Лидл ::39::

• 77 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
се оказа с големи чашки, а коланът тесен. И нещо не ми допадна......

zvanche, термочашите какво правят всъщност, задържат по-дълго време топла напитката или...? Embarassed

Ейй, тези са като за мен. Ще отида след работа до магазина на Халите да видя какво има останало.

Предполагам, че да Grinning Аз много обичам такива джвъджки.

# 166
Какви са тези сутиени, които толкова много купувате?

# 167
  • Сливен
да питам за сутиените колко са големи чашките,аз по принцип съм 75Д дали ще ми стане някой от размерите  newsm78

# 168
Но тези сутиени са с подплънки  Sad

# 169
  • Бургас
Вчера забравих да похваля надуваемата боксова круша. Голяма игра падна с нея снощи. На мен също ми е от полза и днес цял ден си я ритам и боксирам като част от домашната тренировка.  Embarassed

# 170
  • Бургас
Момичета да сте виждали едни панери за организация на шкафове закачат се за рафта

#Crazy как го обясних само

# 171
  • Велико Търново
Момичета да сте виждали едни панери за организация на шкафове закачат се за рафта

#Crazy как го обясних само

За подрафтовите кошници ли питаш? Съмнявам се да са останали някъде, по принцип свършват доста бързо.

# 172
  • Бургас
Да за тях питам че толкова ли са търсени  newsm78

Peace

# 173
  • Велико Търново
До са ги пускали няколко пъти и не съм виждала да остават.

# 174
  • sofia
Завесата за баня ми харесва , но не пише от каква материя е ?
Памучна  hahaha Каква очакваш да е? ПВЦ/найлон най-вероятно  Wink

Може да е от плат или нещо като найлон.

# 175
  • София
Аз си купих завеса за баня от Лидл преди повече от две години. Бяла, на едни райета пак бели, но се отличават. Еми няма такава готина завеса да ви кажа. Ако е същата и тази сега- ще си купя още една. Що пране в пералнята е отнесла. Не е найлон, нещо като плат е, ама не съвсем  Crazy Не съм сигурна как да го обясня. Тогава беше намалена от 20 на 11лв.

# 176
  • sofia
Някой дали си купи сьомга? ММ нещо не я е намерил. Confused
Къде трябва да я търсим?

# 177
  • Велико Търново
Някой дали си купи сьомга? ММ нещо не я е намерил. Confused
Къде трябва да я търсим?

Аз взех, в хладилните виртини при месото е, от късата страна на витрините. Поне така беше при нас, ама мисля, че навсякъде ще е така.

# 178
Но тези сутиени са с подплънки  Sad

Не са с подплънки! Naughty Това се казва "твърда чашка".

А относно големината на чашката - и според мен са по-оголемени, но това не влияе на размера. Просто не са толкова изрязани. Само да не решите, че съм в бизнеса със сутиени на Лидл, че каквато реклама им направих!

# 179
  • Пловдив
Някоя мацка да носи 85-90Д и да си е купила сутиен? Laughing Аз гледах,че няма моя размер в брошурата и изобщо не съм си направила труда даже и да ги погледна тези прословути сутиени.  Crazy
А някъде из Пловдив дали е останло фъстъчено масълце?Вчера гледах в този на Пещерско шосе,но не видях.А имаше всичко друго от американската седмица.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт