ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Луиза, ела веднага и напиши нещо, било то и "запис". Надявам се да си/сте добре Praynig
Ами, Мъхоморката? Какво става с нея? И тя да се чекира Naughty
Днес в училището на Бранка са давали оферти за няколкодневна екскурзия не разбрах къде /в 17ч ще знам повече подробности/. Познайте кой се е записал пръв. Crazy
Свеки се обади да каже, че в събота е почивка и може да гледа Бранка, ама тя нали Бранка щяла да ходи на ски и пак нямало да се видят, а и е толкова мъчно /тук следва промяна на гласа и една тирада как не издържа/. Сюрпризирах я, че на Витоша няма сняг и ски учителя е казал, че пропускат този уикенд. Тя леко се шокира Laughing Опасна е, Балшой театър от всякъде.
Сандалич, Флайчето също е добре. Чете ни, но не и остава време да пише. Grinning

# 661
И други май липсват, сигурно използват хубавото време при вас. В Ирландия е студено, дъжделиво и ветровито. Днес сме код червено за вятър, над 120км/ч и няма да се излиза. Ще лудна до довечера.

Близначе, ММ (който не е българин) получи културен шок тази сутрин като си пуснах поздрава ти Simple Smile

За проходилката аз не съм против, но нямаме, защото ни е много малка и неразчистена дневната и просто няма къде да се разхожда с нея детето. Имаме едно бънджи, което му е много любимо, люлка, в която що годе все още стои, въпреки че вече е на максимума на допустимите килца и един шезлонг, който може би е ползван не повече от десетина пъти.

Бутилки купих на Мам преди да се роди, но не ги искаше и не съм пробвала повече. Сега му купих чашка уж да пие вода, но и там нямам голям успех.

# 662
Някой гледа ли зимната олимпиада? Мисля си, ако си бях взела един мъж кърлинг-ист или както им е там името, подовете ми все щяха да са излъскани и чисти....

# 663
Аква, благодаря!
 Аз току що се шокирах  #Crazy Дара не иска да я де. За 7 месеца и 10 дни това не ни се беше случвало. Сутринта си изпи млякото, после си изяде пюрето, а сега не иска да опита даже  #Shocked
Възможно ли е заради зъб да отказа, не знам какво се случва когато им никнат, все още няма нито един, но ми се струва, че 1 е на път да пробива  Rolling Eyes

# 664
Някоя бебка има ли с обички,ако има бихте ли сподели ли с какво мажехте ушичките след това
Че днес,ние ходихме и не дочах момента  доктора /УНГ/ да ми обеснява,много ме ядоса
При поставянето на първата обеца заседна пистолета,след това и разрани ухото
Едва се стърпях да не му играя един само с скандал се размина

# 665
  • София
 mami_y, има едно специално спрейче, но мисля, че е антибиотично. С него пръсках ушичките на тогава двегодишната ми дъщеря, свеки ме бе издебнала и й бе продупчила ушите. Зелено е, но не му помня името.
Иве, страхотна снимка Heart Eyes Ти също изглеждаш чудесно Peace

# 666
Оксикорт мисля,че става за тази цел.

# 667
Някой гледа ли зимната олимпиада? Мисля си, ако си бях взела един мъж кърлинг-ист или както им е там името, подовете ми все щяха да са излъскани и чисти....

rotfImbo  Как пък го измисли  Mr. Green

Съжалявам за културния шок на мъж ти, кажи му че ти не си такава  Mr. Green

Аз изпратих мъжетее в НСА и подремнах. Обаче само се разкиселявих и си търся някой за скандалче. А, ММ си идва  Mr. Green

Баничарке, днес и Боци отказа да яде.

# 668
  • Перник
Иве много сте хубави и двете
И Христо от няколко дни отказва да яде, но само в 17.30 това ядене. Каквото и да му предложа неще и неще. Иначе другите хранения не си ги е променил

# 669
Близначе - за скандалчето  виц : "Изпуска жената сол на пода и вика аууу, това е на скандал ! Мъжа й я успокоява и тя " Еее, няма успокой се,вече се настроих ! " И още един - "жената трябва да може да направи супа и скандал от всичко ! " Laughing
Жалинка - съвсем спокойно можеш да дадеш вещите си ( ако искаш, разбира се ) с молба да ти бъдат съхранявани и върнати, когато ги израстат. Аз съм имала такива случаи и не ми е неудобно да поискам това от познатите си. Разбира се, изключвам дрешки и обувки. Винаги казвам, ако остане цяла ,моля да ми я върнете. Бънджито например ни вече четвърто бебе го ползва.

# 670
Здравейтеееее  Grinning
Сигурно повечето от вас са ме забравили, но аз не съм. Постоянно се сещам и си казвам- ей днес ще напиша нещичко и все не остава време. Ще се опитам пак да стана редовна като преди. МНОГО ВИ ЦЕЛУВАМ ВСИЧКИИ!!!  Heart Eyes

# 671
Lili_sf, този за солта ми е любим  hahaha и винаги когато ще се заформя скандал му казвам, че солта се разсипа  #Bad Talk   ruporuu
А това с отказването никога, ама никога не ми се е случвало, чак си извърта главата на др страна като види шишето  Shocked

# 672
  • София
Днес времето е разкошно!!! Направо не нинсе прибираше, ама чавето огладня и нямаше начин. Ето това минуса на кърменето... Къде да кърмя навън... Пеперудке, аз си те помня  Hug И верно ставай сериозна, че липсваш... Роси, ако четеш, драсни някой ред какво се случва с теб?!

# 673
  • София
Баничарке, пращай рецептата насам... Сори, че пиша тук, но на ЛС не знам къде е от телефона.  Embarassed

# 674
  • София
Зайчетата са мили, но кокошките като са по- прости и проскубани какво?! И те душа носят. Както и прасетата. Така, че ям всичко, не диксриминирам по красота.
hahaha Ох, Пина, уби ме! Сега ще си пусна и поздрава на Близначето, и смятам забавленията за дена са ми осигурени Party
Иначе си права, на мен пък най-умилителни са ми точно прасенцата. Зайците са тъпи същества. Прасенцата са умни и готини животни, това, че живеят в смръдливи кочини, благодарение на нас, хората, не е тяхна вина Sad
Че ям свинско, ям, ама ми  е грях на душата. Пробвала съм да спра месото - не става, пуста лакомия Confused

По актуалните теми - у нас се глади само когато сме канени на сватба   Mr. Greenbowuu Къпя всеки ден с вода, не мога да си представя да не го изкъпя - той толкова се кефи на водата, пък и така разбира, че е време за сън и заспива като къпан. Е, после се буди, но....  Tired Мажа всеки ден с био лосион Уртекрам. Веднъж пропуснах и веднага усетих, че кожичката му е изсъхнала. Пина, ти ли описваше червени резки зад колянцето и по врата? това си е точно подсечено, не е алергия ,и Ясен имаше като малък, преди да открия това лосионче. Шише имаме едно - за вода. Дрешките на Ясен са 90% втора употреба от две приятелки. За мен е много важно да циркулирам разни дрешки и бебешки пособия, хем да давам, хем да взимам - по-екологично е.

Жалина, грехота е бебешки вещи, особено луксозни да прашасват и да не се ползват. Дай каквото възнамеряваш на приятелката си и и кажи в прав текст: моля те само това и това да ми го върнеш. Аз винаги така казвам, никой не се е обидил, и аз никога не бих се обидила. Смао имай предвид, че има шанс каквото даваш да се счупи/повреди. А приятелката ти, дето иска бебе - ти как си разбрала, че искат бебе, пък не става? Ако тя ти е казала, значи няма проблем да говорите по този въпрос. АКо си разбрала от трето място - тогава е малко по-така, но аз като направих мисед установих, че ми е много по-лесно да го обсъждам това нещо с приятели/роднини, отколктоо да крия. Преди миседа на никого не бях казал , че чакам бебе, после обаче така ми тежеше, че разказах на много хора.

Gina, е свекърва ти е за убиване!  Как така ще пробива ушите на детето без теб?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Герито, описвам как да кърмиш навън:
1. сядаш на пейка
2. вдигаш си блузката
3. кърмиш Laughing

Аз така правя. Иначе и Ясен не признава нито биберон, нито палчета, а така ми се иска понякога да мога да му запуша устата с нещо!!

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 16:39 от karlie

Общи условия

Активация на акаунт