Лидл ::39::

• 77 126
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Ей, много сте бързи
За магазини Лесидрен - имат фирмен магазин в Младост, на пътеките, ако някой се интересува ще обясня по-подробно. Магазинът е само за млечни продукти.
Сушените доматки са супер - за салата с айсберг и други зелени, за ризото, за пица. Даже когато са в зехтин, може да не се добавя в салатата, защото зехтинът, в който са мариновани е страхотен.

Мен ме интересува за Младост! Може и на лични.

Сушени домати слагам в спагети, маслинена паста или само на филийка. Но са от буркан с мазнина.
От новата брошура харесах момичешките дънки. Ще ходя да гледам на място.

# 392
# 393
  • Sofia
Спортните обувки , като за 22 лв. са суууупер.  newsm10 Снощи купих за мъжо Simple Smile

# 394
  • София
Да похваля филето Елена на Барони. На мен много ми допада. На КФМ е всъщност, вчера много дълго преглеждах етикетите, някои колбаси и меса са на КФМ, на други пише "Произведено в Румъния за Лидл България".
Има два вида сладко чили сос, единия е 250мл., а другия е 200 мл. На цена 200мл. е по-скъп от другия. Къде е разликата, някои може ли да ми каже? И отново да питам за соевия сос, кой е по-хубав? Японския или индонезийския?
И да кажа, че точно питах за масло и те пускат на промоция, само че малката опаковка 125г. Уикенда ще бъде намалена на 1.19лв.

# 395
Малко Сладко Коте малкото масло не беше ли на Пилос-Чуден?

късметче    Hug

# 396
Аз пък не видях масло на промоция newsm78

# 397
  • София
Пилос Немско масло 82% пише на етикета, от брошурата гледам снимката, че нямам при мен пакетче.
То е на промо другия уикенд, както и кашкавал Bluedino Чуден 400г - 4.49лв, и бонбони Suchard - Figaro или Bolero - 153/161г. - 2.29лв.

# 398
  • Варна
Къде ги гледате тези брошури, тази, която имам, свършва с едни детски дрехи?  newsm78

Между другото, онзи ден на касата дойде едно момиче да пита дали получаваме в пощенската кутия брошурата на Лидл /тъкмо бях си взела една от касата/. Казах "не", тя попита за адреса и нещо записа в лаптопа. Всеки ден вечер са там 2-3 човека с лаптопи, явно скоро да очакваме брошури на крак да ни ги носят.

# 399
Спортните обувки , като за 22 лв. са суууупер.  newsm10 Снощи купих за мъжо Simple Smile

На мен пък не ми харесаха, твърди отвътре и неудобни за дълго ходене ми се сториха.
Върнах и пяната за баня и тоалетна.
Но напазарувах юнашки храна за 60 лв., вкл. прехвалените сушени домати Simple Smile

# 400
  • Sofia

На мен пък не ми харесаха, твърди отвътре и неудобни за дълго ходене ми се сториха.
Върнах и пяната за баня и тоалетна.
Но напазарувах юнашки храна за 60 лв., вкл. прехвалените сушени домати Simple Smile

Ами не знам, то е малко индивидуално това с обувките, но мъжът ми каза , че са му удобни " ще режем етикетите, жена "  Party

# 401
  • София
А те хранителните стоки в примоция май са в друга брошура.

Нямам нищо против да има 2 брошури, но нека да има начин да се доберем и до двете. В пощенската кутия не получавам, в сайта им е само тази с тематичната седмица и нехранителните продукти, в магазина също е само тя. Какво им пречи поне в магазина да слагат и от двата вида? Яд ме е на това нововъведение.

Скрит текст:
Не съм купувала от магазините на Лесидрен, но миналата година откриха магазин на Дондуков. За месо е. Е, как веднъж не видях да има пазаруващ човек!  ooooh!  Винаги е празен. Дори не може да се каже, че има конкуренция наблизо. И аз не бих влязла. Със сигурност ще ми продадат залежало месо. 

# 402
И моя не хареса туристическите обувки...

# 403
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета тази течна сметана как животниска разбива ли се на сняг и как ?

# 404
момичета тази течна сметана как животниска разбива ли се на сняг и как ?

Разбива се, но трябва да е добре охладена. Peace

Да уточня, става въпрос за тая в малките опаковки, нали, червено-белите с високата масленост?

Общи условия

Активация на акаунт