ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ходихме на консултация, от кръвта не рева, хилеше се на всички лаборантки, после и на една циганка в консултацията, докато се мъчехме да я изпикаем, и накрая се напика в памперса, тая глупост колектор, който го е измислил, си е оставил ръцете. Утре пак. Направихме последната хепатитна ваксина, и ми дадоха направление за очен, ама ще ходим утре. 69см/+4см/, 7,800 кг/+400гр/. ММ си разписа договора, че беше за преподписване и за 14/2 и 8/3 ми взе на лизинг де, самсунг галакси 2+, обаче сега не ми го дава да си играе с него  Mr. Green още не знам как се работи с него, щото досега си бях с обикновен телефон, да се надявам, че скоро ще стане.
Опитах се да чета през телефона, ама още не знам как да мина на предишна страница та четох само последната  Embarassed радвам се, че луиза е ок, а това за солта и аз съм го чувала.

# 676
Герито - аз съм се запасила с кърмачески дрехи, все едно ще кърмя до абитуриентка Василена. Проблема сега не ми е къде и как, а дали ще иска да суче навън. Вече постоянно се оглежда и не ще да яде. У дома все легнали се храним , навън отдавна не се е случвало .
Кой какво ще готви - аз ще пържа риба хоки, а за гарнитура картофена салата имам .

# 677
Вчера пекох сурова наденица, за гарнитура варени картофи. Днес ще правя панирано пиле. Утре ще правя телешко шатобриан  Simple Smile защото днес се сдобихме с чудно розово телешко, покрай детето това. За него го дават, но то е много и ще има и за нас!

# 678
Аз отдеве се сетих, че трябва да купя чесън и като го видях се сетих за леща, та май ще правя леща.

# 679
Пеперудке  Hug Hug Hug Пиши повечко и не липсвай така  Heart Eyes

# 680
Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 18:22 от jalina

# 681
  • София
Как няма да те пусне, бе, да си гледа работата, ти да не си му робиня и слугиня, писна ми от твоя мъж, честно, не знам как го търпиш, да, кофти е, че той няма да може да си дойде с вас, ама ти какво си му виновна...

# 682
Така е, не си затворник нито някой има право да те командва. Свободна жена си, с правА. Взимай бебка и беж към БГ.  Нищо не може да ти каже. Освен да откаже да подпише че я пуска с теб  Confused

# 683
Гърл,
Скрит текст:
светла му памет на съпруга ти, а теб те прегръщам много, много силно  action032
   Ай стига сте писали бе, не мога да ви настигна help
    Тук съм, Сандалка, Hug, тя Джина ти каза, ама в това време трябва да излизам, че нали съм и с по-голямото, трябва да го водя по градинки да играе и така...
   Изобщо не мога да се включа адекватно по темите, тъй като вие вече сте ги изкоментирали и няма смисъл и аз да дъвча, само мярнах, че Пина ще прави телешко еди какво си, та Пине, каня те съвсем официално и безсрамно да го изядем вкъщи това теле, или ако искаш и аз мога да дойда, сама, разбира се.Като казах "сама" и се сещам, че ние вече се шегуваме, че все по-рядко ще ни канят по гостита, че както сме петима, сме като ято марокански скакалци, след нас не остава нищо за ядене Mr. GreenА иначе и аз сготвих леща, че става много бързо.
   И понеже не ми стига времето  да ви обърна внимание поименно на всички, да знаете - всичко съм прочела и всички ви прегръщам!

# 684
Флайче  Hug

Между другото ще взема да отскоча до Габрово, и теб да те видя. Така и така съм тръгнала да обикалям форума  Mr. Green Ама това сериозно. ММ ми е обещал да ме заведе до Габрово. Simple Smile

# 685
jalina, поговори пак с ТМ, не може така. Не стига, че си в пълна изолация заради него, за да сте заедно като семейство... Това понякога не е достатъчно, имаш нужда от близките ти, приятели и тн - социални контакти, които там не ти достигат. Надявам се да намерите решение  Hug

У нас днес се готви гювеч със свинско филе, защото не се сетихме как по друг начин да го сготвим, за да не е сухо. За десер мляко с ориз на фурна - по турска рецепта  Mr. Green

# 686
Флайче,  Hug  то само звучи засукано, иначе е най- простото на света, но пък много хубаво става, ама трябва младо телешко, иначе не.
И да, така е, 5-ма души не се изхранват лесно  Mr. Green 
Леща и аз бих, не е любима на мъжа ми, но яде по малко.

Скрит текст:
Тъпия форум не ми дава да си сложа аватар!  Close  Направих запитване до модератори и администратори, но за момента нямам отговор...

# 687
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 18:23 от jalina

# 688
Айде, Близначе, а и всички останали, идвайте.Каня ви на карнавала, той е около 20 май,весело е има много гости от цяла България, а и от други държави, има мини бирфест, музика, захарни петлета... Grinning

# 689
Може ли рецептата за шатобриана и турското мляко с ориз , моля  Hug
 Малееее, огладнях ...пък ние вечер не ядем готвено с цел отслабване ( за сега без резултат  Embarassed). Иначе за обяд готвя. Утре ще е агнешко със зелен фасул.

Общи условия

Активация на акаунт