Лидл ::39::

• 77 138
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Взех от спрея за мебели на W5 и вчера го изпробвах. Пълен боклук в сравнение с кремообразния Медикс, който ползвах досега. Няма да повторя.

# 346
  • София
Дали соевият сос от азиатската седмица е хубав? Тук съм купувала, но са винаги едни много течни и пресолени, навремето соевият сос, който съм яла, беше гъст и леко сладникав...
Също да питам и за фъстъците, дали са хубави, и за соса сладко чили... Crazy Ако не са, ще пропусна май пазаруването в Лидл другата седмица.
Красива Белла, би ли споделила малко повече подробности относно сиренето, на което сте минали? Може и на лични, но предполагам, че всички се интересуваме от качествено и хубаво сирене.

# 347
  • Варна
соса сладко чили е супер, зареждам винаги по няколко шишенца. ползвам го за печено месо, или си слагам в купичката с леща  Simple Smile

# 348
Сиренето е от мандра с.Ракево, област Враца.Съседка го поръчва ,тяхен близък
е собственик и няколко семейства се възползваме от услугата - носят ми го у дома,
а лятото - селото,където ни е вилата - овче,козе, каквото има узряло.
Ливади почти от година не купувам, не е това,което беше в началото,а ни беше любимо.

# 349
  • София
Ракево продават в една борса в Люлин, такова вземаме редовно в баки по 4 и 8 кг. Хубаво е, но понякога е малко меко, както сега последния път.

# 350
  • София
Ракево продават в една борса в Люлин, такова вземаме редовно в баки по 4 и 8 кг. Хубаво е, но понякога е малко меко, както сега последния път.
къде в Люлин Praynig   bouquet

# 351
  • В една слънчева къща...
Корите за баница последните 2-3 пъти имаха дъх на застояло. Сега взимам от тези на сач. Те са ок  Peace

# 352
  • Пловдив
запис

# 353
Корите Дуети са ок, досега проблем не съм имала с тях. Тези на сач също и тях купуваме.
За хубавото сирене - също отдавна не купувам от вериги магазини. Купувам от фирмен магазин на мандра Лесидрен. В началото ми носеха от мандрата, но вече си купувам от фирмения им магазин. Сиренето е страхотно, твърдо и узряло, кашкавалът също. Имат и извара и масло, което също е прекрасно.

# 354
  • София
къде в Люлин Praynig   bouquet

На Сливница, преди светофата на Бриколаж (посока излизане от София), зад бензиностанция Шел. Борса на слепите й казвали.

Къде има фирмен магазин на Лесидрен?

# 355
Лесидрен имат фирмен магазин на Мадрид, срещу театър зад канала,имаха щанд
и в халите,не зная дали още съществува.От Мадрид взимам кашкавал,извара - чудни са,
взимала съм и сирене.От месните продукти също съм доволна и препоръчвам.

# 356
  • софия
Лесидрен имат фирмен магазин на Мадрид, срещу театър зад канала,имаха щанд
и в халите,не зная дали още съществува.От Мадрид взимам кашкавал,извара - чудни са,
Скрит текст:
Имат на още доста места - на Раковска, до Хранкооп, на Дондуков, до бившата централа на РЗС, в локалното от Македония към Руски паметник.
Wink

# 357
Лесидрен.........взимам кашкавал,извара - чудни са,

Малко офф, но и аз да похваля продуктите на Лесидрен, и млечните, и месните - много са добри. Напоследък само техни кренвирши купуваме, не боядисват водата при варене, не се надуват и да спихнат след варенето, вкусни са. Изобщо много са добри продуктите им, дано задържат само така.  Peace

Корите Дуети на сач също са много добри, правя баница по рецептата на опаковката, става чудна. Heart Eyes Иначе от ЛИДЛ сиренето Софра ни харесва в кутията. Peace

# 358
  • Варна
Най-накрая и аз купих от замразеното бутер-тесто 500 гр за 1,29 лв. Направих набързо бутерки с различни пълнежи, хареса ми! Пак ще купувам!

Верото, което е на 1,05 лв 1,5 л хич не е лошо, малко изтича като се наведе бутилката, но ако се присипе в по-малко шише, ще е ок.  Peace

# 359
  • София
И аз да питам за тези панирани фъстъци някои пробвал ли ги е ?

Общи условия

Активация на акаунт