Лидл ::39::

• 77 035
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Аз може ли да си задам глупавия въпрос - как точно го упражнявате това "сухо" почистване на килима  newsm78 Напръсквате и с четака търкате? А няма ли нужда от изплакване после?
И за да не е 100% спам - очарована съм от крема за мазане с хрян - страхотен  Heart Eyes! Прияно се изненадах, че няма и консерванти, с което влиза като топ-продукт в листа ми за пазаруване  Grinning
Много ми хареса и кафето 250г в червена опаковка, за еспресо  Peace

# 151
Някой има ли кафеварката на Биалети? Отзиви?  Hug

# 152
Аз може ли да си задам глупавия въпрос - как точно го упражнявате това "сухо" почистване на килима  newsm78 Напръсквате и с четака търкате? А няма ли нужда от изплакване после?

Пръскам, търкам и забърсвам със сух парцал. Препаратът е на спиртна основа, та бързо се изпарява. Преди процедурата е хубаво да се изпрахосмукачи мястото, но в упътването пише и накрая пак да се прахосмучи, което аз не съм правила  Confused до сега. Хубавото е, че няма силна и натрапчива миризма, защото ползвах до скоро един подобен на Astonish, който дълго време след употреба миришеше и то доста неприятно (за мен).

# 153
Благодаря за обяснението   bouquet Ще търкам и аз в неделя, дано довечера има още  такива препарати  Crazy Синият, нали? Аз си взех от спрея за мебели, но не съм го тествала, дано наистина да има антистатичен ефект, като пише, и да не ми се натрупва прах толкова бързо  Thinking

# 154
  • софия
Какво си хареса, Zvanche? На мен този път нищо не ми е нужно от брошурата. Sad

Crazy
Скрит текст:
Комплект термочаши за капучино
Градински наколенки
Целувки с какаова глазура
Бонбони във формата на сърце
Сладоледени бонбони
Мус
вино

# 155
  • Русе
А аз си харесах увеличителното огледало. От кога го дебна да го пуснат. smile3508
Домашните чехли също ще погледна.
Кафеварката, ако е същата като от преди няколко месеца е много малка. Мисля, че беше за 2 кафета, което за мен значи, че е за 1 Mr. Green

# 156
  • sofia
Завесата за баня ми харесва , но не пише от каква материя е ?

# 157
  • София
Май пак са две брошури. Отново липсват хранителни продукти и супер уикенд.  Sad  Мен пък точно те ме интересуват, а никога не получаваме брошура в пощенската кутия.  Sad

# 158
Памучна  hahaha Каква очакваш да е? ПВЦ/найлон най-вероятно  Wink

# 159
  • Русе
Сега ме подсетихте и за завесата, ще я погледна и нея. Ако е текстилна ще си взема за банята на село, тъй като точно синя ми трябва.
Rallichka, найлон не е със сигурност. Преди 1-2 години съм ги гледала и бяха от някаква материя като шушляк.

# 160
Май пак са две брошури. Отново липсват хранителни продукти и супер уикенд.  Sad  Мен пък точно те ме интересуват, а никога не получаваме брошура в пощенската кутия.  Sad
от 10ти до 16ти пушен кашкавал скаморца 3,29
сушен бут или сушен врат нарязан 80 г за 1,59
от 14ти заден свински джолан  с кост и кожа 5,49 за кг или преден свински джолан с кост и кожа 4,44 за кг
уикенд 15ти и 16ти краве сирене ливади 400 г за 3,33 , кекс различни видове 600 г за 2,69 и пушено пилешко бутче 600 г за 2,99.

# 161
Сутиените наистина са с големи чашки. Ще трябва да връщам моя и ще чакам да пуснат пак онези с повдигащ ефект, ако са с подплънки.

# 162
  • София
Памучна  hahaha Каква очакваш да е? ПВЦ/найлон най-вероятно  Wink
Едва ли е памучна, вероятно е текстил или винил, например, а не памучна!  Ха-ха-ха, много смешно
Добре е да си мерим приказките

# 163
  • София
от 10ти до 16ти пушен кашкавал скаморца 3,29
сушен бут или сушен врат нарязан 80 г за 1,59
от 14ти заден свински джолан  с кост и кожа 5,49 за кг или преден свински джолан с кост и кожа 4,44 за кг
уикенд 15ти и 16ти краве сирене ливади 400 г за 3,33 , кекс различни видове 600 г за 2,69 и пушено пилешко бутче 600 г за 2,99.
Благодаря!   bouquet

# 164
Сутиените наистина са с големи чашки. Ще трябва да връщам моя и ще чакам да пуснат пак онези с повдигащ ефект, ако са с подплънки.

И аз май ще връщам, досега имам 5-6 на тая марка, удобни са ми, купувам моя размер и ми стават. Вчера взех един, добре че нямаше повече, имах намерение с два да се обзаведа, и се оказа с големи чашки, а коланът тесен. И нещо не ми допадна......
От новата брошура се вгледах на стелките ( дали са удобни?) и на чорапите за скиори. Но, като ги видя наживо, ще решавам.

zvanche, термочашите какво правят всъщност, задържат по-дълго време топла напитката или...? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт