Лидл ::39::

• 77 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Май сте коментирали, но какво правите със сушените домати  Blush?

продават ли в лидл сушени домати? Аз точно гледам разни рецепти за хлябове със сушени домати и се чудя от къде пък да си купя такива Simple Smile

Има в букани с олио и подправки, страхотни са. ДО маслините стоят, 3 лв. и нещо бурканчето. Ако искате сушени домати без мазнина вижте в Кауфланд или в магазинчетата, къдеот продават ядки и сушени плодове.

Иначе аз сушените домати ги хапвам със салата айсберг (ако се добави и нарязано авокадо и парчета пармезан става ммм...). МОга и на препоечена филийка да ги ям  Embarassed

# 376
Натуралното крема сирене за мазане на Pilos е страхотно  thumbsup, но с вкус на шунка и хрян въобще  newsm11 не ми харесаха.

# 377
  • София
Натуралното крема сирене за мазане на Pilos е страхотно  thumbsup, но с вкус на шунка и хрян въобще  newsm11 не ми харесаха.

Вкъщи също сме му почитатели.

# 378
Към 6 часа в Лидл на Стамболийски имаше останали само 3 чифта слънчеви очила, естествено не и от модела, на който се точех  Sad
(и все пак си взех едни  Laughing)

# 379
  • софия
Скрит текст:
Звънче,продуктите им са разделени на млечни и месни и в София не зная да имат смесен магазин.
Местата,които си посочила са за месната им продукция,а леберкесът им е вкусен и прилича на
този от детството ми,но тогава се продаваше топъл.
Извинявам се за отклонението от темата,но ми омръзна българските деца да се хранят с боклуци
на висока цена , а все още има български производители и то доказани и проверени.
Да завърша за Лесидрен, за тези ,които не знаят - това е село в Троянския балкан,известно с
освен със съхранената си природа,но е и родно място на Въло Радев,художника Петър Дочев,
както и с известния си в миналото център на кинодейците.Няколко пъти съм ходила на гости,
моя приятелка има къща и съм възхитена от подемът в това село и условията за живот.
Мисля,че хубавите неща трябва да се споделят.

В изброените от мен със сигурност има месни. За млечни не съм обърнала внимание.

НОВАТА БРОШУРА

# 380
  • Варна
Лидълци само нехранителни промоции пускат, искам намалени неща за ядене.  Laughing

# 381
Ей, много сте бързи
За магазини Лесидрен - имат фирмен магазин в Младост, на пътеките, ако някой се интересува ще обясня по-подробно. Магазинът е само за млечни продукти.
Сушените доматки са супер - за салата с айсберг и други зелени, за ризото, за пица. Даже когато са в зехтин, може да не се добавя в салатата, защото зехтинът, в който са мариновани е страхотен.

# 382
  • Пловдив
дали мъжкото термобельо от новата брошура  става и за дами  newsm78

# 383
  • София
Аз си харесах пижамката, дано ми стане L. А те хранителните стоки в примоция май са в друга брошура. Аз пък се кефя, че има повече нехранителни продукти.  Mr. Green

# 384
  • София
Много благодаря за отговора за доматите, ще ги пробвам Simple Smile

# 385
Опитвали ли сте сладко-киселия сос на стр.7. Аз много обичам този, чудя се дали лидълският е подобен

# 386
Ракево продават в една борса в Люлин, такова вземаме редовно в баки по 4 и 8 кг. Хубаво е, но понякога е малко меко, както сега последния път.
А горе долу колко е цената? Бях на гости в селото и няколко пъти поръчвах да ми вземат и е доста добро?

Исках слънчевите очила от тази седмица заради поляризацията, но на вид не ми харесаха. Този път са без кутия и някак по-евтини от предишни промоции ми изглеждат.
Шунката от свински бут пробвах (Барони), добра е.

# 387
  • София
Ракево продават в една борса в Люлин, такова вземаме редовно в баки по 4 и 8 кг. Хубаво е, но понякога е малко меко, както сега последния път.
А горе долу колко е цената? Бях на гости в селото и няколко пъти поръчвах да ми вземат и е доста добро?

Исках слънчевите очила от тази седмица заради поляризацията, но на вид не ми харесаха. Този път са без кутия и някак по-евтини от предишни промоции ми изглеждат.
Шунката от свински бут пробвах (Барони), добра е.

5,40 лв. за кг. излиза.

# 388
Преди две седмици платих за 4кг.,пластмасова кутия 25 лв.

# 389
  • Пловдив
Преди две седмици платих за 4кг.,пластмасова кутия 25 лв.

Извинете,това темата за ЛИДЛ ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт