Лидл ::39::

• 77 131
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
И аз да питам за тези панирани фъстъци някои пробвал ли ги е ?

Мъжът ми.  Mr. Green И аз едно опитах, но съм на диетка, не разбрах много от вкуса, но щом той си ги яде и не се е оплакал, значи са ок.  Laughing

# 361
  • София
Мъжът ми.  Mr. Green И аз едно опитах, но съм на диетка, не разбрах много от вкуса, но щом той си ги яде и не се е оплакал, значи са ок.  Laughing
Ок мерси Simple Smile

# 362
Звънче,продуктите им са разделени на млечни и месни и в София не зная да имат смесен магазин.
Местата,които си посочила са за месната им продукция,а леберкесът им е вкусен и прилича на
този от детството ми,но тогава се продаваше топъл.
Извинявам се за отклонението от темата,но ми омръзна българските деца да се хранят с боклуци
на висока цена , а все още има български производители и то доказани и проверени.
Да завърша за Лесидрен, за тези ,които не знаят - това е село в Троянския балкан,известно с
освен със съхранената си природа,но е и родно място на Въло Радев,художника Петър Дочев,
както и с известния си в миналото център на кинодейците.Няколко пъти съм ходила на гости,
моя приятелка има къща и съм възхитена от подемът в това село и условията за живот.
Мисля,че хубавите неща трябва да се споделят.

# 363
  • София
Красива Белла, Лесидрен имат ли магазин за млечни произведения някъде по в центъра?

# 364
  • София
Благодаря за инфото за Лесидрен магазините.

И да не е само спам - тази семдица си взех от айсберга - хубав е, макар и пак да не беше много голям. Похвалвам и сушените домати, пристрастена съм към тях.

# 365
Красива Белла, Лесидрен имат ли магазин за млечни произведения някъде по в центъра?
Ако ти е удобно - имат магазин на бул. Черни връх и пресечката с Джеймс Баучер, до последната спирка на метрото. Но поне на мене продуктите там ми се виждат застояли. Предпочитам си Лидл.

# 366
Май сте коментирали, но какво правите със сушените домати  Blush?

# 367
  • София
Ако ти е удобно - имат магазин на бул. Черни връх и пресечката с Джеймс Баучер, до последната спирка на метрото. Но поне на мене продуктите там ми се виждат застояли. Предпочитам си Лидл.

Кашкавалът в Лидл - Galereux - ни е любим (докато не увеличат цената още веднъж, за да ме откажат), но сирене все от друго място взимам - от Кауфланд, от Фантастико. Харесвам само зърнестото сиренце в кутийките там. Млякото не е нищо особено. Затова бих опитала млечните продукти на Лесидрен, но и бул. Черни връх ми е далече. Руски паметник ме устройва перфектно, но разбрах, че там били само месни произведения.

# 368
  • София

продават ли в лидл сушени домати? Аз точно гледам разни рецепти за хлябове със сушени домати и се чудя от къде пък да си купя такива Simple Smile

# 369

продават ли в лидл сушени домати? Аз точно гледам разни рецепти за хлябове със сушени домати и се чудя от къде пък да си купя такива Simple Smile

Преди около месец в бургаския лидл имаше много намалени в едни торбички, наскоро се огледах за тях, но не видях. Явно не им е било в постоянния асортимент, но и не се сещам да съм ги виждала в брошура.

# 370
Не зная,освен в халите,ако още съществува.Може да кликнеш в Гугъл.Предполагам,че
би трябвало да имат.

Отново да похваля фурмите,жалко,че са до изчерпване на количеството.
Айсберг  по-хубав от този в Пени и Фантастико.
Да похваля и какаото Кастело - 200гр. за 2.29лв.

# 371
  • Пловдив

В пловдивския ЛИДЛ има сушени домати на цена 1,69 лв,100 г.

# 372
  • Sofia
Сушени домати мернах вчера в младоския Лидл в буркани с мазнина предполагам, стоят при бурканите с маслини  Peace

Как се приготвят- представа нямам  ooooh!

# 373
Кой от двата в Младост?

# 374
  • Sofia
Кой от двата в Младост?

Магазина в Младост 4

Общи условия

Активация на акаунт