Нашата Септемврйска дружина, ново попълнение - бебе Дария си има!

• 58 893
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Стаси,да се оправя бързо Али и до утре до рд ти ден да и няма нищо.Да не би да е от зъби тази Т.
Тета,дано си добре вече и утре приятно изкарване в Пловдив.
Аз сега да Ви разкажа една случка от вчера да се посмеете малко.Свеки пита Дени,кой не слуша,а той казва мама и посочва.После аз в килера,а той ме затваря и подпира вратата отвънка и не ме пуска да изляза.Е,на това какво се казва незнам.
Тука се мъчи да напече слънчице и след малко излизаме,че тука вече не мога да измисля на какво да играем.

# 181
Милата Стаси дано се оправи бързо Али  Praynig Hug  Сега има вируси не се знае от къде се е разболяла, пък и всичко си е до дете, купи и да пие нещо за засилване на имунитета според мен  Simple Smile

И едно любовно кафе от мен  Heart Eyes

teta014 радвам се, че си по-добре вече  Simple Smile и добре дошла в нашия слънчев град  Hug

Хеххехе, Данаека и детето май е против теб  Wink

# 182
  • Бургас
Цвети започна да стъпва от време на време на пръсти,независимо дали е с обувка или без. Нормално ли е?

# 183
С вирус е малката. Т спадна до 38.5, но надолу не върви.... Ще пие МИГ на 8 часа, ако не спада под 38, през 4 часа ще давам и панадол, ако се дигне на 39.5 - свещички. Антибиотик каза, че не изписва за вируси, което  ме устройва мен. Изопринозин за имунната система и противовъзпалително.... Само че ми го е изписала 5 мл 3 пъти на ден, не е ли много? Вие как сте го давали, ако сте?

# 184
Цвети започна да стъпва от време на време на пръсти,независимо дали е с обувка или без. Нормално ли е?

Според мен -да,нормално е,Маги също забелязвам че го прави,но на моменти,по-скоро,като нещо ново,което е открила,че може да прави.

# 185
  • shumen
Хаха,Нубче май си права.И той е против мен,че ме затваря.
Днеска пък какъв номер ми спретна.Аз го качих в нас и го оставих със свекъра,а аз се върнах за количката,че с нея ми тежи като го качвам.Той обаче издебнал дядо си и незнам как си е отворил входната врата и аз се качвам и го виждам до стълбите.Е,казвам Ви изтръпнах.Хвърлих количката и бегом нагоре,а той влезе в къщи като ме видя и ми се смее.Идеше ми да го ошамаря едно хубаво,ама се сдържах и само крещях.Ако беше паднал не ми се мисли какво щях да отговарям пред ММ.
Стаси,да се оправя скоро Али.
Ние сутринта се разходихме и сега ако не завали като се наспи ще го заведа на площадката,че да поиграе с децата,че така по-бързо заспива.

# 186
Лина - Ники това го прави от около 2 месеца, като се сети и тръгва да върви на пръсти, прави го бос, с пантофите, с маратонките. В началото ми беше много странно, ама явно е както казва Ън, просто им е интересно, че са открили нещо ново
Данаека - добре, че си се сдържала, горкото дете, щеше да изяде шамарите за нищо.
Стаси - бързо да се оправя Али!!! Praynig

# 187
Здравейте момичета, бързо да се оправя малката Али на мама Стаси, че да се връща пак на любимата за нея ясла.  bouquet
Аз се чудя дали е добре да давам често кисело мляко с бебешки бисквити в него на закуска. Вие давате ли често това за закуска. Въобще напоследък се чудя с какво да я храня сутрин. Един ден давам попара със сирене, един ден от готовите каши в кутии и третия ден кисело мляко с бисквити. newsm78

# 188
Силви, защо да не е добре да се дава често кисело мляко??? На нас ни е зор следобедната закуска и често се състои точно от кисело мляко с бисквити. Освен нея давам мляко с ориз, банан, или млечен шейк от банан и прясно мляко, а често и малко мед. Готовите каши в бурканчета или от тези инстантните в кутии отдавна съм спряла да купувам.
За закуска ядем кус-кус, попара от прясно мляко с бисквити, филия с айце и сирене или с кашкавал.

# 189
И Валерия го прави и се забавлява.. Simple SmileСкоро говорих с ортопед и той ми каза, даже да я амбицирам да го прави...така се изграждал по-лесно свода на крачето.

# 190
Здравейте най-накрая ... дано не сте ме забравили  Joy
Шегата на страна, ама такъв грип до сега не бях карала  ooooh! До вчера още си носих температурата, а се разболях в петък ... страхотно главоболие близо 5/6 дена, отпадналост, виене на свят, загуба на апетит ... абе ужас. Покрай мен заразих и малкия и ММ, но те поне минаха леко. Днес вече съм много по-добре и се надявам всичко вече да е минало  Praynig

Танева ... да се похваля и аз, че и на мен ми донесоха доминото от Барни  smile3534 сега чакам и второто  Mr. Green Не го отразява изобщо малкия, та сега играя игрите на Милка, да видим тая магнитна дъска каква ще е  Crazy

Стаси ... много се радвам за малката Али, браво на нея  Hug Все така да ти минават леко нещата и да не ти създава грижи  Hug

Силви ... ето ти ориентир за обувчиците  Heart Eyes
http://media.snimka.bg/images/005676980-big.jpg
Иначе сайта който си показала ми приличат на обувките на Спортдиректа  Thinking Сега видях, че момичетата са писали същото   Mr. Green
Ако искаш можеш да си харесаш нещо от http://www.sportsdirect.com/kids/kids-trainers , аз ще ти го поръчам и ще ти ги пратя до адрес, но ще ти излезе малко по-скъпо  Whistling

Колкото до киселото мляко, ми май няма ден в който да не яде  Crazy не знаех, че е проблем, защо  newsm78

Бързо оздравяване на всички болни  Praynig

# 191
Стаси, бързо оздравяване на Али. Добре че сте се разминали с АБ, дано й спадне Т  Praynig

Силви, аз всеки ден давам мляко с бисквити за десерт след супата вечер.

Стефи, имаш един глас от мен за дървото на годината   thumbsup

Танева, за нищо  Hug Радвам се, че ще си попълнят дечицата албумите  Party

Тук откакто намалиха грамажа на ДК и започнаха да готвят по новия рецептурник, манджите са малко странни - онзи ден в пиле фрикасе имаше лимон, днес имаше за десерт тиква с ориз  Thinking

# 192
И аз давам често кисело мляко с бисквити(Чичи бебе),до преди няколко седмици ми носеха домашно и аз го квасех,но сега няма и купувам от магазина-Елби,струва ми се най-истинско.

# 193
  • shumen
Силви,аз давам кисело мляко с бисквити всяка вечер,че супата е 100 гр.и не му стига.
Фейт,дано не се разболявате повече.Наистина тази година грипа е ужасен.
Зори,ами незнам как се удържах,ама хич не е за нищо.Ами ако беше паднал по стълбите не ми се мисли какво щях да казвам.
ООф,ММ тази вечер нещо му се виеше свят и заспа още в 21.00 часа с детето.Дано не се разболява пак,че ще полудея вече.

# 194
Добър вечер мили мaми!
Влизaм нaбързо дa ви блaгодaря зa подкрепaтa и съветите  Heart Eyes
Не смея дa се похвaля,но при нaс нещaтa почти се нормaлизирaхa и мисля от утре постепенно дa дaвaм нa Aлексaндър по-лекa хрaнa,че тaзи попaрa ми втръснa нa мен,a зa него се нaдявaм дa не му е омръзнaлa,че си му е любимa.Докaрaхме нещaтa до 2 изхождaния нa ден,но все още не ми хaресвa консистенциятa им.Когa могa дa смятaм,че вече се е възстaновил,при нaличие нa нормaлнa консистенция ли?Извинете зa въпросa  EmbarassedСтигнaх до изводa,че цялaтa рaботa нaистинa е от зъби,днес цял ден плaче без причинa мaкaр и дa го гушкaм и успокоявaм непрекъснaто,дори и през нощтa продължaвa дa плaче неутешимо    Sad, a и кaкви лиги имa,от бебе не е бил тaкa и ръцете нон стоп в устaтa нa мястото нa гaдните кучешки зъби  Cry Несъм вярвaлa,че може дa имa тaкъв зор при появa нa зъби.
Чудя се сегa кaкво дa му дaвaм и необходимо ли е според вaс зa възстaновявaне нa чревнaтa флорa?
Дaно всички болни вече сa нa крaк   Praynig
Относно ходенето нa пръсти Aлекс имaше период , в който ходеше много нa пръсти и aдски се кефеше.Признaвaм си,че тогaвa и aз си помислих дaли е нормaлно,но и този му мерaк преминa.
Кисело мляко съм дaвaлa всеки ден с бисквитки зa следобеднa зaкускa-любимото му ядене е и не виждaм нищо притеснително дa се дaвa всеки ден,дaже нaпротив .
Поколоко честитa годишнинa и от мен нa пaтерицa   bouquet Пожелaвaм ти дa си много здрaвa и обичaнa от двaмaтa ти мъже.
Сегa ви пожелaвaм лекa нощ и никaкви болести повече.

Общи условия

Активация на акаунт