Нашата Септемврйска дружина, ново попълнение - бебе Дария си има!

• 58 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Влизам набързо да ви пожелая весел празник на всички и болните да се възстановят по-бързо. А на Стаси-честит рожден ден, пожелавам здраве както на теб, така и на семейството ти, най-вече Али. Simple Smile

# 211
Честит празник и от мен - кой каквото празнува. Бъдете винаги опиянени от любов  Two Hearts  Wine Glass ММ ми подари книга - третата част на "Игрите на глада"  Party Аз му взех една тениска, а на мен си подарих маникюр  4470

Мобси и аз като Зори давам Линекс бейби. Скоро пи АБ само 3 дни, но аз й давах още 7 след това.

Фейт, дано бързо се оправиш  Hug

Днес подадох документите за яслата. Септември ще ходя да ми кажат какво още трябва и след РД, тръгва и тя  Party

# 212
Честит празник на всички, който каквото празнува.  Пожелавам ви много семейно щастие и красиви моменти с любимите хора. Целувки на всички и весело изкарване   bouquet Heart Eyes

# 213
  • shumen
Фейт,оправяй се скоро.Не спирай АБ на своя глава,че е опасно.
Чики и аз ще изчакам да мине рд и тогава ще го пусна на ясла най-вероятно.Незнам обаче как ще го пазя там от разболяване.Сега има ли някой със сополи и той веднага е готов,а там не ми се мисли.Все има някоя безотговорна майка,която си води детето болно.
Ние утре вечер сме канени на гости в една мама от нашите и дано си изкараме добре.Незнам обаче малчо как ще издържи като на него в 21.00 вече му се доспива,а на чуждо място няма да заспи сигурно.

# 214
  • Пловдив
Стаси  nbirthday,желая ти да бъдеш много ОБИЧАНА мама и съпруга.Втория рекорд на Али е ужасен,но пък днес ти е направила хубави подаръци.Дано не дига повече Т и се оправя бързо.
Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан на всички.Бъдете винаги ВЛУБЕНИ И ОБИЧАНИ!!!
Фейт оправяй се бързо,макар и с АБ,лошо правим като чакаме да ни мине от само себе си и не си обърнем внимание на време.За сега от кодовете които съм регистрирала на Милка,нищо не печелим,дано ти имаш повечко късмет.
Паца честит Ви нов дом.Да посрещнете и отгледате в него и правнуци.
Данаека извинявай,че точно днес на празник ще си позволя да ти го кажа,но за случката със стълбите ти си си виновна.Не да се караш на детето,ами да е имало някой на теб да се скара и теб да набие.Като знаеш Дени колко е палав и че не можеш да разчиташ на болния ти свекър,не го оставяй на него или поне заключи входната врата.Не можеш да очакваш от дете на 1г. и 4м. да знае и прецени какво е опасно за него.То сега преоткрива света,всичко е ново за него и интересно и го приема като игра.Ако се беше случило нещо/господ да ти го пази/,не знам какво би казала на ТМ,ами ти самата нямаше да си го простиш.Бъди по предпазлива и внимателна с него.Не е лесно да отгледаш дете.
И не сме много палави,нашата страст е катеренето.До вчера прескачаше кошарата само ако е будна,снощи проплака на сън и докато ида да я видя,тя вече прескочила кошарата и спи напречно на спалнята където е тупнала като се е прехвърлила.Още едно завъртане и е щяла да тупне на земята.Сега май ще започна да си лягам и преди кокошките,но кога ще си виждам Мъжо .......не знам.Днес я приспах много късно,минаваше 22,30,но и мъжете ми бяха заспали преди нея.
Весел празник на всички.

# 215
Ейййййййй най-накрая да се разпиша както трябва. Пловдивчанки вчера ви завидях за времето. Същинско лято и за късмет днес и при нас беше такова.
Честит празник на всички !
Поколоко, честита ти годишнина на патерици!
Паца, честит ви нов дом, много да сте щастливи в него!
Фейт, предупредих, не четеш . Бързо оздравяване, пий много течности  и най-вече чай от лайка.
Стаси, Честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая. Бързо оздравяване на Али! Много и се зарадвах ,колко бързо е свикнала с градината.
Данаека, вземи си хапчета или чай  за нерви !
Ева при вас как е положението ? Ема изчисти ли се вече? Извинявам се, ако те карам да се повтаряш.
Стефи да се яви и да драсне някой ред! Как е Хриси , оздравяхте ли вече ?
Лина ти как си? Преборихте ли гадинките на Цвети? Те май докато изчезнат на Цвети няма вече да ѝ трябва памперс. Времето е приятно, време е за среща,минат ли ми херпесите ще звънкам!
 Аз вече съм добре, малко гърлото още ме боли,но  в сравнение с ужаса който изживях е като бял кахър. Аз се заразих от Гергана с грипа, но заради кърменето не се лекувах. И така ме удари в нервната система, започнаха се едни подувания на бузите ту от едната страна ,ту от другата. Всеки ден се събуждах с болка на различен зъб. Отделно ме хвана бъбречна криза с дископатия за капак. И най-накрая за да ми е гадно пневмония с еширихия коли.  Та сега убивам бацилчетата с втория антибиотик, но след него имам още един за по- сигурно. Гадното обаче е, че гърлото продължава да ме боли, а и всяка сутрин се събуждам с нова стресница. Днес дори ходих да видя, дали случайно не карам херп ангина ,но докито засега ме успокои. Иначе Гергана след перибронхита ,който ми направи вече е добре. Откакто спрях да я кърмя взе да приема по-лесно и в по- големи количества храна. Вижда ми се за една седмица супер много пораснала, хем на височина , хем на килограми. Малко ме беше по-забравила докато бях на легло, ама сега отново ще свиква с мен/по-точно с гласът ми/. Мъжът ми устиска фронта, но днес каката се предаде. За сега уж е леко/само хремата и главоболието/,дано да ѝ се размине. Та това беше от мен. Бързо оздравяване на всички !Лека вечер!

# 216
Честит  двоен празник момичета  Heart Eyes Бъдете много обичани и уважавани от вашите половинки  Heart Eyes
Стаси, Дълго младей, век поживей,
много се смей и във всичко успей!
Честит Празник момиче!  newsm47 newsm51
Фейт, оправяй се  бързо мила   Hug А мъжлето и малкия, как са те?
Тета, оздравявай и ти  Hug Благодаря че питаш  за Емка, вече  е добре, даже не кашля  вече Praynig пу-пу.
Последните дни сме по-заети. Тук както гледате по новините, много дъжд, вятър, наводнения..... При нас слава богу няма наводнения още, дано и да няма!  Praynig Та, нали е лошо времето, и няма как да сме навън, преди пък малката болна и не вървеше да сме сред децата и от сряда сме все на разни плей групи и детски центрове  за малката, кои безплатни, кои платени, но няма как, на всичкото отгоре не са ни близо две от тях и пари за такси, но Емка си поигра мноооого  Heart Eyes и ще отидем пак ако времето е все така скапано.  Да се похваля и че днес ММ ме изненада адски много с 50 червени рози във ваза, с куриерска фирма,  поръчал  по  обяд да дойдат, но поради заетостта, чак вечерта НО останах очарована  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А картичката....тя много ме разчувства, написаното в нея де.. Laughing
И друго исках да напиша, но излетя от главата  Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 00:21 от eva_82

# 217
  • shumen
Добро утро!
Танева,аз знам,че не може да си отваря входната врата и да излиза,ама вече заключвам.Още не мога да си обесня как си е отворил и излязал.Добре,че е стигнал до стълбите и от страх ли,от какво незнам се е спрял до там.Ако беше паднал си права,че нямаше аз да си простя.
Тета,оправяйте се бързо.Дано Дони се размине само с това.
Ева,да се оправя скоро Ема и повече никакво разболяване.

# 218
Здравейте момичета, всички болни майки и дечица да се оправят и да се приготвят за разходки в хубавите предстоящи дни.   bouquet
Аз искам да ви питам понеже чух от една позната, че детето на нейна позната, някъде на възрастта на нашите се учело да чете.  Чудя се дали е добре да се учат на тази възраст на буквите. Вие показвате ли им азбуката. Опитах някоя друга буква, но като че ли няма голям интерес, а съм чувала, че децата попиват много бързо. newsm78

# 219
Ехооо, привет Simple Smile

Да ни е здраво, весело и палаво новото попълнение! Много и е хубаво името Simple Smile

Ние сме добре, писна ми от зима, вчера пак    паднаха едни 30-40см сняг.
Борис ходи, катери се, отваря врати, хладилника... върши страхотни щуротии и много се забавляваме. Само дето спонсорираме стъкларската индустрия. Но пък чисти с прахосмукачката Simple Smile Но истината е, че колкото и смешно и забавно да е, си е изморително.
Тръшкането също ни е нападнало с пълна сила, но с гушкане и разсейване се справяме.

# 220
Силви кажи на тая твоя позната ако иска и да го научи и да смята на 1.5г.  Crazy Тия хора не са добре, кво ги слушаш ..... да учи букви и да чете на 1 година  #Crazy

Много са ви хубави подаръците  Simple Smile Аз пък нямам нищо  Sad

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 21:47 от nub55

# 221
Здр Августа!!! Брррр голям студ при вас!
Стига бе Силви, то от сега се учи да чете, какво ще прави в 1-ви клас??? Сигурно е дете индиго да знаеш...
Според мен не е нормално на тази възраст да ги занимаваме с това.....и те децата ще си попиват бързо още години наред...това не означава, че на 2 години трябва таблицата да учат.

# 222
За буквите и аз мисля, че е рано.  Rolling Eyes Въпреки, че на моята комшийка малката, която е на година и девет месеца брои почти до десет  Crazy но тя е много бъбрива и каквото чуе повтаря и най-вече запомня. На дали осъзнава какво казва, но е като папагал, та за това си мисля, че дори и да знае някоя буква няма да разбира какво значи. Докато при предметите и животните е друго ... вижда ги все пак  Crazy

Ева, страхотен подарък и най-вече голяма изненада  Heart Eyes и аз получих розички, ама само три  Mr. Green

Много са ви хубави подаръците  Simple Smile Аз пък нямам нищо  Sad

.. обувки не получи ли  Mr. Green

# 223
  • Пловдив
Тета да дооздравяваш бързо,че много неща са ти се събрали на веднъж.И Дони да се размине леко,а ТМ да не го хваща въобще грипа.Поне нещо хубаво е излязло от цялата ситуация.Поне ако правилно съм разбрала - окончателно си отбила Гери и вече не кърмиш.А на нея това добре и е повлияло - особено на апетита.Браво. newsm10
Аугуста - появи се ти,как карате там на този студ не знам,аз на студ не вирея.Но може би така сте си по - здрави и калени.
Ева - голяма изненада ти е направил ТМ,завидях ти.Страхотен букет.
Нуб при теб поне е ясно защо нямаш подарък,а ММ този празник не го тачи,бил католически.,и нищо не ми подарява.Казва че си ме ОБИЧА през цялата година,а не само на този ден.Но пък Мишо ни беше направил една обща картичка- валентинка с няколко сърца.
Силви аз съм на мнение,че децата трябва да си изживеят детството - пълноценно в игри и забавления.И без това започват предучилищна в градината на 5-6г.Научават всичко и после в първи клас не им е интересно.А сега както учат и до 12 клас - психически се натоварват прекалено много,а и ние родителите винаги ги записваме на допълнителни занимания.Но ако някой има амбиции детето му да е вундеркинд - сам си решава на каква възраст какво да го учи. smile3529

# 224
Заради ей такива кукувици, като на твоята позната познатата Силви, баща ми ме юрка да водя на специалист детето, защото не говорело. Децата на годинка и 5-6 месеца за мен са мънички. Някои повтарят като папагали, но нищо не разбират. И трябва да спрем да вярваме на всяко едно подобно хвалене.
Аз да се похваля.... малката не е вдигала повече Т, няма и други симптоми. Мисля, че се оправя. В понеделник сме на преглед. Но е много нещастна. Почнах да си мисля, че й е мъчно за яслата....
Благодаря ви за пожеланията, момичета  Hug Аз също нямах подарък, тъй че не се оплаквайте  Mr. Green
Тета , радвам се, че си се оправила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт