Лидл ::39::

• 77 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
Къде да прочета за начина на действие с бутер тестото?!? По-рано някой беше споменал 1-ви пост, но ...  не откривам нищо.   Rolling Eyes
Да видиш ти...

Скрит текст:
Продукти, които харесваме:
.........
И още: Бутер тесто (замразено) (разточва се; кафяв плик с кроасани, пише Original Blatterteig (точени кори))

....

# 286
  • Бургас
Здравейте, някъде да има останала боксовата круша от миналата седмица Praynig?
Такива боксови круши има в Джъмбо в разни модели дори. По спомен 10лв бяха като купувах преди за моя "боксьор" - пак се пълни с вода основата и после се налага здраво Twisted Evil

# 287
Сдобих се аз с оранжерийката!

Как е? Не са ли много тънки и крехки кутиите?

# 288
  • София
Сдобих се аз с оранжерийката!

Как е? Не са ли много тънки и крехки кутиите?
Не съм я отваряла, но преди две-три майка ми си купи подобна, но само подложка със саксии - 40бр. Пластмасата там беше отвратителна и почна да се чупи и пука веднага, при пълненето на саксийките. Тази ми изглежда доста по-здрава, и на пипане също е различна от онази. Дано да върши работа. Като я предам и я пробват, ще дам отзиви, но няма да е близката седмица, предполагам.

# 289
Благодаря момичета. Снощи ходихме до Лилд и взехме крушата. Радост голяма засега Simple Smile  bouquet

# 290
Къде да прочета за начина на действие с бутер тестото?!? По-рано някой беше споменал 1-ви пост, но ...  не откривам нищо.   Rolling Eyes
Да видиш ти...

Скрит текст:
.........
И още: Бутер тесто (замразено) (разточва се; кафяв плик с кроасани, пише Original Blatterteig (точени кори))

....

Е, добре, че ми отвори очите! Видях!!!

# 291
  • софия
Да видиш ти...

Скрит текст:
.........

....

Е, добре, че ми отвори очите! Видях!!!
Проблем ли имаш?

# 292
  • София
здравейте  Hugтази кафеварка хубава ли е http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-4431505A-8B8B61FE/www_lidl_bg/hs. … etail&id=3351  Rolling Eyes  bouquet

# 293
Да споделя, че тази зима портокалите в нашия Лидъл винаги са много добри.   bouquet

# 294
  • софия
Вчера купих чаши за капучино и веднага успях да "оженя" едната Confused Сега се чудя дали да купя още 3 или...
Ще купя портокали. Точно вече се чудех какви плодове да давам на детето.

# 295
Ей, таз тема съвсем ви изпуснах..  bouquet

# 296
  • Варна
Моля ви споделете какво прадставлява препарата за почистване на перални?
някъде прочетох че имало такива миналата седмица
два пъти разгледах брошурата но аз ли не го виждам или в брошурата го няма?
иначе взех за миялни но не е това , нали ?

# 297
Доволни ли сте от инхалатора?  Rolling Eyes

# 298
Доволни ли сте от инхалатора?  Rolling Eyes

Аз-да Peace
Не съм го купила, но ползвах на зълва ми. Моя е от предходните продажби-по-голям, стационарен; този е мобилен. Недостатък е, че няма захранване за ел. мрежа, но пък може да се закупи допълнително Wink Иначе е мн компактен и безшумен.

# 299
  • София
Моля ви споделете какво прадставлява препарата за почистване на перални?
някъде прочетох че имало такива миналата седмица
два пъти разгледах брошурата но аз ли не го виждам или в брошурата го няма?
иначе взех за миялни но не е това , нали ?

Няма го в брошурата. Ето снимка.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт