Лидл ::39::

• 77 112
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
момичета тази течна сметана как животниска разбива ли се на сняг и как ?
Аз я разбивам с миксера, като добавям захар на кристали. Става и на ръка с бъркалка, но пада голямо биене докато се получи. Опитвала съм и  в робота с един диск "емулгиращ" се води, а също така съм пробвала и с чопъра+захар и пак се получи. А, да ..и с едно нещо като миксерче за фрапе - и с него стана.
А, да...и както labrex каза сметаната ми е студена, от хладилника.

# 406
  • Варна
Точно снощи я разбивах тази сметана и ми отне повече време, отколкото една подобна сметана от Пени с марка Campus. Лидълската около 1 час я изстудявах във фризера, преди да я разбия.

Доматите от 1.99 лв са безвкусни.  Confused

Розите бяха намалени на 1.99 бройката, а на пазара били по 4-5 лв.  Outta Joint

Импрегниращият спрей
за обувки каква работа точно върши - става ли за ботуши от естествена кожа?

# 407
  • София
Не съм имала проблем с тази сметана, държа си я в хладилника (3 градуса) и разбивам директно.

Импрегниращият спрей може да се ползва за естествена кожа, стига да е отбелязано на етикета. Иначе поддържа кожата и не позволява да прониква вода.

# 408

Не винаги. Последните два пъти не ми се разби, а се изби маслото.

# 409
  • Щастлива мама на 3 слънца

Разбива се, но трябва да е добре охладена. Peace

Да уточня, става въпрос за тая в малките опаковки, нали, червено-белите с високата масленост?
синичкатс пилис, 500мл

# 410
  • София
Здравейте, момичета! От известно време си търся клин, който имитира дънки.  Embarassed Казаха ми, че в ЛИДЛ имало.. Кога е било това и дали скоро пак ще имаа?

# 411
  • София
Имаше, аз купих на дъщеря ми. Беше преди около две седмици. Имаше различни цветове, вкл и тъмносиньо дънково. 12лв май им беше цената.

# 412
  • 1st floor
Пускали ли са и преди перящата прахосмукачка? newsm78 Трябва ми такава, но нещо ми се вижда слаба тази...Някой има ли отзиви?

# 413
  • вече Пловдив
Аз си купих есента такъв клин, имитиращ дънки. Много ми е удобен, цяла зима го нося без проблеми  Peace Наскоро пускаха пак - имаше и в други цветове.
С импрегниращия спрей за обувки пръскам кожата и там, където е свързана с подметката (лепеното или шева) - не пропуска вода, изпробвано в пловдивските киши  Mr. Green

# 414
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ

Разбива се, но трябва да е добре охладена. Peace

Да уточня, става въпрос за тая в малките опаковки, нали, червено-белите с високата масленост?
Оле с тази сметана как се измъчих покрай Коледа  Rolling Eyes И така и не ми се получи  Crazy

# 415
Аз май само покрай тази сметана се включвам. Laughing
Червената Пилос на цена 1,29 лв, която е животинска, се разбива добре на сняг. Трябва да е ледено студена; купата и бъркалките на миксера - също. Най-добре от фризера, но сметаната да не замръзна, разбира се. За 5 минути ми става на твърд сняг. Бие се на най-високата степен на миксера. Захарта се слага към края, най-добре е да се ползва пудра захар. Избива се маслото, ако се бие прекалено дълго.

„Сметаната“ в синята опаковка е продукт от растителни мазнини и емулгатори, ароматизатори и други добавки. Става на перфектен сняг, но вкусът не е същият. На пазара има много марки такава „сметана“ и много малко марки животинска сметана с достатъчно висока масленост, за да става за разбиване.

# 416
  • София
На животинската колко й е точно маслеността?

# 417
Аз мисля, че животинска е синята и е с 10% масленост.

# 418
Аз май само покрай тази сметана се включвам. Laughing
Червената Пилос на цена 1,29 лв, която е животинска, се разбива добре на сняг. Трябва да е ледено студена; купата и бъркалките на миксера - също. Най-добре от фризера, но сметаната да не замръзна, разбира се. За 5 минути ми става на твърд сняг. Бие се на най-високата степен на миксера. Захарта се слага към края, най-добре е да се ползва пудра захар. Избива се маслото, ако се бие прекалено дълго.

Не разбивам за първи път сметана. Знам много добре как става. просто Лидълската се изби последните 2 пъти и то почти веднага. И между другото, червената не винаги е животинска.

# 419
  • София
Аз си купих есента такъв клин, имитиращ дънки. Много ми е удобен, цяла зима го нося без проблеми  Peace Наскоро пускаха пак - имаше и в други цветове.

А някаква идея от къде другаде мога да си купя такъв? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт