ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 672
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Ама не съм се засегнала  Embarassed иначе и аз съм на томи- мият се най-лесно  Peace на МАМ залъгалките са хубави(поне според моето дете)

# 586
Аз пък карам на НУК и Авент, но имам даже и на Камера и Лорели, еми разликата е огромна, но поне Моника всички ги приема  Mr. Green

# 587
и аз мисля да пробвам тези на НУК. Видях, че има силиконови предпазители за стъклените им шишета, та може да мина на тях. С тези пластмаси ми писна все надрани, все боядисани от сокове.... Еееее !

# 588
Верно е.Залъгалките на МАМ са супер,Йойо си е с тях.Други не признава,особено за приспиване.
Имам шишета на доста марки-стъклени Епъл,Канпол,Камера и Чико,пластмасови доктор Браун,Мам,ТТ,Лорели,Плейтекс с чупка и медицинско на Нуби и с лъжичка отпред на Нуби.
Да взема да отворя бебешки магазин  newsm78 Има стока
Правило ли ви е впечатление колко много аксесоари и джиджавки имат днешните бебета.Ужас,каквото чуем и видим го купуваме,а дали реално има нужда от него...

# 589
като чета си помислих същото- готова си за магазин. То и аз се бях нахвърлила на НУБИ с лъжицата, че Дара не дава да й извадиш лъжицата от устата, за да гребнеш на ново, но се отказах. Реших, че с пюретата бързо ше му видя сметката. От шишетата сме пробвали само авент, медела , томи и чико.
Медела и Томи ни допадат най-много.

А джиджавките са ужас. Бизнеса се възползва от това, че ти е мерак детето ти да има всичко.

# 590
Добър вечер, неуморни труженички на перото! Леле, за един час сте изписали 3 страници.  Shocked

Ахи, Съжалявам за бебчо.  Hug Ама сега си имаш един сладък, сладък Йони за гушене, пък вярвам че много скоро ще му осигурите и едно братче или сестриче за компания.  Hug
Дени, Hug Hug Светла му памет!  Flowers Rose Flowers Rose

Нашият дзвер си кара с Авентска залъгалка - с нея си заспива, тя му е и MUTE бутона. Joy baby_neutral Пробвахме в началото с каучукови, ама не ги хареса. Ние само Авент си ползваме, но пък малкия нали е на кърма, не му трябва неква пластмаса. hahaha

# 591
Подаръче, за свинското ме хвърлив размисъл ... може и агнешко да е казал ... ще го питам, а и ще гледам как вървят готовите пюрета, нали дават препоръчителна възраст.

След баня, мажа с мляко Мустела, а при необходимост дупето със Стелактив, Судокрем.

Не стерилизирам. Гладя чаршафи и дрехи за пред гости Embarassed, домашните истории вече не.

# 592
ние сега сме с авент залъгалки, ама нещо много се лигави с тях, брадата й винаги е мноооого мокра.
wwwaz, аз ползам само готови пюрета и не съм виждала такива със свинско  newsm78

# 593
Честно да ви кажа,всичките атракциони у нас могат да изгледат поне още 3 бебета.Затова яко раздавам,след известно време и бънджито ще върви по направление.Според мен е хубаво да се дават тези неща,защото реално погледнато с тях се гледа бебето по-лесно.Ама ги ползваш кратко време/повечето/,а инвестицията не е малка.
Скрит текст:
Ако имаше откъде,бих взела проходилка на заем.

# 594
Нашите биберони са куче марка. Изобщо даже нямат марка. Обаче той си ги харесва. Авент така и не можа да ги хареса. За млякото имаме само едно шише, стъклено на Авент. Нищо друго нямаме  Grinning Смятам скоро да махна шишето и да му купя чаша.

# 595
Сандалче,след пилешкото и пуешкото би трябвало да следва зайче,но ти каза,че ще го пропуснеш Laughing След това книгите казват телешко,но аз дадох първо агнешко. PeaceСвинското е след годинка или там някъде.
Булка няма да бъда.Не се давам. Mr. Green

# 596
  • София
Ааа, те младите майчета-ентусиастки се връзват и хранят бебешкия бизнес. Наш Номер 3 си има баш 3 стъклени шишета, и то от най-еФтините - на Камера  Mr. Green И си кара вече 6 месеца с тях. Ма пък съм супер доволна - няма драскотини, няма вмирисани бактерии, няма пълни шкафове. И още 6 месеца ще си ги ползва, смятам  Twisted Evil

Гифт, мерси за отразяването  Peace
НИКВО зайче, нье  Naughty Зайчовците са за мачкане, дори има и Църква на Заека  Laughing
Виж ся, то не пречи някой да те открадне и да те ожени за себе си, примерно. Нали момичетата тук си предлагаха мъжовците  newsm78 Аааа, ма то беше само за секс  doh

# 597
Аз пък първо дадох заек, защото е с най-ниска степен на алергенност, след това пуйка и след това пиле. Сега следва телешко и агнешко месо.

За свинското значи ще хапва филета с мама след като направи година  Laughing Laughing Laughing

# 598
  • София
Абе я да им даваме кебапчетата в ръчица направо, кво сме се вмайчили и ние  smile3532
И мохитото на плажа да се лее, ех, здравей, жУвот  Sunglasses (Пинеее, ти съвсем му отпусна края, а-ма-ха!)

# 599
аз не съм спазвала никакъв ред с месата. Е, свинско не съм давала де  Laughing
Днес за първи път й правих пюре... яде колкото да не ме обиди  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт