Лидл ::39::

• 77 014
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Разгледах и ми се стори ,че дрешките са за малки деца. Ще чакам за по-големите да се появи нещо.

# 571
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Ооо, дано не изтърва в понеделник бебешките панталонки http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A4809BE9-937715DC/www_lidl_bg/hs. … etail&id=3818

# 572
  • Варна
Цената на клиновете ми хареса - 2 бр за 9 лв. Дано да успея да се вредя, пък и да ми харесат като качество.

# 573
Цената на клиновете ми хареса - 2 бр за 9 лв. Дано да успея да се вредя, пък и да ми харесат като качество.

Предишните ми харесаха, но са уголемени. Дъщеря ми е 111 см, а й стават клиновете 98/104. Осев това на кръста са мааааалко широки, ако детето е кльощаво.
На тези май не ми харесват цветовете.

Има ли в Лидл замразено тесто за пица?

# 574
  • Варна

Предишните ми харесаха, но са уголемени. Дъщеря ми е 111 см, а й стават клиновете 98/104. Осев това на кръста са мааааалко широки, ако детето е кльощаво.
На тези май не ми харесват цветовете.

Мойто в дупето и краката хич не е кльощаво, но аз гледам размерите 146-152.

Замразени пици има, ама тесто?  newsm78 Да кажат другите, че такива неща не купувам.

# 575
  • София
И аз харесах момичешкото якенце. То и клинчетата и блузките харесах, но имаме много, така че няма да взимам. И аз мисля, че предишните са малко уголемени, взех 86-92, но на мойта дребосъчка са и големи.
И аз се интересувам от тестото за пица, че като нямам време да готвя това ми е спасението.

# 576
  • Велико Търново
Аз ще ходя с детето да пробвам, че моето е слабичко и всичко му е широко, ще видим. Тесто за пица не съм виждала в Лидл.

# 577
  • София
как са пижамите .. Rolling Eyes

# 578
  • София
На мен ми харесаха пижамите - взех си две.

# 579
  • Русе
Харесах си само кебапчетата Стара планина, че кебапчета не сме яли може би от половин година Joy
Клинчетата може и аз да ги видя, че предните, дето са 110/116 може да ги носи чак другата пролет в първи клас Mr. Green То не, че носим клинове Rolling Eyes

# 580
А от XXL нещата да питам за мнение за пушената шунка и течния сапун.

Подобни, които сме вземали на "Дулано", всички са много вкусни. Но все пак е въпрос на вкус.

# 581
  • София
Ами аз си везх пижамка с Мика маус, на пипане ми харесва, взех си L, дано да ми стане, но мисля че си отговарят на номерата. Ще видя как ще е след пране. Иначе отидох преди обяд и бяха останали почти само малки номера. Така ги бяха разровили и разкъсали опаковките, егати ужаса.......

# 582
В седмицата XXL не виждам ориза има ли вероятност да го няма?

# 583
В седмицата XXL не виждам ориза има ли вероятност да го няма?

Има. Не всеки път се еднакви офертите.

# 584
И на мен много ми харесват пижамите, но това, че са с прав крачол ме възпира. Много ми се вдигат нагоре като спя

Общи условия

Активация на акаунт