Лидл ::39::

• 77 083
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Аз мисля, че детските дрехи също са от понеделник.Харесах много ментовия суетшърт за момичета, но имаме два подобни модела само, че в размер 110-116 и точно в този момент не ми се дават 13 лева за суетшърт, който ще се носи след 1 година, въпреки че цената е повече от приемлива.

# 466
някой беше казал , че ще чисти пералнята с това което е съдомиялни... какво стана? , че искам да си почистя моята.

# 467
Да ,от утре са дрехите. Аз се бях объркала ,че са от четвъртък. Дали ще останат до обяд, че сутринта не ми се слиза до София само заради тях.

# 468
И аз се надявам да заваря стреч дънките. Не ми се отваря сайта на лидл нещо. Някой купи ли си от вишневия (според етикета) и черешов според надписа на  бутилката ликьор? Сега го извадих от хладилника, услади ми се нещо.  Heart EyesGrinning

# 469
  • Русе
някой беше казал , че ще чисти пералнята с това което е съдомиялни... какво стана? , че искам да си почистя моята.
Агнес беше писала. Съмнявам се да е подходящ този препарат.
Аз пък да се похваля, че оня ден си купих почистващия прах за пералня на 30% намаление. Имам останало 1 шише, но пък 2 бр. за 3,50 лв. не са за изпускане Laughing

# 470
Здравейте, за първи път влизам при вас и не ми се чете назад. Бихте ли ми казали доволни ли сте от презервативите на касата 12 бр за 3 и нещо? Прекалено евтино ми се видя и не посмях да взема преди да wi питам.

Преди време бяхме взели един от видовете - доста са дебели. Още има от тях.  Mr. Green

# 471
Ваня1975 може ли снимка как излглежда Импрегниращия спрей за обувки? След като напръскаш веднъж трябва ли след известно време да повториш процедурата? И последн въпрос за спрея по колко пръскаш? - предполагам не много обилно да се разтече. Нови ботуши от естествена кожа се оказа, че попиват водата буквално и стават мокри  #Cussing out

# 472
преди време имаше сутиени големи размери, успях да се сдобия само с един, но много го харесвам
От днес има пак, но по-друг модел
Някой има ли отзиви за модела, който е от днес?
Да питам и за отзиви за поляризираните очила- докато се наканя да отида до магазина, те свършили. Та хубави ли са, да се напъвам ли да звъня на линията да ги търся?

# 473
  • София
Здравейте, за първи път влизам при вас и не ми се чете назад. Бихте ли ми казали доволни ли сте от презервативите на касата 12 бр за 3 и нещо? Прекалено евтино ми се видя и не посмях да взема преди да wi питам.

Не ни допаднаха, не мога да кажа защо обаче...някакси прекалено са ми плътни може би. Не съм повторила да купувам.

# 474
Взех си два сутиена един от единия вид, един от другия, но ги оставих у дома, че бързах. Довечера ще меря и евентуално ще връщам единия.

Взех намален хлябът със семена на 50 % - не бях го уцелвала намален, но бях там в 8 сутринта.

Взех и органайзер за седалка за кола. Стори ми се, че има отделение - че долният голям джоб е термо джоб, а моят не е. Ще го огледам пак и ще връщам ако трябва.

Взех и от пилешкото филе, но беше различно от картинката в брошурата- на Градус е- срок до 20 обаче.

Абе, както се казва- жена с пари- луд с къртечница ooooh!

# 475
  • Варна

Не ни допаднаха, не мога да кажа защо обаче...някакси прекалено са ми плътни може би. Не съм повторила да купувам.

ММ редовно взима от тях.  Sunglasses

# 476
  • вече Пловдив
Ваня1975 може ли снимка как излглежда Импрегниращия спрей за обувки? След като напръскаш веднъж трябва ли след известно време да повториш процедурата? И последн въпрос за спрея по колко пръскаш? - предполагам не много обилно да се разтече. Нови ботуши от естествена кожа се оказа, че попиват водата буквално и стават мокри  #Cussing out

Слагам снимка в скрит текст:
Пръскам веднъж и оставям обувките да попие около 10-тина минути. Ако останат някакви следи, просто минавам отгоре с гъба за обувки и всичко е наред. Не пръскам обилно, а колкото сухата обувка да изглежда мокра. Не повтарям.

# 477
  • София
Ваня1975 може ли снимка как излглежда Импрегниращия спрей за обувки? След като напръскаш веднъж трябва ли след известно време да повториш процедурата? И последн въпрос за спрея по колко пръскаш? - предполагам не много обилно да се разтече. Нови ботуши от естествена кожа се оказа, че попиват водата буквално и стават мокри  #Cussing out

Слагам снимка в скрит текст:
Пръскам веднъж и оставям обувките да попие около 10-тина минути. Ако останат някакви следи, просто минавам отгоре с гъба за обувки и всичко е наред. Не пръскам обилно, а колкото сухата обувка да изглежда мокра. Не повтарям.

Иска парола за снимката. Лично аз го знам този спрей, но миналата седмица ми попадна и някакъв друг препарат за поддържане на кожа. Имаше нарисувани както обувки, така и чанта. Стоеше ми като тоалетно мляко. Някакви отзиви за него? Мисля, че цената беше около 4 лева.

# 478
  • вече Пловдив
Съжалявам, ще се опитам пак да пусна снимка...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 10:54 от Ваня1975

# 479
И ние сме взимали от презервативите, може би не сме много претенциозни, но не са лоши, нито нещо особено

Общи условия

Активация на акаунт