ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Ох, трудно ви настигам... пишете ли, пишете.... сега разбирам защо е така. Аз стерилизилам, гладя всичко и на каката също, къпем всяка вечер и мажем с Мустела или Юриаж. Готвя за нас отделно за щерката, тя не яде всичко.. несмогвам Embarassed
Храните ли с пюре навън и как го топлите ако е така? ще се наложи тези дни да съм навън по обед и се чудя как да се справя, да не съм пропуснала да купя някоя вещ за улесняване на храненето навън newsm78 Аз ползвам основно Нук залагалки, шишета, лъжички... имам и шише с накрайник лъжичка, незнам на кой, но рядко го ползвам.

# 601
  • София
Нелва, аз още не храня с лъжичка навън, но се подготвям. Взела съм една термочаша (хубава, дето да държи дълго топлото) и смятам да хакам манджарата вътре. Все ще е по-добре от студена, мисля.

# 602
Ох, трудно ви настигам... пишете ли, пишете.... сега разбирам защо е така. Аз стерилизилам, гладя всичко и на каката също, къпем всяка вечер и мажем с Мустела или Юриаж. Готвя за нас отделно за щерката, тя не яде всичко.. несмогвам Embarassed
Храните ли с пюре навън и как го топлите ако е така? ще се наложи тези дни да съм навън по обед и се чудя как да се справя, да не съм пропуснала да купя някоя вещ за улесняване на храненето навън newsm78 Аз ползвам основно Нук залагалки, шишета, лъжички... имам и шише с накрайник лъжичка, незнам на кой, но рядко го ползвам.

Топля пюрето и го слагам в термобокс  Peace

# 603
то нали си има такива термоси, с които можеш да топлиш навън, ама са си скъпички   :think:
Не съм топлила навън. Ако ще храниш скоро след като излезеш може и да стане с термобокс.

# 604
Оф, пиша и аз, че малката още кукурира, а аз изкукуригах вече...

Не стерилизирам, не гладя (само на мъжо ризите и то не всеки път), къпем я под душа съвместно с мъжо, мазането и масажите ги поемам аз, олиото е на Бюбхен, от Мустела се изрина, хме беше мостра...

Пюре съм давала навън веднъж, но ще ми се наложи да го правя все по-често с това време пролетно навън, най се плаша, че кожата и много страна от всичкото мазане, цапане, миене и така... Иначе дрехите ...по 2 перални почти всеки ден...

# 605
Пф гладя само бебешките и тук-там каквото др. се наложи. ММ си глади ризите на работа, там си имат стиймър, аз не се занимавам, срам не срам ризи не мога да гладя  1ironing newsm43

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 00:31 от bani4arkata

# 606
Привет! Ще пиша каквото запомних че съм от  телефона и трудно се връщам да чета. Аз храня с пюре на вън, или нося буркана в термобокса за шишетата или слагам съвсем малко гореща вода от термоса и готово Simple Smile

За шишетата - ние сме с авент нейчъръл, залагалки само Нук. Имаме и две Авентски ама тях му ги давам на вън, те са за фасон хаха. Аз не стерилизирам от 2-3 месеца, гладих първите 3 месеца, но още пера с бебешки прах и омекотител, след баня мажа с лосион Бюбхен ама не всеки път.

Ахи съжалявам за бебчето, но Господ си знае работата, ще ви зарадва когато най-малко очаквате!

Четох за разни проблеми с мъжете, недейте така и на тях им е трудно. Честно казано аз не разбирам как детето ви отчуждава, за мен е логично обратното. Моя мъж много ми помага, сами се оправяме, бабите са далече. Намираме време за всичко. През деня аз съм с детето, той се прибира и го взима, храни, къпе, играе, приспива. Аз в това време чистя, готвя, мия, пера. Секса също е както преди. Вярно е, че децата са на първо място, но не трябва да допускаме да се пренебрегваме. Нещата навярно не са така прости, но компромиси трябват и от двете страни. Това е моята гледна точка.

