кръчма с приятели (без дете  Mr. Green) и даже сестра ми си дойде от София да сподели с мен празника  Blush Прибрахме се в 2.30 ч., чак  почувствах се като пепеляшка на бал. Малкият го оставихме за първи път на майка ми за доста време, а тя милата хем си предложи услугите, хем се притесняваше за спането му, че не го е приспивала до сега. Гледали са Маша и Мечока до 100 часа. Пламен хем дремел, събуждал се, пил мляко и в крайна сметка като се прибрахме, беше още ококорен  ooooh! Малко са се измъчили, но не съжалявам. Много яко си изкарахме, танци, манци и най- добрата компания  Mr. Green Искам пак.....
Тета стискам палци всичко да мине бързо, да се оправиш и да не се сещаш за болести чак до догодина  Hug
Всички болни да се оправят, че навън времето е пролет и не е за изпускане  smile3513 От както се помня по моя РД времето винаги е било- бедствено положение- студ, сняг, виелици... Тази година времето беше с мен и предразполагаше за купон.
Мъжете ми спят след бурната нощ, май и аз отивам да ги гушна и дремна за час. Хубав ден момичета  Hug

# 113
Лина ти кога успя да се разболееш,от Пловдив ли си го занесе в Бургас - вируса.Оправяй се бързо и пази Цвети.

Тя и на предишното идване беше болна, явно не и влияе добре тукашния климат  Mr. Green или е от много хайманосване  hahaha

Кръчмата мина много хубаво, само дето трябваше да се надвикваме с музиката  ooooh! за това и може би първо гърлото ме почна мен. Повече там няма да ходим  Crossing Arms

Поколоко, радвам се, че си изкарала супер  Hug И за мен първото излизане без дете беше страхотно, чак не ми се прибираше ... все едно за последно излизам  Joy

# 114
Поколоко , честит рожден ден на патерици  Hug Да си жива и здрава, много щастлива и твоето малко момче, да порастне голям, силен, здрав и красив мъж, много да те обича и всички трудности да останат зад гърба ви забравени  Hug
Тета, Фейт, Лина , бързо оздравяване на всички ви.
Силви , малката има абсолютно същите пантофки, ходи с тях вкъщи, но съм виждала деца навън с домашни пантофки. Но ако купиш едни маратонки, ще са точно толкова леки и удобни  Hug
Нубче , моля те, дай друг линк с пантофки на ренбут, че не мога да намеря на малката да купя още един чифт  Hug
Дребчо от утре е на училище  Mr. Green Стискайте палци, свито ми е много.... Вчера дори мислех, че се разболява, но не... Дано всичко мине по вода утре  Whistling

# 115
Стаси успех утре , да се похвалиш после как е минало  Simple Smile Пожелавам и да се адаптира много бързо като Антоан  Hug   Ето ти пантофи  Wink на Тони са 22 номер, поръчах и 23 , но малко му хлопкат  Grinning

http://moneta.shopmania.biz/pokupka/101-%D1%81%D0%B8%D0%BD-%D1%8 … B4%D0%BE-25-88991

# 116
Стаси успех утре , да се похвалиш после как е минало  Simple Smile Пожелавам и да се адаптира много бързо като Антоан  Hug   Ето ти пантофи  Wink на Тони са 22 номер, поръчах и 23 , но малко му хлопкат  Grinning

Много благодаря Simple Smile Тези ги имаме, искам малко по-високи, че тези й правеха ръбче над петата около глезена, че са по-ниски и явно не са й удобни Simple Smile А пък в този линк няма други

# 117
Стаси ето  , "малко" са розови  Mr. Green ама нямаш избор  Grinning Тони няма такъв проблем с пантофите  Rolling Eyes

http://moneta.shopmania.biz/pokupka/110-%D1%80%D0%BE%D0%B7-%D1%8 … D1%83%D1%82-87131

# 118
НУб , те момчешките май са по-височки  Mr. Green Нооо се отказах да й взимам.... преди седмица й купих и сега са й малки.... Ще ходи боса!!!

# 119
Еййй Тета, Лина, Фейт - бързо оздравяване.
същото се отнася и за Емма на мама Ева Heart Eyes
Да знаете, че някой на кръчмата е пръскал вируси, щото и аз на следващия ден не се чусвах добре. Веднага пих няколко пъти аспирин с витамин С, топла баня, чай, лимони и засега май ми се размина.
На Ники пантофките също са му малки вече и ще трябва нови да поръчвам, мислех че ще избутаме съмо с 1 чифт, ама не стана. Ще видим какво ще взема. Не ми се дават много пари, че Пролетта ей я къде е, скоро няма да има нужда от пантофи.
Стаси - стискам палци за утре и ще чакам с нетърпение да се включиш и да разказваш.

Общи условия

Активация на акаунт