Нашата Септемврйска дружина, ново попълнение - бебе Дария си има!

• 58 895
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Мобси как е Александър днес,пробва ли лекарството?
beefeater - чистит аватар,много ми хареса.Как е Йоана?

# 166
  • Пловдив
Здравейте,отдавна не съм писала,но пък ви чета редовно.Гледам има доста болни,пожелавам ви бързо възстановяване и никакви болести повече.Ние сме здравички слава богу, пък аз от вчера съм една идея по-малко мъдра Laughing,защото вчера ми извадиха един мъдрец, който ме мъчеше цял месец.
Поколоко, честита годишнина на патерици,да си жива и здрава и много обичана.И на мен тая година ми предстои кръгла годишнина, ма хич не се чувствам толкова голяма. Laughing
Стаси, право на Али,че толкова добре се е адаптиралана новото място, поне няма да ти е трудно и на теб новата ситуация.Надявам се,че и моята мома ще е толкова спокойна като тръгне.Аз съм почти сигурна,че ще е такава, защото е изключително контактна.С чужди хора непрекъснато се закача и усмихва и те все я закачат и веднага иска да ги гушка.
Тета, ти сериозно те е хванал грипа, дано вечеси по-добре и да се радваш на детенцето си, защото е наистина е ужасно да не може да си го гушнеш. HugФейт, и ти се оправяй! Hug
Мобси, може и да се е оправил вече Александър, но и аз да кажа лятото какво ни помогна, когато имаше дрискаво състояние при нас.Вместо вода и давах да пие оризова вода, без ентерол се оправи, само я наливах с тая вода, ефекта беше мигновенен.Но дано вече да сте по-добре.
Лина, и аз смятам,че не е хич малка Цвети за гърне, изобщо децата ни на тази възраст осъзнават всичко и трябва колкото се може по-бързо да свикнат на кукото, защото така и ще се отървете и от гъбички занапред, ако сте предразположени.Ако първоначално не иска да седне, може да я забаламосаш с някаква нейна любима играчка.Аз я слагам от края на 6.я месец или началото на 7 някъде.Много бързо свикна да си прави всичко там.Лятото ми беше много лесно на вън, защото я изчишкват непрекъснато , но сега като е студено навън е по-трудно.Ако ми каже че има ако, отиваме в най-близката обществена сграда, където има и женска тоалетна и там и над голямата тоалетна чиния си  я  държа,за да си свърши работата.Тя и вкъщи някой път като ме мързи да и мия кукото, си я изаквам над тоалетната чиния.Много се радва като пускаме водата. Simple Smileа за гъбичките на Цвети, консултирала ли се с дерматолог, защото дори и да и махнеш памперса за две седмици, ако си ги има после пак ще се появат.
Рошли, а на теб ще кажа Евала! smile3501
Евва, леле вие само с четири зъба, пък си спомням на вас първия зъб изби май края на втория месец.Може следващите да дойдат едновременно.
Данаека, ще каза само уал за това с дрехите.Дано да го култивираш и цивилизоваш твоя мъж както е казала и Танева.
Танева, благодаря ти и аз си го харесвам.От цяла вечност го пиша тоя коментар.Здравички сме и се разкарваме в хубавото време.Вие нали щяхте да идвате към Тракия?Обади се като идвате, да ги запознаем Simple Smile.
Еми това е засега от мен, може да ме хване музата пак днес.

# 167
  • Пловдив
beefeater идвах ме на 4 февруари,но часът при др.Недева ни беше за 18,45ч.и бяхме с ММ с колата.Следващия ни час е на 1 април,но е по същото време.От май месец ще записвам час през деня,че сега като е студено а и баткото е на училище до 17ч.ще ни кара таткото.Лятото ще ги запознаем.

# 168
Данаека хич не ти е лесно явно, пък да го култивираш на  тази възраст ми се струва невъзможно . Но Ън е права, мъжете са така както си ги научим ние. Недей да вършиш всичко ти , ясно е че той е изморен, ами ти като тръгнеш на работа ...... и ти ще си изморена, кой тогава ще гледа детето и къщата . Започни да му даваш и на него част от домашните задължения , ти да не си домашна прислужница все пак . Успех ти желая !

Биифитър браво за дългия пост  Simple Smile А пък за гърнето и аз го слагах Тони и си стоеше, пък сега откакто е на ясла не иска да стои на гърнето и се чудя как да го накарам . Иначе то всяко дете си е различно и не се знае кое кога точно ще се откаже от памперса . Все пак се надявам до 2 г . да е вече без памперс Тони  Simple Smile

Сигурно всички сте навън в това хубаво време, аз ще изляза после, в 16часа ще взема Тони и ще го заведа на парка малко, че отдавна не му се е радвал  Grinning

# 169
Аз искам да вметна, че също зависи и как е живял в семейството мъжа. Моя например е помагал много, майка му го е научила, имал е и за пример баща му който също много е помагал.  Живял е и много време сам, разчитал е на себе си  само за всичко.Да и от нас зависи, но не на 100%. Данаека, желая ти да се отделите за да го превъзпиташ иначе мисля че е загубена кауза докато техните живея с вас. Бягам да готвя сега после ще  пиша пак....

# 170
Ехееее, Бифитър ме разби.
Явно детето е по-податливо.
Мели е на гърне откакто седи - от 6м., но още не се е научила да си казва кога й се ака или пишка. Имали сме и периоди, в които тотално отказва да седне на гърнето - не я насилвам. Напоследък сутрин като станем, двете влизаме заедно в тоалетната - аз на седалката, тя на гърнето и я подканям и си върши работата там, но не всеки ден има резултат, но поне седи. Сега ме е видяла и с тоалетната хартия и иска и тя. Давам й и тя си я смачква и се бърше където свари  Mr. Green

# 171
Ева82 - подкрепям те, вярно си е важно и в какво семейство е живял мъжа и дали е имал период, в който живее сам.
Но каквито и да са ни мъжете - ние сме си ги избрали. Вярно е, че всичко има граници, ама недейте така крайно да мислите. Трудностите в семейния живат те първа предстоят /говоря за тези, които сме с едно дете/ Определено децата стават най-важната част и половинките някак си остават на заден план.... ама споко... като станат по-самостоятелни децата ще е по-лесно...
Даааа Ариел и аз се шашнах на разказа на Бийфийтър. Тя и преди е споделяла за малката Йоана и съм казвала, че са светлинни години пред Ники.
Ева ти ква шъ готвиииш????

# 172
За последно да стана досадна, да ви разкажа за малката и яслата  Mr. Green
Вчера вече беше като у дома си, ама не се разбрахме да я оставя да спи направо и днес я оставих. Заспала е САМА  Shocked спала е 2 часа и половина почти. Яде всичко, в нас се лигави! Като си тръгвахме тя не искаше и се дърпаше наобратно  Mr. Green В общи линии вече свикна и е най-доброто дете Simple Smile Мнгоо си играела и се занимавала   Heart Eyes Имало момченце на 3 годинки, което само ходело да я гушка и целува  Heart Eyes

# 173
Лелелеле Стаси, не мога да повярвам, цял ден чакам да се включиш и като закъсня си помислих, че е имало истерии. А то.. малката Али е голям герой... браво на нея, дано и Ники свикне бързо някой ден.

# 174
Лелелеле Стаси, не мога да повярвам, цял ден чакам да се включиш и като закъсня си помислих, че е имало истерии. А то.. малката Али е голям герой... браво на нея, дано и Ники свикне бързо някой ден.
Исках да я взема в 16:00 и да пиша наведнъж, да не е всеки втори пост мой за Александра  Mr. Green Много й харесва и аз съм доволна. Пожелавам ти и Ники да е така, всички дечица да са така  Hug

# 175
Скрит текст:
http://www.treeoftheyear.org/index/vote/?act=form&tree_id=15 … g=bg&iframe=1                             Мацки, дайте по 1 глас. За първи път и в нашия град да се случи нещо хубаво  Heart Eyes Дървото спечели на национално ниво и сега се бори за Европейско дърво на годината. Благодаря ви много и споделяйте- много искам да спечели  Hug

# 176
  • Пловдив
Стефис ами то нашето дърво е страхотно,много ми хареса,вече гласувах за него,само да бяха по изчистили малко хората от снимката ,но то в България е така.Разгледах и другите дървета които участват в конкурса,и също ми харесаха тези на Франция,Словения и Унгария.А при вас днес е имало топлинен рекорд,както и в Велико Търново и още в 7 града.И при нас беше страхотен ден.На обед спахме пак на вън.
Стаси браво на Али.И вие биете рекорда по най-бързо свикнало дете на яслата,дано да ходи все така с желание.
Чики БЛАГОДАРЯ ти от сърце за стикерите,днес взех писмото.Вече ги разпределих по списъците на децата,и до края на седмицата ще им ги раздам.Ще са много щастливи.Твоите ще ги пусна както се разбрах ме,като пристигнат и другите от Стефи.

# 177
  • shumen
Добър вечер!
Момичета,опитвам се да го превъзпитам ММ,ама както Ева е казала,докато живеем с техните няма да стане.Той цял живот е спал с дрехите,а аз да искам да спи сега с пижама няма да стане.Явно обаче това е характерно за търновския край,защото от моя позната съм чувала,че снаха и също спи така,не готви,а карат на сухо и т.н.
Стефи,и аз ще пробвам да гласувам за дървото,но незнам дали ще се получи.
Стаси,браво на Али.Все така да е щастлива в яслата.
Ние по цял ден сме навънка и дано вече няма големи студове,че така и за мен е по-добре.Само дето за обяд се прибираме,че Дени вече не иска да спи в количката,а доскоро нямахме такъв проблем.

# 178
 Аз само се включвам да кажа, че вече съм добре.  Минаха черните, лоши дни. Ще се включа сигурно в петък, че утре най-вероятно ще отскоча като куфарче до Пловдив. Бързо оздравяване на всички болни  Praynig. Гушки от мен  Hug

# 179
Води първенството по най-бързо свикване малката, но мисля, че води и в ново... най-бързо разболяване на ясла.... Цяла нощ е с 39.5... Екстра подарък за рождения ми ден утре, чувствам се неповторимо!

Общи условия

Активация на акаунт