Нашата Септемврйска дружина, ново попълнение - бебе Дария си има!

• 58 894
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Силви няма проблем киселото мляко  Crazy Аз не давам всеки ден, ама като яде му правя на Верея 2,9 % с бисквити  Simple Smile

Мобси явно вече се е оправил Александър щом ака по два пъти само , давай му да пие БиоГая хем  е за червата , хем и за имунната система  Grinning

Фейт хайде повече никакви болести  Hug

# 196
Мобси, ние като лежахме лятото заради разтройство в болницата, като излезнахме, педито ни избиса Линекс Бейби - на прахчета е, цяла опаковка изпи /10 прахчета по 1 на ден/ Тогава и ние се захранвахме и тя ми обясни, че е добре да се пие някакъв пробиотик, защото стомахчетата са разтроени и с объркани функции.

# 197
Добро утро момичета  Heart Eyes Честит празник ! Бъдете здрави и много щастливи и много обичани  Heart Eyes

# 198
Честит празник и от мен на всички влюбени и Зарезанчовци Grinning
Мойто мъжле още сутринта ме изненада с хубав парфюм и любимите ми бонбони Heart Eyes

Честит рожден на Стаси и тук!!!

# 199
  • shumen
Добро утро!
Ние днеска хванахме промоцията.С малчо спахме до 8.30.Е,сутринта се събуди в 6.00,но после пак заспа,че чак в 8.30.
Честит празник на всички.Да са живи и здрави и много обичани.
Ние след малко се оправяме и излизаме,че тука почва да пощурява малчо.
Леле,че забравих-сложих яйце на малчо и се зазяпах тука и сега отивам да видя какво съм скалъпила.

# 200
Днес вече ходих на лекар .... еми имам си фарингит  ooooh!

# 201
Здравейте девойки Simple Smile
Кой с каквото иска да се почерпи от мое име, че имам РД днес и малката свали Т до 37.4  newsm44 newsm44
Всички болни да оздравяват.
Гери , благодаряяяя  Heart Eyes

# 202
Стаси ... ЧРД мила  Hug
Бъди все така позитивна и лъчезарна и много любов и здраве на теб и цялото семейство  Hug
Радвам се, че малката вече е по-добре  Heart Eyes както и Александър на Мобси  Hug

Честит празник и на всички влюбени  Heart Eyes Аз сутринта не хванах промоция със съня /стана в 7,30 Crazy/ но получих страхотен букет от рози  Heart Eyes и за капак ще пия 7 дена АБ  ooooh! Mr. Green

# 203
Благодаря, Фейт! И ти бързо да оздравяваш! Гадно за антибиотика, ама трябва да се лекуваш. Пий нещо с него против гъби, че аз все забравям и после и друго лекувам  Mr. Green
Пък аз получих още 2 подаръка от малката  Heart Eyes Свали напълно Т и си изяде яденето  Heart Eyes Е удари ми ръката 3 пъти и я посипах с тиквички, ама си го изяде  Mr. Green

# 204
  • shumen
Стаси,честит рожден ден.Да си жива и здрава и да те слушка Али много.Дано в Понеделник е добре и пак е на ясла и да не плаче.
Фейт,оправяй се бързо.А как са Пламката и ТМ.Дано не заразиш и тях,че много е гадно така.
Ние се разходихме и сега малчо спинка блаженно и мисля и аз да се поопъна до него.

# 205
Здравейте момичета!честит празник на всички!Не съм ви забравила.но най-накрая се преместихме и докато насмогна с багажа и другите неща и нета докато го пуснем изтървах  половин стара тема и част от новата!Ще се постарая да наваксам!Ние иначе сме добре!Хубав празник ви желая изпълнен с много любов!

# 206
  • shumen
Паца,честито ново жилище.Да наваксаш скоро в темите.

# 207
Стаси, честит рожден ден! Бъди винаги усмихната и млада, бъди обичана и ценена, весело изкарване на празника!

# 208
Ооо,Фейтче,много кофти това с фарингита,как стигна до там чак,пий АБ и се лекувай Hug

# 209
Ооо,Фейтче,много кофти това с фарингита,как стигна до там чак,пий АБ и се лекувай Hug

Ами как ... от не лекуване  ooooh! Все си мислих, че е просто грип, но уви не е било  Tired
Определено от два приема на АБ за сега нещата са много по-добре  Whistling та продължавам с него поне 5 дена  Crazy

Паца ... честито новодомство Hug

Общи условия

Активация на акаунт