ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Жалина, не виждам основателна причина да не се прибереш в България с детето за две седмици. Няма какво да ти се натяква, да не сте деца? Къде толкова ще го изоставяш?! Той си ходи на работа, ти ще се прибереш за малко и пак отиваш при него. Той не те ли изоставя, като ходи всяка седмица в командировки?! Ох, честно казано се натоварвам като те чета. И двамата ми звучите инфантилно. Може би добре сте си паснали като характери, и двамата еднакво не сте наясно със себе си и живота, струва ми се.

# 691
Татяна, ето рецептата http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … a-furna-po-turski . Разсипвам в огнеопорни купички за крем карамел. Само да си призная - слагам малко повече захар  Blush

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 18:24 от Aquawomann

# 692
Жалина, не виждам основателна причина да не се прибереш в България с детето за две седмици. Няма какво да ти се натяква, да не сте деца? Къде толкова ще го изоставяш?! Той си ходи на работа, ти ще се прибереш за малко и пак отиваш при него. Той не те ли изоставя, като ходи всяка седмица в командировки?! Ох, честно казано се натоварвам като те чета. И двамата ми звучите инфантилно. Може би добре сте си паснали като характери, и двамата еднакво не сте наясно със себе си и живота, струва ми се.

202uu

Как така мляко с ориз на фурна, става ли ?  Thinking

# 693
Изтрих си постовете, за да не ви дрязня, а за тези, които ги интересува - оплаквах се, че няма да можем да се върнем в БГ до септември, защото не дават отпуска на ММ, а без него не искам да отида, както и той, защото това означава да го оставя да се гърчи сам тук като скот и да няма дори глътката въздух с бебето събота и неделя.
А за вас Пине и Близначе, с цялото ми уважение към вас само ще кажа, че когато вие изкарате цялата си бременност без мъжа до себе си, когато седите по цял ден сам-самички в чужда дърважава и се справяте с всичко тук, тогава можете да давате такива остри оценки. А относно това дали вие ще оставите мъжа си, когато той има нужда от вас - е, това е ваше лично решение   Peace
И най-простото - не ме чети Пине, след като те натоварвам.
Също така е доста криво да нападаш човек, които е в кофти ситуация....но това е твое лично решение и избор.

# 694
Жалина - имаш доста изкривена представа за нещата...Казваш нещо,а след това си обидена,че сме коментирали. Самата ти написа че ТМ "НЕ ТЕ ПУСКА" да дойдеш в БГ. А това далеч не е същото като ,че не искаш... Или ти е яко промит мозъка или си от тези жени,които винаги са жертви...един път на мъжа си,после на съфорумките,на родителите и така нататък. Нямам нищо лично против теб...но вече абсолютно не мога да те разбера. Не съм видяла някой да те напада или обижда..напротив на всички ни е мъка за теб,но явно май е излишно.

Близначе - аз бях разбрала,че сестрата на ММ ще ражда тук.... А на теб направо ти завидях за пътуването Simple Smile Наистина ще помагаш ама ще се и разнообразиш. И после ще има показване на снимки Simple Smile

Джина - като прочетох за записването и ми стана много смешно. Едно време и аз бях така...де що има лагери,турнета с ансамбъла,екскурзии винаги се записвах. А дали има кой да плаща не ме вълнуваше  Twisted Evil Twisted Evil Не че е било хубаво това..но бях голям ентусиаст Simple Smile

Флай - я кажи дати Simple Smile И кой каза,че отиваме в Габрово....дружнооо  Hug Hug Hug

