Лидл ::39::

• 77 048
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Бананите им винаги са много хубави, цяла зима от там взимаме. Купуваме и портокали за сок, също чудесни,ябълки също често има не лоши.

# 211
Бананите им винаги са много хубави, цяла зима от там взимаме.

И ние така.  Peace Но мандарини така и не случих хубави  Sad

# 212
На мен и крушите ми харесват.

# 213
  • Варна
Портокалите и бананите ми харесват,въпреки че последните съм ги взимала видимо зелено,но вътре бяха мн вкусни  Peace

# 214
# 215
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Аз се включвам, за да похваля препарата за съдомиялни машини. Снощи  пуснах доста мазнички части от грила, а сутринта го изпробвах и определено съм доволна Simple Smile

# 216
  • Пловдив
Похвалвам едни   чаени сладки 800 гр за 3 ,60  /нещо подобно беше цената/ Пишеше нов артикул!
Вкусни ,като  курабийки- кръгчета - в плик .Разкошни за кафе или мляко с какао.

# 217
  • Варна
Видях ги аз,  трябваха ми за торта, точно чаени бисквити. Голяма разфасовка са  Heart Eyes
Трябваха ми обаче шоколадови, и отделно лешници и взех американските шоколадови бисквити,  в уникално вкусен блат за торта се превърнаха. Crazy

# 218
  • София
Ние пък тези бисквити страшно харесахме

# 219
  • вече Пловдив
О, всичко на марката Sondey ни е много любимо вкъщи Heart Eyes

# 220
  • Бургас
Ние пък тези бисквити страшно харесахме

Взех ги точно защото бяха похвалени в темата, но не останах очарована - прекалено парфюмирани ми дойдоха и не бих повторила Tired Иначе от време на време взимаме от маслените, защото тях ги харесваме  Peace

# 221
  • София
вкусове разни, аз маслени не харесвам никакви, та и лидлските също, но кукита много обичам по принцип, а тези особено ми допаднаха  Peace

# 222
  • Бургас
Амчи да де - това имах предвид, че вкусовете са различни Wink Аз бисквитки обичам всякакви, но тези наистина много ми накъртиха с "парфюм". Таман няма да те подяждам Mr. Green

# 223
Благодаря Ви за снимките на готварската сметана другият път ще знам какво да търся!  chef
Да сподея, че бяхме взели от кафето на Lavazza Crema e Gusto смелихме го и на по- едро, и на по- дребно, но тече на много тънка струйка и е без каймак. Според мъжа ми е от кафето, защото до сега не се е случвало. Вие имате ли впечатления от това кафе? Coffee

# 224
  • Пловдив
Аз съм доволна от наровете и ананасите, когато бяха на промоция. Също марулата и репичките и айсберга.

Днеска взех препарата за килими. Като го пробвам ще дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт