Лидл ::39::

• 77 201
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз също звънях днес да питам за един продукт - питаха ме в кой лидл съм и ми казаха, че търсеното нещо го има в Слатина и да си го взема от там - хич не ми е удобно, но нищо не казаха за доставка до "моя" лидл.

# 271
  • София
Здравейте Hugвзех си в събота от Лидл препарат на табелката пред него пишеше за ламинат W5 за 2,99лв ...но вкъщи като прочетох пишеше,че е за отстраняване на лепило  Rolling Eyes newsm78

# 272
  • вече Пловдив
Лидл Слатина - ул.Марко Бочар 2
Благодаря.
Звънях на телефона и ми казаха, че ако дадения продукт го има на територията на населеното място, за което питаш, само ти запазват. А пък служителка в Лидл ми каза, че го доставят в удобен на теб магазин. Кое е вярното? newsm78
Първото е вярно. Преди Коледа не можах да се доредя до сешоар в удобния ми Лидл в Кючука. Писах на формата им за контакт на страницата им в интернет и на другата сутрин ми се обадиха оп телефона да ми кажат, че са ми запазили сешоар в Лидл до гара Филипово - т.е. на другия край на Пловдив. Прибрах си го, де.  Wink

# 273
Да похваля фурмите и най-важното опаковани,
защото като гледам във "Фантастико" как кихат върху тях  Stop престанах да купувам.
Същото е положението и на открите пазари + прахта .

# 274
  • Велико Търново
Здравейте Hugвзех си в събота от Лидл препарат на табелката пред него пишеше за ламинат W5 за 2,99лв ...но вкъщи като прочетох пишеше,че е за отстраняване на лепило  Rolling Eyes newsm78

В Лидл етикетите са отгоре, ако си гледала долния етикет, препарата е стоял на долния ред.

# 275
Здравейте, някъде да има останала боксовата круша от миналата седмица Praynig?

# 276
  • София

В Лидл етикетите са отгоре, ако си гледала долния етикет, препарата е стоял на долния ред.

Mr. Greenвъобще не обърнах внимание детето търчеше като щуро ..и взех нещо с ламинат и една обувка на картинката  Tired

# 277
Аз минах към 13:30, нямаше от мини оранжериите, а ми поръчаха да взема. Всичко друго го имаше в излишък, бих казала, никой не се надпреварваше да пазарува Simple Smile
Адреса на Лидл Слатина някой може ли да ми каже?
Мини оранжерии имаше доволно в Лидъл - Младост 3

# 278
Аз минах към 13:30, нямаше от мини оранжериите, а ми поръчаха да взема. Всичко друго го имаше в излишък, бих казала, никой не се надпреварваше да пазарува Simple Smile
Адреса на Лидл Слатина някой може ли да ми каже?
Мини оранжерии имаше доволно в Лидъл - Младост 3

Аз ги загледах и доста се поколебах, много са тънички. Но май все пак ще взема.

# 279
Къде да прочета за начина на действие с бутер тестото?!? По-рано някой беше споменал 1-ви пост, но ...  не откривам нищо.   Rolling Eyes

# 280
  • Русе
Здравейте Hugвзех си в събота от Лидл препарат на табелката пред него пишеше за ламинат W5 за 2,99лв ...но вкъщи като прочетох пишеше,че е за отстраняване на лепило  Rolling Eyes newsm78
Върни го и си вземи какъвто ти трябва.

В Ловеч Simple Smile

Къде да прочета за начина на действие с бутер тестото?!? По-рано някой беше споменал 1-ви пост, но ...  не откривам нищо.   Rolling Eyes
Това, което е на блокче ли имаш предвид? Оставяш да се отпусне хубаво и после разточваш с точилка. Вчера правих бутер банички с него.

Днес си купих препарата за душ кабини и веднага го изпробвах като изчистих душ батерията - светна и не потъмня, защото се отплеснах и доста време стоя намазана. Изчистих с него и сифона, който е от месинг и потъмнява. И той стана "златен". За сега съм доволна, в следващите дни ще го тествам и върху плочките.

# 281
и в Русе има

# 282
  • Gorni Bogrov
На "Ботевградско шосе" вчера имаше доста.

# 283
  • Русе
Забравих да напиша, че екстра сладкия ананас, въобще не е сладък, а дори е кисел. Иначе е много сочен. А колко го избирах да е по-жълт, че го взех да го вкоренявам.

# 284
  • София
Сдобих се аз с оранжерийката! Даже с намалени подправки също се сдобих, покрай нея Simple Smile Ананасите ги гледах, всичките много малки и много зелени, от пазара ще си намеря за същите пари по-голям и по-узрял... Наровете бяха под всякаква критика и в двата Лидл-а, където бях. Но взех банани, дано са вкусни.
В слатинския Лидл имаше останала доста пяна за фурни, също и стъклочистачки.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 18:32 от Малко Сладко Коте

Общи условия

Активация на акаунт