Лидл ::39::

• 77 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Някой да има впечатления от фазана?

# 451
Вчера взех ягоди от дневните оферти - много сладки! Чак ми се ще за две кутийки да се разходя пак до Лидл.  ooooh!

Аз взех в четвъртък и ми бяха пластмасови.. без вкус и аромат

И у нас си висят в хладилника страхотно червени и големи ягоди от четвъртък  Laughing Стават само за модел за рисуване  Naughty Даже като ги рязах с нож за малката и се чуваше звук, все едно режа  ябълка.

# 452
  • софия
Ягодите, които купих в петък от магазина на Халите бяха хубави - ароматни и сладки.

# 453
Не помня или по-скоро не обърнах внимание. Пак беше в триъгълна ПВЦ опаковка като това, което харесваме, горе-долу в същите цветове - синьо, зеленко и т.н. Беше меко, почти като крема сирене и много горчиво. Замина в кофата на първата хапка. Купувах го около Коледа.

По описанието, прилича ми на Горгондзола (май така се казваше). Мисля, че просто си е специфичен вид сирене и такъв трябва да си му е вкуса, друг е въпроса, че и нашето замина в коша  Stop

# 454
  • София
И на нас Горгонзолата не ни хареса особено.Имаше 2 вида,едната с подправки и ние нея тествахме.

# 455

Ако говорите за това сирене, явно е въпрос на вкус. Аз не го харесвам да го ям така, но на пица е нещо божествено. На промоция винаги си зареждаме по няколко.

# 456
  • София
Ние със салата го хапнахме.Става,но определено не е точно нашия любим вкус синьо сирене.

# 457
Имам въпрос към всички, които са си закупили немската тенджера под налягане.
В упътването към тенджерата пише, че  парата трябва да излиза от регулатора на налягането-3. При тенджерата,  която аз си закупих парата излиза от предпазния отвор -2, който е отпред на капака пред регулатора на налягането. Не мога да разбера дали тенджерата ми е изправна и от къде точно от регулатора на налягането - 3 трябва да излиза парата?

# 458
Не е пред мен упътването и не помня точно кои регулатори са 3 и 4, но правилното функциониране на тенджерата е следното: когато течността заври и вдигне налягането вътре, клапата пред бутона за отваряне на капака започва леко да изпуска пара за около минута-две, след което тя /червната/ клапа се вдига и спира да изпуска пара. След около още 5-10 минути, когато налягането в тенджерата е много голямо започва да се повдига кръглото копче, на което има обозначени 1-ва степен, 2-ра степен и знак за пара при изпускане в зависимост от това колко вие сте задали, а парата започва да се изпуска от дупката пред този кръгъл бутон /клапа/. Дупката, от която трябва да се изпуска парата след завиране и достигане на налягането реално е най-далечната от бутона на дръжката, в предната част на капака.

# 459
За кашкавала - не посмях да купя след като видях, че е със сменена опаковка, съответно производител, а за цената визирах, че е по-ниска сигурно за Лидл като изкупна, както и на всички останали сменени неща, които изброих, защото не виждам друга логика, за да бъдат подменени. Нищо де - направиха ми добро, защото искам, не искам трябваше да потърся друг кашкавал и не само, че намерих такъв, но си намерих и страхотно сирене, мляко и пр. от производител и вече купуваме само от там.  Peace
Синьото сирене беше баш това на Ловилио. Да ме прощават, но ако това е горгонзола, то аз съм трамвай.  Sick (не се сетих да го метна на пица или броколи обаче)

# 460
Направих Apple Crumble сладкиш от миксовете от американската седмица - страхотен!, с ябълки. Друг е въпросът, че е елементарен за правене и без микс. Та май другия път ще го правя фрийстайл Wink
За сладкиша взех и сладолед Нобилисима с орехи, само такъв имаше в нашия магазин - одобрихме го Simple Smile

# 461
  • UK
Здравейте, за първи път влизам при вас и не ми се чете назад. Бихте ли ми казали доволни ли сте от презервативите на касата 12 бр за 3 и нещо? Прекалено евтино ми се видя и не посмях да взема преди да wi питам.

# 462
Това с презервативите е на късмет. Знам за няколко durex бебета  Mr. Green

# 463
http://www.akcni-letak-lidl.cz/wp-content/xml_uploaded/5/84/lidl … -letak-lesk-1.jpg
този препарат долу в ляво, W5 eko за тоалетни, го взех в бързините в седмицата , когато бяха намалени струваше 2.70 лв. Днес се сетих да чистя с него - невероятен е!, имам на една мивка едни петна от варовик, които бяха се вкаменили и с никакви препарати не съм могла да ги махна, с търкане с мъркане, не става...
С този препарат залях мивката и след 2-3 часа само забърсах препарата и заедно с него се вдигна варовика, като една слуз. Много хубаво - блесна всичко.

# 464
  • UK
Това с презервативите е на късмет. Знам за няколко durex бебета  Mr. Green

Хаха, така е да. Това с бебетата на всеки презерватив може да се случи Simple Smile Но предвид цената очаквах да има отрицателни мнения от сорта на чести късания, алергични реакции, дори само неприятният аромат ми стига да ме откаже.  

Общи условия

Активация на акаунт