Ходихме и на нефролог.На излизане едно момиченце сигурно на 3 годинки с цистит.Докторката обясняваше на майката,че в градината трябва по-честа са ги слагат на гърне,да не се стиска,за вредата от памперсите в тази възраст е т.н.А иначе мойта лл от един месец ме е заприказвала да внимавам,че вече ще започне да се изправя и докато се усетя и може да се прехвърли.За сега само от спалнята е падала
Лошото е, че все за нищо, то нали като пишеш, нито интонация може да усети човек, нито нищо и понякога майтапа или загрижения съвет се приемат като критика и айдеее...
Щеше да ми е супер итнересно да знам как се живее така, както ми е супер интересно да чета какво се случва с Жалина в чужбина
Събирам житейски опит без пари, дет се вика 
Сигурна съм, че Сандалка ще се включи с добър съвет като те прочете. Аз опит нямам, та няма да се изказвам много, но детенцето ти от други постове ми звучи добричко, та вероятно е по- скоро изключение. Може би е още мъничка да може реално да осъзнае колко трудно се изкарват пари, но съм сигурна, че няма да израсте глезла, не се притеснявай.

Препоръчани теми