Лидл ::39::

• 77 101
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
А течна животинска сметана виждали ли сте в лидл?

# 436
  • София
на последните 2 страници нали точно за това се пише.

# 437
  • Русе
А то има ли нещо общо с другото им масло, немското, от 250г  newsm78  Досега не съм случвала на хубаво масло в малко пакетче - всички са или с накиселяващ вкус, или с раст. мазнини  Rolling Eyes
Точно същото си е, но в малка опаковка.

Взех си и безшевно оформящо боди.Явно са  отстанали единични бройки и  беше намалено на 12лв.Сега си погледнах касовата бележка и са ми го чукнали на 15лв. Crossing Arms
Отиди и си искай отстъпката. Нали на етикета му е залепен оранжев стикер? Мен така 2 пъти за една седмица забравяха да ми маркират отстъпка на различни стоки, но се усетих още след касата, бях писала тука за това.

# 438
Щом е същото маслото ще се ходи на пазар. Ще ходя и в четвъртък за детските неща, а милото ще гледа за някакви инструменти. Преди два дни и на милото не са му маркирали отстъпката за някакъв салам. Запазил е бележката и опаковката от салама. Само да попитам в същия ли магазин трябва да се отиде или може и в друг за да направи рекламация?

# 439
Зачетох се тук, защото търсих отзиви за нещо и реших да споделя с вас, че наскоро си купих тенджера под налягане от Лидл и съм много доволна. Току що си допих и бутилката червено вино - Baturrica, Испания - чудесно за цена от 5 лева. В тази връзка, да спомена покрай виното, че последното синьо сирене, което взех от този магазин беше о т в р а т! Не се ядеше! Чак после видях, че са сменили доставчика. Това пък ме подсеща да се оплача от долната подмяна на доставчик на меките саламчета с шам фъстък и имаше още няколко вида от тях! Много сме разочаровани! Сменили са и доставчика на любимия ни течен шоколад!? Не мога да разбера политиката на магазина - махат асортимент, който се купува и харесва и на негово място ни поднасят нещо с по-лошо качество!? #Crazy
Същото се случи и с любимия ни кашкавал Galereux, голяма опаковка. Няма го! Сменен!
Тези промени и тарикатлък на дребно лично мен много ме дразнят! Съжалявам, но го посещавам все по-рядко и само за определени неща. Ако продължат да подменят с такава скорост хубавите си продукти с по-евтини за тях боклуци, със същата скорост ще се опразнят и магазините им.

# 440
Аз преди 2-3 седмици си взех от панталоните, които бяха по-големи размери. Едва онзи ден ги подносих. Страашно са удобни и стоят много добре.  Heart Eyes

# 441
СКО, каква марка е синьото сирене? Бяхме взели на "Ловило" от промоция преди месец, страхотно си е. Има едно друго, което не е марка на "Лидъл", но не му помня името.

# 442
Не помня или по-скоро не обърнах внимание. Пак беше в триъгълна ПВЦ опаковка като това, което харесваме, горе-долу в същите цветове - синьо, зеленко и т.н. Беше меко, почти като крема сирене и много горчиво. Замина в кофата на първата хапка. Купувах го около Коледа.

# 443
  • Русе
Същото се случи и с любимия ни кашкавал Galereux, голяма опаковка. Няма го! Сменен!
Тези промени и тарикатлък на дребно лично мен много ме дразнят! Съжалявам, но го посещавам все по-рядко и само за определени неща. Ако продължат да подменят с такава скорост хубавите си продукти с по-евтини за тях боклуци, със същата скорост ще се опразнят и магазините им.
Кашкавала отново е произведен в Германия, но е с друга марка. Разлика във вкуса и качеството с предния аз лично не намирам. Не бих казала, че е по-евтин, а и всеобщо мнение в темата е, че цената му главоломно расте.

# 444
Вчера купих влагоабсорбатор. Сякаш ще върши работа.  Peace Тази сутрин кухнята е абсолютно суха (помещението е около 3кв.м.). Купих препарат за почистване на пералнята и душ-кабината (днес ще го пробвам).

# 445
  • Варна
Кашкавала отново е произведен в Германия, но е с друга марка. Разлика във вкуса и качеството с предния аз лично не намирам. Не бих казала, че е по-евтин, а и всеобщо мнение в темата е, че цената му главоломно расте.
аз също не намирам разлика в качеството на кашкавала. при положение, че от 2 години друг кашкавал не купувам, със сигурност щях да усетя, ако имаше нещо променено в съдържанието

# 446
  • София
Отдавна не съм ви чела.Вчера ходихме до Лидл за обичайните продукти.Купих кори за баница за 1 път и ще ги тествам след малко Laughing.Нямаще  го любимия ни сок от ананас.

# 447
  • Бургас
Вчера взех ягоди от дневните оферти - много сладки! Чак ми се ще за две кутийки да се разходя пак до Лидл.  ooooh!

# 448
Вчера взех ягоди от дневните оферти - много сладки! Чак ми се ще за две кутийки да се разходя пак до Лидл.  ooooh!

Аз взех в четвъртък и ми бяха пластмасови.. без вкус и аромат

# 449
  • Бургас
А тукашните омирисаха пазарските торби и наистина са много сладки. Останах изненадана, защото в този сезон и аз само на неароматни съм попадала.  Peace
Някакви гръцки са..Предполагам като във всички Лидл магазини....Но защо има разминаване в качеството нямам обяснение.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт