Лидл ::39::

• 77 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Сухите подправки в цилиндрични кутийки, ако някой е купувал, има ли много химия в тях? И в кокосовото мляко нещо друго, освен мляко? Е-та и др.добавки?

# 556
  • Русе
Мисля, че той вече се казва Bluedino, тук се дискутираше нещо такова. Ако правилно съм запомнила, в тазседмичната брошура е на промоция уикенда - 4.49лв. за 400г., намален от 5.99лв.
Ако се бъркам, съжалявам, не съм искала да подведа никого, просто кашкавал от Лидл не купувам. Стана ми интересно как се вдига цената тихомълком, затова споменах.
С тази марка са много млечни продукти. Peace
В събота и неделя намален ще бъде кашкавала Чуден, който също е с тази марка.

# 557
В подправките си е само билката, а кокосовото мляко е ужас - пълно е с боклуци. (реже се като масло)

# 558
Млякото отпада значи. Благодаря   bouquet

# 559
Добро утро!
Как може да се удължи живота на орхидеята? Контейнера може ли да се напълни повторно, ако може как и с какво?
Благодаря!

# 560
  • София
Вече ги има нещата на сайта от 24.02. Пак ще има детски клинчета - много хубави ми изглеждат. Ама нали вече си купих от предишните.  Thinking Ще се ходи пак другата седмица. А от XXL нещата да питам за мнение за пушената шунка и течния сапун.

# 561
Има ли в Лидл замразено тесто за пица? Благодаря  bouquet

# 562
В подправките си е само билката, а кокосовото мляко е ужас - пълно е с боклуци. (реже се като масло)

# 563
  • софия
Купих си пиДжама с Мики  #Silly
Био чери доматите са на промоция. Италиански са.
Червените ябълки също са на промоция. Полски.
(това за магазина на Халите)

# 564
Това всъщност е нормално за кокосово мляко. Трябва да се прочете етикетът дали има добавяни някакви неща.

# 565
---
Уф, сори, не се справям с телефона още

# 566
  • UK
От тези клинове има ли бебешки размери? Аз купих едни 2 бр за 9 лв, на различна цена и различни десени обаче, предполагам са били други, а искам да взема пак.

# 567
От тези клинове има ли бебешки размери? Аз купих едни 2 бр за 9 лв, на различна цена и различни десени обаче, предполагам са били други, а искам да взема пак.
При предишните имаше, за тези ще разберем в понеделник.

# 568
Харесаха ми панталонките и чорапките. В понеделник ще видя как са и "на живо".

# 569
  • Велико Търново

Няма да има бебешки, това са размерите:  за малките – 86/92-110/116, за по-големите – 110/116-146/152.

Ще ходя до Лидл в понеделник обезателно, харесах  блузките, дънките, клинчетата, даже и якето ми хареса, да видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт