ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 178
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Подкрепям Ива. И аз не обичам някой да ми натрапва да гласувам. Да е живо и здраво детенцето Ви, но не се прави така  Peace

Дами, ММ се смили над мен и ще ми купи самолетен билет  Heart Eyes Даже още тия дни. Той има овърдрафт, ще вземе от там , а аз после ще му ги върна лека-полека. Освен това решихме да пътуваме поотделно. Първо той тръгва, а аз ще си гледам Боци. После аз отивам, а той се връща да гледа Боци. Ще се засечем там с него за около седмица, през което време бабите все някак ще се справят. Само да сме здрави, ще се разрешат нещата. И извинявайте, че ви занимавам с такива странични неща  Embarassed

Весе, много гуш  Hug Майка ти не знае какво изпуска  Heart Eyes

# 631
  • София
О, Танче, честита почивка, вие заради бебето ли ще ходите там? И на мен ми се ходи много някъде извън БГ, ама моят мъж е голяма скръндза та да видим, не че не можем да отделим средства, но той не иска, сега ще се разровя за нещо, определено имам нужда Simple Smile))))

# 632
Здравейте   bouquet.Аз тази нощ спах, мм днес почива , остаих го да се оправя сам, т.е. беба спа при нас на спалнята /за пореден път  Embarassed/ Аз храня и навън ,когато изляза , напоследък правя малки разходки в квартала. Топля пюрето в някое заведение или го правя  много гъсто  и после добавям гореща вода от термоса .
blizna4e-помисли сериозно за самолетен билет , тва с автобус е голяма мъка към 3-4 дена май е пътя. Зависи къде е сестра ти , но wizz air летят  до Барселона , до Мадрид.ако уцелиш за някой дати има доста добри цени, често пускат и 20 % намалние при онлайн резервация.Не знам само колко багаж може да се носи , това е недостатък.

# 633
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Привет мами! Hug
Така като чета май само аз си прекарвам целия ден навън  Thinking.Вчера излезнахме с Кирето в 9.00 и се прибрахме в 17.00.Водих го и да му вземат кръв......много плака,много.Ама поне бързо се успокои.Абе мамин лигльо си е  Blush.
И аз хич не обичам тези "моля гласувайте"  Crossing Arms пък чак ще си правя и труда да пускам в някоя си тема.......еми никога не бих го правила!
Баничарката благодаря за инфото за шишетата на МАМ  Hug.Мойто дете други не признава.Бяха ми похвалили антиколиковите им и му взех та от тогава други не иска!
Близначе изобщо не натоварваш,а ни разнообразяваш  Hug. това е за Боци.
Тази сутрин кукнах в 5 а детето си спеше.И какво направи започнах с едни перални,едно гладене и готвене........луда работа.Поне съм готова и сега пак ще изкарам целия ден навън.

# 634
Добър ден и от нас  Hug

За почивките- и аз винаги ползвам booking.com. Има промоции, мнения, оценки. Ако имаш допълнителни изисквания( бебешко легло, голяма спалня, отделни легла ) можеш да ги приложиш. До сега не сме имали проблем. И тази година от там ще резервирам хотела ни.
За доматите- аз давам домати от купешка консерва ( поради липса на собствено производство ), уж пише биологични, до сега добре се приемат. Даже преди малко забърках една нашенска си картофена яхнийка, това ще е менюто за днес. Иначе съм заредена и с готови пюрета, ама нещо ми се отвори музата да готвя тия дни, и то балканска кухня  Simple Smile
За гладенето, мазането и т.н- у нас се глади всичко, мажа с Мустела всеки ден и къпя всеки ден. За дупето- Судокрем. Не стерилизирам вече, то те лапат каквото видят, като пръстта и листата от саксиите,  чорапите, обувките,така, че губи смисъл всякакъв вид стерилизация и антибактерилизация.

# 635
Иве, не отивам на почивка , ще помагам на сестрата на ММ. Ще си има бебе тогава Simple Smile Ще съм без деца.

Билет намерих, само остава да го купим.  Rolling Eyes

леле Ани, големи скитни сте с Кирето бе ! Вий за това ли сте толкоз слаби? А,а?  Laughing

Днес, признавам си без бой, дадох една лъжичка кисело мляко на Боци  Blush Домашно, от свободни и щастливи селски крави. Безантибиотично и безхормонно гледани. Така му се услади, че още дълго време след това се взираше в буркана, дано му дам още...Обаче не посмях.

# 636
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Да попитам сега ми се обадиха от лобараторията да водя пак детето да му вземат кръв че тази от вчера се била съсирила и не могат да я изследват Thinking някой има ли представа какво значи това?

# 637
Ани, и на мен се  случвало. Не знам защо, но понякога се съсирва и е негодна за изследване.

# 638
Това значи ли че има нещо не както трябва?

# 639
Това значи ли че има нещо не както трябва?
Ани88 , не , всичко си му е наред на кръвта на детето . Просто при вземането ,или кръвта не е била достатъчно като количество или епруветката не е била разклатена хубаво още след взимането. Абе ... случва се понякога , и на мен ми се е случвало.

# 640
Нищо не значи, добре си е детето. Споко Simple Smile

Дами, Боци току-що счупи проходилката. От много джаскане в нея, не издържа и едно парченце отдолу дето подпира проходилката, се счупи. Не може да се поправи. Егати кюфтенцето малко  hahaha

# 641
  • София
Момичета, специални благодарности за това, че ме ориентирахте в почивчевските въпроси. Честно казано до сега винаги сме пътували с агенции, като аз просто отварям, харесвам даден хотел и така. Никога не съм била разочарована. Само, че сега имам нужда от рисърч, защото имам време да го направя, пътуването ще е с дете /за бебето се колебая/, бюджетът е ограничен и не на последно място времето- по груби сметки, трябва да се върна на работа най-късно до 08.09.2014г.
Дойде Липовон-а. От днес започвам. За кой ли път, за кой ли път.....
Ахи, Бранка, като беше бебе, имаше едно бънджи за врата /даже не помня и на кой съм го дала/ и една кошница за кола, която ползвах и за люлчица, за шезлонг, един стол за хранене и една проходилка. Не ми е било трудно отглеждането. Марина разполага с бънджи, проходилка, шезлонг, люлка, от които мисля, че най-излишното е люлката. Не сме я купували, подарък е, но реално детето я е ползвало 2-3 месеца, а е доста скъпа. Искам да кажа, че някои бебешки "атракциони" наистина са излишни. Въпросната люлка с голям мерак ще бъде изненеса от вкъщи още следващата седмица.
Хера, доколкото разбрах, рибното пюре си го дала наведнъж. И аз ще направя така. Не знам защо, аз съм смела, но нещо морските неща ме притесняват.
Дейзи, аз миналата година купих страхотни куфари на далавера от Fashion Days. Поглеждай от време на време, пескат добри оферти.
Иве, Калина ще е джобно гадже. Ама, пусни някоя снимка.
Ани, най-притеснителното е, че ще трябва пак да бодат Киренце и да се разкарвате. Ама вие тъй и тъй не спирате да метлосвате, значи проблеми няма. Peace
Забравих да кажа, че гифтчето е голямо Гифтче. Безкрайно и благодаря за услугата!

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 11:33 от Gina L.

# 642
Някои пишем до късно вечер, други от рано сутрин  Grinning
Портокалчо, такова ще ти е много удобно за коша от колата
Скрит текст:

Мисти, баничарката е малко кофти ник  Laughing, все едно наистина съм от някоя беничарница ,ама винаги е сввободен и не се налага да ди помня всички регистрации  Mr. Green. Иначе и баници правя ама много рядко  Blush
Скрит текст:

На Дара също й излизат пъпки по брадичката и по бузките, даже и в момента има няколко, но аз си мисля, че е от брадата на баща  й и от това, че се лигави, макар че я мажа с крем.

За разходките, дори да нямам цел си поставям, ама докато се оправим да излезем и то захлади. Като беше малка, а на вън топло, по цял ден обикаляхме.

Близначе, поздрава е  newsm44  hahaha newsm65

Иначе ние с ММ май много подкрепяме бебешката индустрия  Tired , всичко сами си купуваме, едно боди няма кой да ни даде, пък и ни е първо дете...Живот и здраве, ако имаме второ, ще износва  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 12:14 от bani4arkata

# 643
  • София
Маги, веднага Simple Smile

Скрит текст:

И Калина има малко пъпчици, сигурна съм, че е от лигавенето, ама няма начин Simple Smile

Боци иска нова, затова така я е счупил Wink)))

Уфф, туй дребното ще ме убие, както не иска да спи, сега си проспа яденето в 11 и чакам да се събуди и да излизаме, а тя най-блаженно си кърти...

# 644
ааа, ма моля ви сЪ, поздрава е от мен, не от Аква  Naughty

харесах една проходилка в Продавалника. Писах на жената и чакам. Ей я:

http://prodavalnik.com/prohodilka-mothercare-i42086661

Thinking

Общи условия

Активация на акаунт