Още щях да пишя, но забравих какво...
Лека и до утре

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 00:38 от oceanlab

# 607
Какво сте направили вие?! Нямаше ме два три часа и сте изписали три страници.

Гледам все повече бебоци по профилните снимки и много им се радвам. Няма по- сладки от юлчетата!

Да се отчета и аз- не стерилизирам, не гладя освен ризите на ММ и почти не мажа след баня... Само от време на време го мажа като съм в настроение.

За почивка не мечтая, ще ни се размине тази година. Близначе, ще се разбиете от път, но поне ще можете да вземете повече багаж, ако трябва за бебето.  Ама как ще издържиш без Боци цял месец няма да те мисля.

И друго мислех да пиша докато ви четях, но забравих. Затова лека ви нощ от мен!

# 608
Ахилея, хранителната алергия не се ли проявява по коремчето? Ти ме хвърли в огромна чуденка с тази брадичка... newsm78

# 609
Аз храня най-редовно навън.Обяда й съвпада с разходката ни.Какъв апетит само има беба навън. Simple Smile Сядам в някое заведение и моля да ми стоплят пюрето.

# 610
Ужас! Аз май излизам най-малко  Sick

# 611
Баничарката Wink Може би не си само ти...мен хич ме няма по разходките. Откакто се позатопли обличам Ема и я приспивам на двора,слагам я точно до кухненския прозорец и аз си работя,тя спинка. По принцип никога не съм обичала да се разхождам просто защото трябва. Не мога.... Трябва да имам крайна цел...магазина,детската градина,уговорка с приятелка на кварталното кафе. Виж по разходки с колата едва ли има кой да ни бие... Simple Smile По всички данъчни и банки ме знаят с кошницата Wink Кръстили са Ема малката счетоводителка и на шега ме питат дали има трудов договор Wink Затова и сега търся по - малка лятна количка,да се сгъва тип чадър.

И аз не стерилизирам отдавна. Къпем се двете под душа,но не всеки ден.

# 612
Орхидейке...не ми напомняй. Мразя рейсове. Особено на такава дълга дестинация. Обаче ММ се е заинатил, с рейс та с рейс. Да разгледал бил Европа. Ма какво ще види, питай го. Магистрали. А и истината е, че със самолет е скъпо, няма как с едно майчинство , няма.... Tired Без Боци все някак трябва да издържа, нали ще е за месец само....Аз кака му и по-дълго не съм я виждала. не съм от майките дето чак толкова тъгуват по децата си, признавам  Blush Не че няма да го мисля.

Тази нощ 1000 пъти станах да му дам биберона. е не се научи да смуча и това е. Е аз мога ли да не спя, за да играя ролята на държач?  Crossing Arms
Добре че поне не вика. Днес е по-тих.

И аз го храня навън. Така повече  се заплесва и яде по-лесно. У дома само се върти и гледа навсякъде, но не и в мен.

# 613
  • София
Добро утро!
Ама вие не сте спали, а сте писали, писали....

Навън го храня, не му претоплям храната. Или я топля вкъщи, мушвам я в чувалчето и взаимно се топлят. Имам термочанта за шишета, но нещо не я ползвам често, само когато беше наистина студено.

Близначе, как е гърлото? А с кола не е ли вариант да пътувате? Сетих се, че едни приятели, за които ти казвах, пътуваха най-често с кола до  България- обиколиха и видяха наистина цяла Европа! Хем и с бебе бяха от един момент натам, с едно две преспивания тук-там и готово.

Аз си изпих кафето и отивам да се боря в Университета, днес едни вече взети преди години в друга специалност изпити ще боря да ми признават, дано стане бързо, че е грехота да похабявам това пролетно време в Ректората, а децата да си стоят вкъщи на затворено....

# 614
А, гърлото се оправи Simple Smile Смучах цял ден Трахизан и се оправи. С кола няма как, аз не шофирам а ММ да шофира сам, не става. Абе ще го мисля. На мен не ми пречи  да тегля едно заемче, обаче нали не дават на майки в майчинство...... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт