Лидл ::39::

• 77 173
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Момичета, червената заквасена сметана в кофички 400гр на Pilos да не би да не се продава вече? Купила съм новата в синя кофичка, но тя е само с 10% масленост и на вкус не е същата. А, да ...и е произведена в Полша, а червената беше българска.  Confused

# 301
  • София
взех си я ..дано да прави хубаво кафе  food010

# 302
взех си я ..дано да прави хубаво кафе  food010

Не се притеснявай, тези кафеварки правят чудесно кафе.

# 303
  • Бургас
Да не би да са спряли сиренето с ананас и бадеми? Няколко пъти вече го няма в нашия магазин

# 304
Светивалентинското комплектче - потниче и боксерки дали сте го виждали как изглежда на живо?

# 305
  • София
Светивалентинското комплектче - потниче и боксерки дали сте го виждали как изглежда на живо?
Да, във всеки Лидл, където го има, има отворен поне по 1 комплект. На мен ми се видя прекалено голямо, въпреки, че бяха извадили уж М размер. Иначе е нещо като сатен на пипане, с отблясък, не е матово.

# 306
  • Щастлива мама на 3 слънца
взехме си с мм чехли мъжки и часовник със сърце, мн сме доволни..

# 307
  • В една слънчева къща...
В събота в нашия Лидл със сигурност имаше заквасена сметана 20%. А друга даже не знам, че съществува. Ще ми трябва за тортичка, така че тези дни пак ще проверя, да не вземе да изчезне  Crossing Arms

# 308
  • Варна
Малко сладко коте , благодаря
утре ще ходя да го издирвам препарата , дано е останал
каква му е цената ?

# 309
  • Бургас
Ето я тази, нискомаслената тук.

# 310
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Кога ще пускат инхалатора? Не го виждам в брошурата.
Днес взех кърпички за монитор - е замазаха го, но той е като матов и се надявах, че поне с тях ще стане Sad

# 311
Кога ще пускат инхалатора? Не го виждам в брошурата.

Няма го в брошурите и едва ли скоро ще го пуснат пак Rolling Eyes Някъде преди 1-2мес. май го продаваха..

# 312
Предстои китайска седмица

# 313
  • София
Малко сладко коте , благодаря
утре ще ходя да го издирвам препарата , дано е останал
каква му е цената ?
4.99лв. беше, но аз лично не видях останал в слатинския и дружбенския Лидл. Можеш да звъннеш на телефона и да попиташ.
Маслото дали ще го пускат скоро на промо? Свършва ми, а пък не ми се купува на редовна цена... Mr. Green

# 314
Момичета, червената заквасена сметана в кофички 400гр на Pilos да не би да не се продава вече?
В Лидл на бул. Черни връх сутринта имаше изобилие от червена сметана. Даже и в големи опаковки видях. До нея беше и синята, нискомаслена.

Общи условия

Активация на акаунт