Лидл ::39::

• 77 168
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
И какво интересно има в китайската седмица?

# 331
И какво интересно има в китайската седмица?

Имаше някакви сосове  изложени на табла. Утре ще видим в брошурата

# 332
  • София
Нещо не виждам какво предлагат за уикенда. newsm78

# 333
  • Русе
Нещо не виждам какво предлагат за уикенда. newsm78
Джолан - преден и заден от петък, а в събота и неделя сирене Ливади 400 гр., дългия кекс, който е 600 гр. и много се троши Laughing и пушено пилешко бутче на Барони.

# 334
Вики, благодаря ! Отпада пазаруването през уикенда.

# 335
  • София
Благодаря ви
Намерих една интересна рецепта за фисули в нета и ще я пробвим
За плата с месца и аз се замислих....ще направя нещичко
Рибата отпада,не обичам
Скариди може...но да не ни дойде в повечко папкането,че после направо ще захъркаме:-)

# 336
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile
Да ви попитам за кафето Лаваца на зърна, което е на промоция тази седмица...кое е по-добро Арома или Густо? Чудя се от кое да си взема...та ако някой има впечатления, моля за мнение Simple Smile
От предната промоция, когато имаше Лаваца, взех Густо. Страхотно е, много ми хареса. Сега купих от другото- Арома, но още не е отворено.

# 337
  • Русе
Здравейте, момичета Simple Smile
Да ви попитам за кафето Лаваца на зърна, което е на промоция тази седмица...кое е по-добро Арома или Густо? Чудя се от кое да си взема...та ако някой има впечатления, моля за мнение Simple Smile
От предната промоция, когато имаше Лаваца, взех Густо. Страхотно е, много ми хареса. Сега купих от другото- Арома, но още не е отворено.
Е, хайде, де! Чакаме отзиви! Ще му мине намалението  Wink

Аа, аз си "заплюх" сиренето Simple Smile

# 338

Аа, аз си "заплюх" сиренето Simple Smile

И аз, и аз.

# 339
# 340
  • София
Някой ако е видял днешните туристически якета - интересува ме синьото дамско яке - да каже мнение моля. Нямам близък LIDL та да знам дали си заслужава да ходя.

# 341
  • Велико Търново
Някой ако е видял днешните туристически якета - интересува ме синьото дамско яке - да каже мнение моля.

И аз се интересувам за мъжките. Вероятно ще ходя до Лидл, но следобед чак.

# 342
  • Варна
Аз ходих Peace
Харесаха ми, тънички, пролетни са, но не бих дала 30лв., много ми идва  newsm78, пък и не виждам да го използвам рационално. Но иначе ми харесаха, който ходи, често по планините или изледи да взима Peace
Загледах се в туристическите обувки, на пръв поглед много добро изпълнение и добра цена.

# 343
  • София
За кафето - в нашия офис се харесва най-много AROMA - взехме си доволно количество. Правих баница с корите Дунети / не съм сигурна, че точно така се казват / - харесаха ми я, никой не усети дъх на застояло, само аз - може би си въобразявах, защото тук бях прочела, че някой се оплакваше.

# 344
Вики , Ливади вече не е предпочитано у дома, след като минахме на
сирене директно от производител.
Купих от маратонките, за цената са супер.   

Общи условия

Активация на акаунт