Звездни компромати-199 част

• 65 537
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
# 121
# 122
# 123

Надето ми е много красива Heart Eyes.Не искам да съм лош пророк, но едва ли ще остане дълго с Коцето.

# 124
Аз пък Надето въобще не я харесвам  Simple Smile
Официалните рокли на участничките в тенис турнира "Фед Къп" са дело на Цвети Пиронкова:
http://www.tennis24.bg/tools/administration/media/website/189158 … ef3768b6e7698.jpg

# 125
Надя на първата снимка леко разгърдена ми се струва.

# 126
  • София
Дауцен Круз е бременна  Heart Eyes
Споделила е тази снимка във фейсбук и следния текст: "This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting"

# 127
# 128
Анна и Ирина ми харесват най-много  Blush

# 129
# 130
  • София
Тези снимки са като от начинаещ фотограф и фотошопист, изобщо не ми харесват Rolling Eyes

# 131
Не знам дали сте го коментирали, но преди няколко седмици в предаването на Венета "Горещо", певецът гей Марио Екстрийм разказа как е бил садистично разкървавен, хапан и обезобразен от някакъв изверг, с когото се запознал същата вечер в столичен нощен клуб и понеже му вдъхнал голямо доверие, защото бил "много възпитан", веднага се отзовал на поканата му да го закара в къщата си.

Ясно е, че подобен изверг така си хваща жертвите - като e "добре възпитан" в обществото...

От начало почти повярвах на историята, но после като размислих, а и след като прочетох за случая в Блиц.бг започнах да се съмнявам.
Някои неща не се връзват, като например телефонното обаждане на канибала два дни след инцидента (обадил му се да му се извини и го заплашил с отмъщение, ако проговори).
Остава въпроса как точно се е свързал с жертвата си, след като певецът съвсем ясно си каза, че се е измъкнал чисто гол от къщата му, като парите му, телефона му, дрехите му и всичките му вещи останали там и едва ли се е върнал да си ги прибере...
На Венета явно не е била дадена възможност да му зададе този уточняващ въпрос, защото уговорката им била интервюто да се проведе при неговите условия...
Да, веднага се досетих че има и други телефони, но си беше важно да внесе уточнение как точно злодеят го е открил по телефона - ако иска да е убедителен.

Та певецът отказал да подаде жалба в полицията защото освен, че се чувствал унизен и се срамувал, се страхувал и от отмъщение. Дълго време /месец и половина/ мълчал от страх и от срам, и чак когато узнал че имало и друг пострадал от същия злодей, тогава публикувал снимките на които бил обезобразен във Фейсбук, а после проговорил и в "Горещо".
И тук не беше убедителен. Да се изгаврят жестоко с теб, да те обезобразят по особено садистичен начин, да знаеш къде живее изверга /Бистрица/, да познаваш къщата му, да знаеш къде се намира, и да си траеш и да не отидеш в полицията, заради хипотетичната вероятност да ти отмъсти!
Ей това наистина не го разбирам.
Интересно ми е да чуя и вашите коментари, ако не сте коментирали и преди, че не ми се търси из темите...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 132
  • София
Мила Кунис- "Мила Кунис стана за втори път лицето на Gemfields, водещият световен доставчик на цветни скъпоценни камъни. Този път става въпрос за тазгодишната им кампания, озаглавена Beauty By Nature."

# 133
# 134
Toца в типичния си стил на Вторите годишни хип-хоп награди 2013
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/177976 … 3_481451830_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт