Помощ!

• 1 223
  • 13
  •   1
Отговори
Преди 3 дена правих секс с приятеля ми след половия акт отидох до тоалетна и избърсвайки се видях леко кръв на хартията...два дена имам кафяво течение и ей сега отидох пак до тоалетна и имах розово течение  Sad Какво би значело това? Бременна ли съм ???  Sad

# 1
Постът ти е леко объркан... не става съвсем ясно бременна ли си и се тревожиш за бебето или имаш други притеснения. Ако си бременна е трябвало веднага да се обадиш на гинеколога си.

# 2
не не не... искам да разбера дали това са симптоми на бременност...... и възможна ли е тяхната проява толкова рано

# 3
Така и предположих, ами не... по-скоро са гинекологични проблеми, но може и да е просто някакво травмиране при половия акт. Запази си час при гинеколог, за да си спокойна Peace

# 4
Бремеността отпада така ли? Благодаря за отделеното внимание... и съжалявам за неправилното изказване поради пристъпи на паника ... . #Crazy #Crazy #Crazy Heart Eyes

# 5
Прокървяването след секс не е сиптом при бременност, ако по някаква случайност си бременна.. това с кървенето няма нищо общо!

# 6
При по-груб секс понякога и на мен ми се е случвало да прокурвя съвсем леко, и мястото е като ожулено и притрито. Така като се гледам не съм забременяла...

# 7
  • София
Кокалите казват, че не си бременна! Мауруру! Мауруру!

# 8
хаххахахахха  Laughing Laughing Laughing

а нормално ли е вече втори ден да имам това розово течение ..

# 9
  • София
Ами не е нормално каквото и да е течение, овсен ако не си в цикъл. Не искам да те тревожа, най-добре отиди на лекар.

# 10
  • Варна
много странно,но няма "изгледи" да си бременна...прокървяването може да е с всякакъв произход...отиди на лекар и сподели после  Hug

кога ти е цикъла?

# 11
последно беше на 20 ..... всеки път е различно

# 12
Да не те плаша, ама при мен при такова прокървяване се оказа, че имам раничка на шийката на матката. Нищо страшно - ако не правиш нищо, до дни ще мине, а иначе иди на лекар, ще ти е тушират и поне ще знаеш, че имаш такова животно и няма да се притесняваш за в бъдеще  Peace

# 13
Благодаря ви за любезността и бързите отговори !!!!!!! Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт