Лидл ::39::

• 77 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Относно сметаната - само аз ли съм успяла да разбия перфектно сметана със стайна Т, и за миг не стояла в хладилник  newsm78 Да, чвервената е животинска, мисля, че беше 30 %.

# 421
На животинската колко й е точно маслеността?
Минимум 30% пише на опаковката.

Не разбивам за първи път сметана. Знам много добре как става. просто Лидълската се изби последните 2 пъти и то почти веднага. И между другото, червената не винаги е животинска.
Защо реши, че конкретно за теб се отнася мнението ми или че намеквам, че не знаеш как се разбива сметана? Написах за тези, които не знаят или не са съвсем сигурни. Не бъдете мнителни.

Не знам, може да варира качеството, но при мен винаги се е разбивала добре, слава богу. Доволна съм от нея и не харесвам имитациите.
И само между другото, купувам я откакто са открили Лидл в Бургас и винаги е била животинска.

Относно сметаната - само аз ли съм успяла да разбия перфектно сметана със стайна Т, и за миг не стояла в хладилник  newsm78
Не ми се рискува.

# 422
  • София
Guess Who - мерси, понеже четох за масло, че трябва 35% сметана, се зачудих дали с лидлската ще стане, но щом се разбива добре, може би става.

# 423
Не знам дали ще се получи каквото мислиш. Маслото се прави от прясна сметана, а тази е UHT, хомогенизирана, че има и стабилизатор карагенан.

# 424
  • София
от президента ставало, той също е UHT, може да пробвам, мерси за отговора.

# 425
Така значи маслото е на промоция през 22 и 23 така ли?

# 426
  • Русе
Така значи маслото е на промоция през 22 и 23 така ли?
Да, но опаковката от 125 гр. - 1,19 лв.

# 427
А то има ли нещо общо с другото им масло, немското, от 250г  newsm78  Досега не съм случвала на хубаво масло в малко пакетче - всички са или с накиселяващ вкус, или с раст. мазнини  Rolling Eyes

# 428
Аз пък днес си купих някакво "масло" 250гр. 72% масленост,пише идеално за печене,на цена 0.99лв.Имаше етикет,че е нов продукт.Взех си и безшевно оформящо боди.Явно са  отстанали единични бройки и  беше намалено на 12лв.Сега си погледнах касовата бележка и са ми го чукнали на 15лв. Crossing Arms

# 429
Аз пък днес си купих някакво "масло" 250гр. 72% масленост,пише идеално за печене,на цена 0.99лв.Имаше етикет,че е нов продукт.Взех си и безшевно оформящо боди.Явно са  отстанали единични бройки и  беше намалено на 12лв.Сега си погледнах касовата бележка и са ми го чукнали на 15лв. Crossing Arms

Отдолу няма ли маркирана отстъпка?

# 430
Хм, да не е маргарин това  Thinking 250г за лев ми изглежда повече от съмнително  Rolling Eyes

# 431
Няма отстъпка.
Не го знам какво е,оформено е като масло,но си е с растителни мазнини  Wink
Взех го да го пробвам,ще му измисля някакво приложение.

# 432
Аха, ясно  Wink

# 433
  • Варна
Това "масло" и аз го гледах, с растит. мазнини е. Предполагам, за баници, кексове ще става.

# 434
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз май само покрай тази сметана се включвам. Laughing
Червената Пилос на цена 1,29 лв, която е животинска, се разбива добре на сняг. Трябва да е ледено студена; купата и бъркалките на миксера - също. Най-добре от фризера, но сметаната да не замръзна, разбира се. За 5 минути ми става на твърд сняг. Бие се на най-високата степен на миксера. Захарта се слага към края, най-добре е да се ползва пудра захар. Избива се маслото, ако се бие прекалено дълго.

Не разбивам за първи път сметана. Знам много добре как става. просто Лидълската се изби последните 2 пъти и то почти веднага. И между другото, червената не винаги е животинска.
мерси за обяснението синя 10% животинска сметана, вкарах я на студено, но не се разби хич....хвърлих я.кондензирано мляко има ли

Общи условия

Активация на акаунт