Лидл ::39::

• 77 057
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Да, но сега наровете хем не са на промоция, хем са взели дали, отвътре зърната са кафеникави вместо червени. Ананасите пък са дребни, никакви. Качеството е много занижено. Crossing Arms

# 226

Искам да питам дали някой купува редовно от тези кроасани? Сега говорим с моя приятелка и ми каза, че половин година ги е купувала на 2,30, а вече били 3,80. Такова огромно увеличение не съм виждала в магазина. Може и да бърка. Затова ако някой е запознат, моля да каже.Simple Smile

# 227
При нас вече има само кофти мандарини Sad едни големи почти като портокали и кисели Cry
Предната седмица взех такива на 50% намаление и освен една, която половината беше суха, всички други бяха много сладки.

От бананите и аз съм доволна. Но съм забелязала, че винаги, когато бананите са марка DOLE(няма значение от къде ги купувам) са вкусни и сладки.
Правилно е за бананите !Доле са най-хубавите  Peace

# 228
Редовно взимаме нар, помело, банан, портокал и ананас, когато има и са хубави. Розов домат само от там и зелените им чушки са хубави..

# 229
Добър вечер, дами! Влизам при вас с няколко въпросчета  Praynig  виждали ли сте скоро хлебопекарна някъде из  магазините на лидл  и имате ли идея на какъв период ги пускат тия  промоции.  И ако имате впечатления  моля споделете, че съм намислила да правя падарък !  bouquet 

Аз съм доволна и то много. Пускат ги лятото, около месец август.

# 230
Просто Хари, кроасаните не са нищо особено,малкият си ги беше харесал
и известно време взимах. Скока в цената е драстична и за тази сума не бих взела.
От известно време купувам кроасани за 0.29лв. и съм много доволна - винаги спасяват
положението и у дома има по 3/4 бр.

# 231
  • оттам, откъдето започва България

Искам да питам дали някой купува редовно от тези кроасани? Сега говорим с моя приятелка и ми каза, че половин година ги е купувала на 2,30, а вече били 3,80. Такова огромно увеличение не съм виждала в магазина. Може и да бърка. Затова ако някой е запознат, моля да каже.Simple Smile
Днес ходих в Лидл и точно тях гледах, но не обърнах внимание на каква цена са, защото търсех върху някоя от опаковките стикер с намаление. Вземали сме ги на 30% намаление, т.е. на 1,60 лв.  По принцип си бяха на 2,30 лв., което си е скъпичко, а пък на 3,80 лв. не знам кой ще им ги купи.

# 232
Има ли круши в Лидл?

# 233
  • София
Не ги купувам редовно, 1-2 пъти сме ги взимали тези кроасани и са ми меко казано ужасни.

# 234
Благодаря ви, момичета. И аз не харесах едни с череша. На светлинни години са от 7 дейс според мен.

# 235
Здравейте Simple Smile И аз съм от редовните клиенти на Лидл - Варна/Възраждане/.
Днес напазарувахме от промоционалните банани, много помело, наровете наистина не изглеждаха добре и ги пропуснахме този път, фурмите бяха също много хубави (свършиха бързо вкъщи). В момента децата са влюбени в Schogetten с кокос, та сложихме няколко в кошницата. Купих и от микрофибърните кърпи за монитори, но с цел да ги ползвам за почистване на стъклата в колата - тествани веднага - доволна съм.

Загледах се в масажора  за 19,90. Някой да има отзиви за него?

# 236
  • Пловдив
Сега опитах препарата за почистване на килими на сухо. Изпълних всичко точно, както е написано на етикета и се получи много добър резултат. Лекета, които останаха от предно пране се почистиха идеално.

# 237
  • Монтана

Днес ходих в Лидл и точно тях гледах, но не обърнах внимание на каква цена са, защото търсех върху някоя от опаковките стикер с намаление. Вземали сме ги на 30% намаление, т.е. на 1,60 лв.  По принцип си бяха на 2,30 лв., което си е скъпичко, а пък на 3,80 лв. не знам кой ще им ги купи.

Току що се връщам от Лидл и погледнах кроасаните цената им е 2,29лв

# 238
  • оттам, откъдето започва България

Току що се връщам от Лидл и погледнах кроасаните цената им е 2,29лв
Чудесно, значи е старата цена. Аз не ги купувам често, защото предпочитам тези на Пени, но синът ми много ги харесва. Понякога в самия кашон слагат стикер на опаковките с 30% намаление и тогава по си струва.  Wink

# 239
Таня, много благодаря за справката!  bouquet

За да не спамя само, ей тия наденички много се харесват в нас.

Общи условия

Активация на акаунт