"Как да отгледаме дете , уверено в себе си " на Паола Сантагостино Знам , че не обичате да четете особено такива неща, но все пак някой ако реши
Четах статии, приятелки даваха съвети, еми не става при всяко дете всеобщата теория. Както казва най- добрата ми приятелка (кръстницата на Пламен), то от такава щура майка
, какво да очаквам да е детето. 

) Сякаш и крачетата и пораснаха и скоро -до месец трябва да купувам по голям номер обувки
Вашите разбойници кои номер с им обувките? 

От друга страна пък тук, това е забранено, и ако го направиш рискуваш да ти вземат социалните детето което пък е другата крайност. Емма, като отиде да пипа на място което е забранено почва да казва, " Не,не, не" и ме гледа и в същото време пита
,слабичък е,смисъл щом е изписан той не се притеснявай.Права си за удрянето,но много пъти е неизбежно.Гледала съм майки да удрят децата си и винаги съм си казвала,че аз няма да го правя,да бе да..малкото по памперса съм тупвала,но никога силно-засега

Разбирам, че всичко му е интересно, но не мога да разбера защо след като сто пъти кажа за нещо конкретно, че не може не ме разбира. Както и да е, явно му трябва още време, но аз ще продължавам да си повтарям не, не и не, когато трябва и да се карам. Както казах, не мога да го оставя да ми се качи на главата, като го оставям да прави каквото си иска ...