# 695
Аква, сега видях рецептата, мерси Simple Smile Ще се пробвам.

Жалина, айде точно на мен да не ми говориш за тежки бременности, а? Айде не ме карай да ти разказвам особено първата как я изкарах. Сам-сама, моето момиче. Без никой до мен. Имах мъж, който беше в безкрайни командировки и го нямаше непрекъснато, ама не с дни, а направо със седмици и месец. Нямаше даже с кой да си говоря, имах само една котка и полудях до там, че си говорех с нея. Да, не беше в чужда страна, но пък беше в чужд град, без грам приятели до мен. И страх всеки един ден дали няма да загубя бебето. Знаеш ли, че нямаше какво да ям и гладувах??? защото бях със силни контракции и на легло, а нямаше кой и хляб да ми купи.....А когато паднах от болка в кръста, сковах се и два дни лежах без да мога да стана??? Бременна и сама...Искаш ли да ти разказвам още? Та айде да не ми казваш имам ли право да давам остри оценки или не. Не вярвам твоята бременност да е била по-тежка от моите, ще ме извиняваш.И къде видя остри оценки, не знам. Това е истината момиче, приеми я. От страни точно така изглеждаш. Най-тъпото е че си умно момиче, а си си зарила главата в пясъка  Sad
Ти така и не се научи и не пожела да разбереш, че всичко написано в отговор на твой пост е чисто от загриженост и обич към теб. И в никакъв случай с лошо.  А мъжът ти.....моето лично мнение е, че заслужава да се гърчи сам. За да оцени каква свястна жена има.
На мен не ми е приятно когато се сърдиш, защото лично аз а и Пина,сигурна съм, питаме само най-добри чувства към теб. И именно за това ще спра да отговарям на писаното от теб. Бъди здрава и късмет !  Peace

# 696
  • София
Ние пък ядохме домашни пилешки дюнери Laughing

Ейй, голям кеф - намерих си един бг сайт с огромен избор на пюрета, поръчах си  за един месец напред. Доставката - 2 лева, нищо работа, а цените са малко по-ниски от магазинските, та компенсират.  Money Поръчах вчера вечерта, доставиха ми ги още днес на обяд. И така, напоръчвах сумат и пюренца Хип, Семпер и Холе за след осем месечна възраст. Още не съм ги отворила, но само като видях консистенцията и цвета ми потекоха лигите - има си парченца, има си цвят, подправки плуват вътре - абе като истинска манджа! Е, има и сол, но все пак предпочитам така, отколкото пасирана каша Sick И етикетчетата радват окото - има такива неща като бахар, кимион, дафинов лист  chef

Да ви споделя последната мания на моя мъж - ще добива злато hahaha От една седмица гледам чете разни сайтове на тема: как се отделя злато от стари ел компоненти. И само за това говори, за царска вода, киселини, основи, за проби, за "копелация" ooooh! и пр.

# 697
Карли, днеска ме съсипа ти  Joy Нека добива човека, щом го кефи Simple Smile

Дай насам кой е тоя сайт. Поне да разгледам  Thinking

# 698
Карли - ще споделиш ли сайта моля Simple Smile

# 699
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Жалина - имаш доста изкривена представа за нещата...Казваш нещо,а след това си обидена,че сме коментирали. Самата ти написа че ТМ "НЕ ТЕ ПУСКА" да дойдеш в БГ. А това далеч не е същото като ,че не искаш... Или ти е яко промит мозъка или си от тези жени,които винаги са жертви...един път на мъжа си,после на съфорумките,на родителите и така нататък. Нямам нищо лично против теб...но вече абсолютно не мога да те разбера. Не съм видяла някой да те напада или обижда..напротив на всички ни е мъка за теб,но явно май е излишно.

202uu

Карли кой е този сайт?

# 700
Карли, искаме сайта  newsm17

# 701
Карлиииииииииииииии    newsm66

# 702
  • София
Карли, аз също моля за сайта!

Аз днес превъртях, сутринта рано отидох в университета с все децата, защото нямаше на кого да ги оставя, не на лекции, де. Оправиха ми една оценка в протоколите и ми олекна. После в парка, после готвих, храних, приспивах, после водих бебето на консултация, дръпнал е 200 грама, пораснал е с 3 сантиметра.
Каза докторът да давам месо вече, само още няколко дни да изчакам да минат след антибиотиците и изобщо коктейлът от лекарства. Та сега вече нямам търпение Simple Smile

Много ме засрамихте с това готвене. Аз стигам до салата и картофено пюре горе-долу Sad А така ми се готви нещо по-така, яде ми се много риба, телешко (Пина!!!).....  Cry Няма време за нищо, което изисква дълга подготовка или пък "баене" над печката...

# 703
  • София
Еее, много желаещи за сайта Shocked Аз не го споделих, щото предположих, че има десетки такива (че надничах в още един, но там я нямаше пълната гама продукти на фирмите, които търсех. В другия даже бяха по-евтини пюретата, но по-скъпа доставката.). Ей го на: http://bebemoe.bg/ (бебемое.бг, ако го цензурира някой). Другия път като поръчвам, ще им искам 20% отстъпка за привлечена клиентела Laughing

# 704
Мммм, да, по-евтинко е, ама в моя случей не си струва да поръчам, в аптеката до входа ни пак са по толкова. Даже млякото е с 10 ст. по-евтино  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт